Szépség 2020. február 05.

Valentin-napi ajándékok férfiaknak

Balázs Szépség 2020. február 05.
Két hét és itt a Valentin-nap, vagy ha úgy tetszik Bálint-nap, úgyhogy lassanként azok is elkezdhetnek ajándékok után nézelődni, akik notóriusan szeretnek mindent az utolsó pillanatra hagyni, pláne ha online akarnak vásárolni.

A csajok után eljött a pasik ideje is, az ő esetükben különösen érdemes arra odafigyelni, hogy kerüljünk mindenféle Valentin-nap specifikus szívecskés cuccot, hacsak nem egy kiló csirkeszívet veszünk nekik pörköltnek.

Az ajándékok tárházának tulajdonképpen csak a saját képzelőerőnk és humorérzékünk szabhat határt, de közben figyeljünk arra is, hogy választásunk olyasmire essen, aminek a másik tud valóban örülni és ne csak kényszeredett mosollyal respektálja a gesztusunkat.

Az alábbi ötletek, ahogyan a csajok esetében, úgy itt is inkább csak amolyan útmutató jelleggel szerepelnek, tekintsétek őket gondolatébresztőknek.

 A csoportosítás alapját továbbra is a pénztárca teherbíró képessége adja, tehát három kategória van, tízezer forint alatt, tíz és harmincezer forint között és harmincezer fölött.

10 000 Ft alatt

Ebbe a kategóriába olyan ajándékok csúsznak bele, amik lehetnek apró humoros kedveskedések, mint például a gamer pasiknak való „Ne zavarj, játszom” feliratú zokni, esetleg megjelölhetjük a szakállas kedvest ezzel a pólóval, amin a „Sajnálom, ez a szakáll már foglalt” szöveg látható. De itt van az alábbi parfümkészlet is, ami inkább egyfajta kóstolószett (persze nem oroszosan értve), amelyek között párunk megtalálhatja a neki való illatot. Van tere természetesen a szolidabb célozgatásnak is, a képen a hármas számmal ellátott világtérképen feltüntethetjük, hogy merre jártunk már együtt.

A menőség ebben, hogy ugyanazon az elven működik, mint a kaparós sorsjegyek, így ha külföldi nyaralást tervezünk, akkor ezzel lehet lábujjhegyen utalgatni rá.

10 000 Ft és 30 000 Ft között

Itt az átmeneti részt találhatjuk a még beleférős és a nagyon drága ajándékok között. Olyasmikkel lehet errefelé próbálkozni, mint a whisky-s pohár, amire amerikai nagyvárosok térképét gravírozták rá, ez, lássuk be, igen király dolog, érdemes nekifutásból többet is venni, mivel leginkább a szállítás költsége miatt csúszott ez át az előző kategóriából. Ha választottunk igazi férfi, akkor nem veti meg a csípős dolgokat, így ennek a kollekciónak is örülni fog, főleg, hogy ezzel, ha kedve tartja, összeállíthatja a saját ízlésének legmegfelelőbb csípős szószt is.

Ha pedig a borotválkozás klasszikusabb formáit preferálja, akkor vegyük meg neki ezt a borotvaszappant, borotvát és egy borzszőrből készült borotválkozóecsetet tartalmazó csomagot.

30 000 Ft fölött

Sörrel és sült hússal a legtöbb férfit le lehet venni a lábáról, úgyhogy bármelyiket is választanánk a 2 x 20, vagy egyszer 50 literes hordót befogadni képes házi sörcsap, illetve a szuvidáló és vákuumozó csomagból, egészen biztos, hogy nem fog fancsali képet vágni rá a férfi.

Azonban megakadályozandó, hogy életünk párja visszavonhatatlanul meginduljon az eljabbásodás útján, egy következő alkalomra (vagy ha már a fenti kettő bármelyikét korábban megkapta) okvetlenül szerezzük be neki ezt a futópadot is.

Persze szerencsére a szeretetet nem pénzben mérik, így akkor sem kell elkeseredni, ha a családi büdzsé nem bírná el az itt bemutatott drágább darabokat, az ajándékozás valódi kulcsa még mindig a kreativitás, azt pedig szerencsére ingyen kapjuk genetikából. Ha pedig abból se jutott, akkor ott az internet, használjuk rendeltetésszerűen, tehát, információ és ötletszerzésre.

Keresés az oldalon