Alekosz beszólt Kulcsár Edinának

Startlap - Startlap
Az egykori villalakó kicsit erősebbre vette a figurát most. Heti bulvárösszefoglaló.

Alekosz egy lendülettel beszólt Oláh Ibolyának és Kulcsár Edinának

A ma már kissé nehezen pozicionálható, egykori villalakó időről időre visszatornázza magát egy-két magvasabb megjegyzésével a bulvárhírek közé. Most azonban mintha erősebben fogalmazott volna. Íme

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a szerelem miatt mondott le a karrierről

Nagy Melanie, akiről mára gyakorlatilag mindenki tudja, hogy Kulcsár Edina miatt hagyta el a férje, interjút adott a Fókusznak. A ferencvárosi rapper gyermeke édesanyjától megtudhattuk, hogy több nyelven beszél, korábban nagykövetségeken dolgozott, és csak azért nem lett Barack Obama csapatának tagja, mert G.w.M. fontosabb volt. Bővebben.

Stana Alexandra interjút adott Meggyes Dávidról: “Adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett”

Orosz Barbara Stana Alexandra Insta-oldalának egy kifejezetten jelentéktelen történésével vezette fel, hogy következő beszélgetőpartnere bizony Horváth Gréta válófélben lévő férjének új barátnője lesz. Az internetes kihívásoktól szerencsére hamar eljutottak a lényegig némi melankolikus zenei aláfestés és az azon való szomorkodás kíséretében, hogy Stana Alexandrától az “emberek elvárják, hogy a magánéletéről is ugyanolyan részletességgel számoljon be, mint például kutyája szokásairól”. Aki viszont kibírta az első 2,5 percet, a jutalma az volt, hogy végre Stana Alexandra is elmondta a saját szeletét a nagy Horváth-Meggyes-Stana-Köcse szerelmi négyszögről. Videó.

Molnár Ferenc Caramel egy liftben figyelt fel a feleségére, akivel lassan 7 éve házasok

MTI/Mónus Márton

Idén február 1-jén ünnepli 40. születésnapját Molnár Ferenc Caramel, aki a Megasztárral írta bele magát a szívünkbe, és akinek családjáért egy emberként szurkolt az ország. Ha érdekel, hogy az énekessel kapcsolatban mely témákra keresnek rá legtöbben az interneten, olvasd el ezt a cikket.

Zsidró Tamás: Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon

Harmadik oltás, szétrobbant tüdő és egy nem létező fodrász szalon: egy állítólag gyászoló apa Facebook-videóban fogalmazott meg súlyos vádakat Zsidró Tamás ellen. A fodrász tételesen cáfolt mindent a képtelen felvétel szövegéből. Részletek.

Szorcsik Viki sírva nyilatkozott öccse haláláról: “Soha a büdös életben nem fogom kiheverni, a családom se”

Karácsonykor veszítette el testvérét, aki nagyon fiatalon halt meg. Szorcsik alig néhány héttel a tragédia után adott interjút, annyira felzaklatott állapotban, hogy beszélni is nehézkesen tudottVideó.

Oláh Ibolya: Már nem merném előadni a Magyarországot, és nem is fogom. Már nem hiszek az emberekben

Megesett, hogy egy rasszista tömegből testőröknek kellett kimenekítenie őt és az édesanyját, a Megasztárban sorra omlottak össze a játékosok, de a műsor készítői nem foglalkoztak vele – az énekesnő a Partizán vendégeként adott lesújtó kritikát a társadalomról. A beszélgetés érdekes része volt az is, amikor Ákosról kérdezték:

Interjú.

Ada végre megmutatta 8 hónapos kislányát 

A kislány tavaly májusban született, édesanyja most először szerepelt vele nyilvánosan. Freya rögtön a tévében debütált, és közben az is kiderült, hogy 8 hónapos kora ellenére rengeteget utazik, most például Mexikóba készül a családVideó.

Harry herceg perrel fenyegeti a brit kormányt, mert nem adnak megfelelő védelmet a családjának

Chris Jackson – Pool/Getty Images

Kiderült, hogy miért nem utazik haza II. Erzsébet unokája. Harry ügyvédei levélben figyelmeztették a brit belügyminisztériumot, érvelésük szerint a királyi családtól elszakadt herceget születésétől fogva megilleti a védelem brit földön, ami immár feleségére és gyermekeire is vonatkozik. További információkért katt ide.

Rúzsa Magdi az ikerterhességéről: Több hónapja alig alszom

A két kisfiúval és egy kislánnyal várandós Rúzsa interjúban nyilatkozott speciális állapota nehézségeirőlRészletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei