Alekosz teljesen eladósodott

Idős, gazdag nőktől szerezne pénzt, közösségi oldalán hirdeti magát a VV-győztes.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-25 11:11

Fotó: Facebook/Nagy Alekosz

Hogy mi jár Alekosz fejében, valószínűleg képtelenség kitalálni, de talán jobb is így. A Való Világ 4 győztese, úgy tűnik, teljesen felélte vagyonát, közösségi oldalán keresztül ugyanis állást keres, valamint különféle munkákat hirdet meg – természetesen szívességből.

Nagy Alekosz a közelmúltban arról írt, biztos benne, hogy Kim Dzsong Un meglátogatja őt érdi otthonában, és ezért olyan vállalkozót keres, aki elvállalja a ház külső pucolását, szigetelését és a csatornázást is, igaz, fizetni egy fillért sem hajlandó érte.

Az agymenés ezzel még nem ért véget, mivel a napokban újabb Facebook-bejegyzéssel hívta fel magára a figyelmet. Bejelentette, hogy nincs pénze, ezért munkát keres, és július 1-től magánnyomozói és testőri munkát vállal, majd hosszasan magasztalta magát.

„Szakértője vagyok a gerillaharcnak – írja. – A legjobb puskával, késsel vagy puszta ököllel. Arra képeztek ki, hogy dacoljak a széllel. Dacoljak az éhséggel. Fittyet hányjak a fájdalomra. Olyasmiken éljek, amiktől egy kecske is elokádná magát. Legutóbbi munkahelyemen, a Budaörsi Holiday Innben az volt a dolgom, hogy felügyeljem a rendet. Ellenőrizzem, illetve fenntartsam azt bármi áron. Nos, én voltam a legjobb! Most olyan vagyonos idősödő üzletasszonyok jelentkezését várom, akik nyugodt lelkiismerettel bíznák rám vagyonukat, készpénzüket, ékszereiket, laká­sukat. Természetesen saját magukat is beleértve!”

A nagylelkű hős még kísérést és felügyeletet is vállal, mindezt csupán havi 280 ezer forintért, amelyet ugyanakkor csak borítékban hajlandó elfogadni.

Mai nap hírei

A frissen szerződtetett Suárez két góllal mutatkozott be az Atléticóban

eurosport.hosszabbitas.hu7 órája

Orvhalászt fogtak Nagydorogon

agroinform.hu10 órája

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

ezalenyeg.hu11 órája

Örményország teljes katonai mozgósítást rendelt el

demokrata.hu12 órája

Új módszer az unokázós csalásoknál

szabadeuropa.hu14 órája

Kocsis Máté bemondta a Kossuth Rádióban, hogy a baloldal képtelen az összefogásra

168ora.hu18 órája

A jövő vonata robog Ausztriában

koponyeg.hu18 órája

50.000 Ft alatti bomba ajánlatok a hétvégére – Ne maradj le!

gsmring.hu19 órája