A magyar világbajnok, aki kétszer küldte padlóra a rákot

Startlap - Startlap
Leállt két nukleáris mérőállomás az oroszoknál, megkerülte a Napot egy autó. Hírösszefoglaló.

A magyar világbajnok, aki másodszorra is túlélte a lehetetlent

Balzsay Károly, a 2012-es WBA nagyközépsúlyú profi világbajnok ökölvívója elképesztő módon másodszor is legyőzte a súlyos betegséget. Most a 24.hu-nak beszélt a tőle megszokott stílusban megpróbáltatásairól, az élni akarásról, élete legnagyobb küzdelméről. Ha érdekel egy igazi hős, akkor csak egyet kell kattintanod!

Nukleáris eszközökkel robbantottak az oroszok: utána tettek róla, hogy kevés nyom maradjon

Mint az közismert, 5 halálos áldozata volt még augusztus elején annak a balesetnek, amely során felrobbant egy rakéta sugárhajtóműve tesztelés közben egy katonai lőtéren, az észak-oroszországi Arhangelszk megyében. A hivatalos tájékoztatás szerint a tragédiában a Roszatom szakemberei vesztették életüket. Azóta olyan információk láttak napvilágot, amelyek sajnos további aggodalomra adnak okot – a lehangoló részletekről itt tudsz tájékozódni.

Három gyermek életét mentették meg a halálra vert kunmadarasi kislány szervei

Múlt hét pénteken tartóztatták le azt a 21 éves nőt, aki augusztus elején verte agyon saját tízhónapos gyermekét. A nagyszülők olyan beteg gyerekek részére ajánlották fel a kis áldozat szerveit, akiknél ezek létfontosságúak lehetnek. További részletekért, és a nagypapa üzenetéért ide kattints!

Kettészakadt a BMW, miután 180-nal csattant a villanyoszlopnak a sofőr

Brutális baleset történt még vasárnap a 82-es főút 11-es kilométerénél, Gyulafirátót és Eplény között, amikor egy személyautó villanyoszlopnak ütközött. A kocsi utasai közül egy ember a helyszínen meghalt, egyet pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők. A borzalmas karambolról az RTL Klub Híradója készített beszámolót: itt láthatsz képeket, és helyszíni riportot is az esetről.

Rendezvények augusztus 20-án

Országszerte az államalapítás és az államalapító Szent István király emlékére tartanak ma ünnepségeket. A budapesti főbb programokról ebből a cikkből tudsz tájékozódni, míg ha lemaradtál a bevásárlásról, akkor itt tudhatod meg, mely üzletek vannak nyitva még a nemzeti ünnepen is. Mivel a Balaton számtalan településén is lesznek tűzijátékok, ezért a nyaralók ebből a listából megtudhatják, hogy hová is érdemes menniük, ha a pirotechnikai látványosságban szeretnének majd gyönyörködni az este során.

Megkerülte a Napot egy autó – nem vicc!

2018. február 6-án lőtték ki egy rakéta segítségével a világ ezidáig egyetlen, a kozmoszban keringő kocsiját, amelyben azóta is rendületlenül ugyanaz a David Bowie sláger szól egyfolytában. A gépjárműnek természetesen van “sofőrje” is, aki most elérte küldetése első szakaszát. Hogy milyen felfoghatatlan távolságra is sikerült eljutnia, illetve milyen kocsiról is van szó, azt ide klikkelve most te is megtudhatod.

Ilyen lesz az idő a tűzijáték idején

MTI Fotó: Lakatos Péter

Országszerte a mai nap fénypontja lesz a számtalan településen tartott fényparádé, amelynél talán a lehető legfontosabb, hogy még véletlenül se boruljon be az ég. Nos, hogy mennyire lesz hozzánk kegyes a mai nappal az időjárás, arról innen tájékozódhatsz!

Ez is érdekelhet

képcím

Képeken a hét jelentősebb hírei

képcím

Kiszámolták, hány forintot jelenthet a nyugdíjasoknak Orbán...

képcím

Csökkentette a kormány a csok büntetőkamatát