A legaljasabbak a diplomások közül kerülnek ki – kitálal a válóperes ügyvéd

Startlap - Startlap
Egy magyar válóperes ügyvéd név nélkül elmesélte, mi a különbség a magyarországi és az amerikai válások között. Vasárnapi magazinos összefoglaló a hét legérdekesebb cikkeiből.

“A diplomások a legaljasabbak”

Hatalmas siker volt a Házassági történet című film, amely egy intelligens pár válását mutatja be. De milyen egy magyar válás a valóságban? Az ügyvéd mesél

Magyarországról is kezdheted az El Caminót

Egy magyar férfi megálmodta a Via Pannonia-útvonalat, amely a Santiago de Compostelába vezető zarándokút magyarországi szakasza. Hogy pontosan honnan indul és hogyan jutsz el a híres zarándokúthoz, az ebből a cikkből kiderül.

“A gyerekemért öléni tudnék, ha arról lenne szó” 

A dusnoki családtól elvett gyerek ügye felhívta a figyelmet olyan, az állam fennhatóságát tagadó mozgalmakra, amelyekről nagyon keveset tudunk, és amelyeket most talán a titkosszolgálat is vizsgál. Magfalván az egyik ilyen, a sajtóban paramilitáris szektaként emlegetett, valójában inkább ökofarmot működtető csoport vezetőjénél, Géczy Gábornál járt a 24.hu.

Ilyen lenne a Föld óceánok nélkül 

Egy videóban a NASA tudósai megmutatják nekünk a bolygó felszínének háromötödét, amit nem látunk – itt megnézheted

Tudósok szerint ő a világ legszebb férfija

Henry Cavillt és Bradley Coopert előzte meg. Nézd meg itt, ki is ő. 

Ez a 3 csillagjegy nagyon szerencsés februárban

Ezek a csillagjegyek igazán szerencsésnek érezhetik magukat februárban. Kifejezetten pozitív lehetőségeket jeleznek számukra a bolygók. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudhatod.

10+1 döbbenetes online shopping baki, amin nem tudjuk, sírjunk, vagy nevessünk

Az online vásárlás sok szempontból kockázatosabb képes lenni, mint a hagyományos változat. Könnyebben szalad bele az ember csalókba, gyakrabban járhat úgy, hogy nem éppen azt kapja, amit megrendelt, de ugyanakkor mindezt kívülállóként nézni meg roppant szórakoztató. Kattints ide, és nézd meg, egyes vásárlók mit kaptak ahelyett, amit rendeltek

Közeledik a Valentin-nap

Épp ezért csokorba szedtünk néhány ajándékötletet nőknek és férfiaknak, és azt is megnéztük, milyen akciókkal készülnek a boltok az ünnepre.

Ez is érdekelhet

képcím

Márki-Zay Péter: Novák Katalin a köztársasági elnöki feladatra...

képcím

Milyen fát és mennyiért vesz a magyar: a normann a sláger, a luc...

képcím

A nagy csokimikulás-teszt: nem a legdrágább a legfinomabb