Alekosz újabb levele: a pápát kéri, hogy küldjön neki nőt

Startlap - Startlap
'Ide a győri püspök kevés. Ide valamirevaló pap kell!'

Nagy Alekosz, a Való Világ negyedik szériájának nyertese komoly gondokkal küzd. Halasztást nem tűrőkkel.

Nincs nője.

És ennek a problémának a megoldására szerinte a legalkalmasabb személy maga a pápa. Ezért meg is írta a levelét neki az ügyében – ezt is a Facebookon, mint korábban a Kim Dzsong Unnak szóló érdi pörköltözésre való meghívóját.

Reméljük, a pápa segíteni fog, hiszen itt “luciferi energiákról” van szó!

 

Íme a levél:

 

“Pope Francis

00120 Szent Péter tér 1

Stato della Cittá del Vaticano

Kedves Pápa!

Ügyem, súlyos. Halasztást, nem tűr. Súlyos, és elhordozhatatlan átok ül rajtam. Ide a Győri Püspök kevés. Ide valamirevaló Pap kell. Ezért fordulok Őszentségéhez.

Alekosz, noha könnyen lehet, babérkoszorút érdemelne, és a nőknek az ő lábai előtt térdelniük kellene, ahogyan az eredendően elrendeltetett, mégsem így történik.

Negatív energiák ostromolnak engem, mindent elnyelő fekete lyuk vesz körül, kvantumi szinten rejtőző hatalmak játszanak, s űznek gúnyos tréfát velem.

Taszítom a nőket.

Ha az autómmal megállok a pirosnál, a mellettem lévő női sofőr nem mer mellém állni, mert felismer. Érzi a Luciferi energiát.

Ha az Alle-ban leülök ebédelni, a tálcájával bolyongó, tömegben kétségbeesetten helyet kereső nő, inkább valami kábítószeresnek tűnő fülkarikás alak mellé préseli be magát, sem mint, hogy mellém üljön le. Érzi a Luciferi energiát.

Ha a Tinderen párbaállás van, s én találkozót eszközölök, hivatkozási alapot keres az elutasításra, noha korábban jobbrahúzásommal éppen ő lépett az irányomba. Érzi a Luciferi energiát.

Ha a Dunába ugrok, hogy kimentsek egy fuldokló, kétségbeesett nőt, az inkább önként veti alá magát a háborgó hullámsírnak, mintsem karjaimban kapjon új életre. Érzi a Luciferi energiát.

Még a könnyelmű nők sem kedveznek nekem, holott minden hónap első napján, szajhákra elkülönített keretösszegeket teszek félre a Boldogságomra, s még egy kifosztóm sem akad. Érzik a Luciferi energiát.

Mindent, s mindenkit megsemmisítek, aki csak szóba áll velem, vagy a közelembe lép. Kvantumi erők ezek, nem evilági magvak.

A sajtó kigúnyol, az emberek megvetnek, a nők eltaszítanak. A vezetők szóba sem állnak velem. Mi ez, ha nem fortélyos bűbáj, Antikrisztusi átok?

Ki vagyok én? Mi vagyok én.

Őszentsége! A segítségét kérem! Ide, a reverenda kevés. Nőt küldjön!

Az Úr, 2018. márczius hó 30. napján, Nagypénteken:

Nagy Alekosz – Érdi polgár”

Pope Francis00120 Szent Péter tér 1Stato della Cittá del VaticanoKedves Pápa!Ügyem, súlyos. Halasztást, nemtűr….

Közzétette: Nagy Alekosz – 2018. március 30.

 

Címlapfotó: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Mennyit tudsz a budai Vár különleges titkairól? Kvíz

képcím

Alekosz beszólt Kulcsár Edinának

képcím

Schobert Norbi elárulta, mi okozhatta Rubint Réka édesanyjának...