Kiemelt Hírek 2018. július 11.

Elpusztult a világ legcsúnyább kutyája

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 11.
Az imádnivaló ebet az egyik leghíresebb magyar színésznőről nevezték el.

Zsa Zsa, az imádnivaló angol bulldog 9 éves korában elpusztult, nem sokkal a világ legcsúnyább kutyája cím megnyerése után – írja a today.com. A kutya kedd reggel halt meg álmában. Megan Brainard, a kutyus gazdája elmondta, hogy az édesapja házában volt épp, és miután felébredt, holtan találta Zsa Zsát. Miután hazaszállították a kutya testét, Megan és párja, valamint a 15 hónapos kislányuk búcsúceremóniát tartottak.

A lógós nyelvével, elálló fogaival és rózsaszín manikűrjével Zsa Zsa belopta magát a zsűri szívébe az évente megrendezett versenyen Kaliforniában.

Brainard a kutyáját Gábor Zsazsáról nevezte el, és azt is megosztotta, hogy a gyerekek gyakran a nyelvével fogtak kezet, mintha az a mancsa lett volna. A fogai elhelyezkedése miatt az állat nehezen tudta a szájában tartani a nyelvét, ezért rendszerint oldalt lógott ki.

Zsa Zsát egy menhelyről hozta el a gazdája. A versenyre később 30 órát utaztak, de megérte, mivel megszerezték az első helyet, és a vele járó 1500 dollárt (400 ezer forint). A versenyt egyébként az örökbefogadás és a kutyákkal szembeni odafigyelés jegyében rendezik meg évről évre.

Keresés az oldalon