Kiemelt Hírek 2018. április 05.

A luxusfeleség Köllő Babett évekig éheztette magát

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. április 05.
Tanárai kérésére kezdte el durva diétáját, egy darab alma volt az ebédje.

Köllő Babett a Story magazinnak mesélt arról, hogy kamaszként súlyos étkezési zavarokkal küzdött. Alig 15 éves volt, amikor anorexiás lett. A Feleségek luxuskivitelben szereplője egy pécsi művészeti szakközépiskolában balettozott, ottani tanárai utasítására kezdett fogyókúrába.

“Ma már tudom, maximum két kilóra gondoltak, de ez a rosszul értelmezett tanács elindított bennem valamit, elkezdtem éheztetni magamat”-  magyarázta a színésznő.

A tinilány reggelije és vacsorája egy fél briós volt, az ebéd mindösszesen egy almából állt. Ezenkívül hashajtót is szedett, és végül 39 kilóra fogyott a 167 centis Babett. Családja hiába próbálta evésre bírni. Akkor jött rá, hogy ez nem egy szimpla diéta, hanem betegség, amikor először szerelmes lett.

“Biztonságban éreztem magamat, eljártunk ide-oda enni, kezdtem hízni. Akkor ébredtem rá, milyen sovány voltam, mekkora baj is lehetett volna. További tíz év telt el, míg valóban rendben jöttem, és megfelelően kezdtem el étkezni” – magyarázta a lapnak, és azt is hozzátette, hogy mindez még nem teljesen a múlté, hiszen továbbra is rendszertelenül étkezik, és néha lelkiismeretfurdalása van az evéstől.

Címlapkép: Facebook

Keresés az oldalon