Márki-Zay: Orbán bejelentése beismerő vallomás a magyar gazdaság tragikus állapotáról

Startlap - Startlap
A miniszterelnök alig pár órája jelentette be, hogy a kormány befagyasztja több termék árát is idehaza. Márki-Zay Péter szinte azonnal reagált. Esti hírösszefoglaló. 

Márki-Zay: Orbán bejelentése beismerő vallomás a magyar gazdaság tragikus állapotáról

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt reagált Orbán Viktor arról szóló bejelentésére, hogy hatféle alapvető élelmiszer árát maximalizálják. Hogy még milyen kritikával is illette a miniszterelnököt, az ide kattintva fog kiderülni. 

HVG: Tíz évre titkosítják az operatív törzs döntéseit és dokumentumait

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Milliókat érintő járványügyi korlátozásokat és döntéseket hoz, illetve javasol a kormánynak a csaknem két éve működő operatív törzs, ám az, hogy mit mérlegel és mi alapján dönt a testület, legkorábban 2030-ban derülhet ki, mivel az ülések dokumentumai tíz évig nem nyilvánosak – kezdi cikkét a hvg.hu. Bővebben

Megjelentek az első ellenzéki óriásplakátok, minisztériumokat ígérnek rajtuk

Pegasus-vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte Donáth Anna az Európai Parlamentben

„Kezdeményeztük egy Pegasus-vizsgálóbizottság felállítását az Európai Parlamentben” – közölte Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-képviselője a Facebookon. Részletek

Elnézést kért a Boris Johnson a zárlat idején rendezett partiért

Elnézést kért a koronavírus-járvány megfékezésére 2020 tavaszán elrendelt zárlat idején rendezett Downing Street-i kerti összejövetelért Boris Johnson brit miniszterelnök, elismerve, hogy jelen volt az összejövetelen. Mondatai itt érhetőek el. 

Választási útmutató dallal lepte meg a fideszes Hoppál Pétert egy komlói roma képviselő

A komlói Lungo Drom-tag Orsós Ferenc a Facebook-oldalán tette közzé a Cache Rom nevet viselő roma együttes dalát, amelyben Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő támogatásáról énekelnek. A nótáról errefelé lehet megtudni többet.

Szijjártónak megvolt minden idők legjobb alapkőletétele Sri Lankán

A külügyminiszter nem fukarkodott a felsőfokkal az egyik új magyar beruházás színes-táncos nyitóünnepségén. A külgazdasági és külügyminiszter Sri Lankáról posztolt Facebook-oldalára. Íme

WHO: feleslegesek az újabb emlékeztető oltások az omikron ellen

A vírus mellékhatása: minden második magyar háztartás kutyatartó lett

MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

A tavaly 50,4 százalékra emelkedett a magyar kutyatartó háztartások aránya, egy korábbi, 2018-as kutatásban ez az arány még csak 36 százalékos volt. Hogy hány millió kutyáról is van szó ténylegesen, az itt tudható meg.

Ez is érdekelhet

képcím

Szijjártó: Ha bármilyen üzenetük van, azt szívesen...

képcím

Lemondott Donáth Anna, a Momentum elnöke

képcím

Polgármestereiben reménykedik a Momentum