Valentin-napi ajándékok nőknek

Balázs
Igen, megint nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy kezdjük is bekurblizni az agytekervényeinket, hogy kitaláljuk, idén mivel nyűgözzük le jelenlegi életfázisunk párját.

Ha nem akarunk a kapcsolaterodáló megszokás hibájába esni, akkor ezúttal próbáljuk meg nem megvenni a sokadik bolyhos, Valentinos macit, vagy szívecskés párnát, mert ránk unnak (mármint nem a párnák). Ez persze nem vonatkozik azon esetre, amikor a kedvesünk elvárja a macit vagy a párnát, olyankor jobb, mégis csak ezeket megvásárolni. De ezt a helyzet csak keveseket érint, nem is rugózunk rajta tovább, szóval párna és maci off, lássuk, milyen egyéb opcióink vannak.

Ha biztonsági játékosok vagyunk és a járt, illetve járatlan út közül is az előbbi a barátunk, akkor az ékszer+csoki+virág kombóval nem lehet mellé lőni,

aki így dönt, annak már nem is kell tovább olvasnia, köszönjük a figyelmet, kellemes Valentin-napot, lehet nyomni a cikkre az ikszet.

Ha azonban kísérletezősebb fajták vagyunk, neadjisten még arra is figyelünk, hogy milyen dolgokra vágyik a kedvesünk, de legalábbis azok jellegéről van némi elképzelésünk, akkor már ugorhatunk is fejest a lenti listába és válogathatunk a menőbbnél menőbb ötletek közül. Az egyszerűség végett négy kategóriára osztottuk az ajándékokat: van egy 10 ezer alatti, egy 10 és 30 ezer, illetve egy 30 és 50 ezer közötti, majd végül egy 50 ezer forint fölötti csoport.

Egyetlen jó tanácsot még engedjetek meg, mielőtt belevágnánk a mindenféle szép holmi végig böngészésébe. A szépészeti szerek ugyan elsőre jó ötletnek tűnnek, de egyúttal veszélyes csapdákat is rejtenek. Semmiképpen ne vegyünk ilyet nőknek előzetes egyeztetés nélkül, mely egyeztetést a nővel és ne a haverokkal ejtsük meg. 

10 ezer forint alatt

Ebben a kategóriában is már bőven találunk potenciálisan ígéretes ajándékjelölteket. Például ha barátnénk szereti az almás cuccokat és van is belőle neki pár, akkor lepjük meg ezzel a párezer forintba kerülő, Apple cuccokhoz való töltőállomással, amin az okosórától kezdve az iPhone-on át az AirPodig bezárólag mindent tölthet, akár egyszerre is. Ha ismerjük kedvesünk szellemi igényeit és ízlését, a könyv is jó választás lehet, de az aroma diffúzor miatt sem fog megsértődni.

Ami a többi hajápoló szettet és fürdőszert illeti, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni az előzetes egyeztetés fontosságát és nem csak a tányércsapkodás elkerülésének érdekében, hanem azért is, mert mi van, ha neki nem fog tetszeni az az illat, amit mi beszereztünk neki?

10 és 30 ezer forint között

Itt már kevésbé ingoványos a talaj, a pink, macskaalakú illatgyertya nagyjából a fentebb is említett ékszer+csoki+virág konstellációval egyenértékű választás, a napszemüveg jó ötlet, mert a törődés mellett a küszöbön álló tavasz ígéretét is magában hordozza, de a parfümmel továbbra is óvatosan bánjunk. Ugyanilyen körültekintést igényel az elektromos fogkefe is, mindenképp puhatolózzunk a beszerzése előtt. A kategória császára meg természetesen ez az elegáns női pénztárca, amivel minden olyan leányzót levehetünk a lábáról, akinek ez a stílus a zsánere.

30 és 50 ezer forint között

Amennyiben edzeni jár a kedves, akkor az edzőcipő is remek választás, ha viszont nem, akkor kevésbé. Egy szó: körültekintés. Remek választás lehet ez a szép analóg kvarcóra, ha kedveli a klasszikusabb formákat, a fertőtlenítő kulacs pedig megint telitalálatos, főleg így koronavírus idején.

50 ezer forint fölött

Lassan kezdünk hasonlítani egy túlbuzgó papagájra, tudjuk, de a ránctalanító krém hiába méregdrága, akkor sem biztos, hogy mindenki örülni fog neki. Ellenben, ha a női felünk kedveli a vízi sportokat, úgy a nyárra való felkészülés jegyében jól jöhet ez a paddleboard-szett. Audiofileknek és az antik darabok szerelmeseinek remek ajándékötlet ez a nevében is a századfordulós érát idéző Belle Epoque lemezjátszó, illetve ebbe a csoportba is kell egy Jolly Joker, ez pedig az esetünkben az Apple okosórája.