Kiemelt Hírek 2018. július 31.

'A szemem előtt elevenen elégett ez a három ember' - egy szemtanú beszélt a nyárlőrinci tragédiáról

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 31.
Ő próbált segíteni a bajba jutottakon.

Három fiatal égett benn a kocsijukban a vasárnap késő esti 44-es főúton, Nyárlőrinc közelében történt balesetben. A sofőr úgy kezdett előzésbe, hogy szemből feléjük haladt egy másik autó. A vétlen vezető, egy fiatal lány bokatöréssel megúszta a karambolt, a másik jármű utasai viszont kegyetlen halált haltak.

Egy szemtanú beszélt a Blikknek a balesetről, ő próbált segíteni a kocsiban ülőkön:

„A feleségemmel utaztam, amikor arra lettem figyelmes, hogy a Honda először egy motort, majd minket próbál egy éles kanyarban megelőzni. Sajnos rosszul mérte fel a távolságot és frontálisan összeütközött a szemből érkező kocsival. Félreálltam, azonnal kipattantam és odarohantam a Hondához, ahonnan egy lány sírva könyörgött, hogy szabadítsam ki, mert beszorult a roncsok közé. Próbáltam a kis vékony lábát kihúzni, de sajnos nem sikerült. Közben egy fiú is segítségért rimánkodott, de már nem tudtam mit tenni. Először hatalmas füst csapott fel, erre kicsit hátrébb álltam, mire egy óriási pukkanás hallatszott, aztán mindent elborítottak a lángok. A szemem előtt elevenen elégett ez a három ember, és én hiába próbáltam, nem tudtam megmenteni őket.”

Később, a tűzoltóktól tudta meg, hogy az autóban nem ketten, hanem hárman utaztak, egy fiatal házaspár és egy barátnőjük.

 

Keresés az oldalon