A kozmoszból érkező energiával gyógyítják Mészöly Kálmánt

A focilegenda szívműtétre vár, reikimestere viszont inkább az öngyógyító erejét aktivizálná.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-12 13:12

Mészöly Kálmán a múlt hónapban komoly tüdőgyulladással az intenzívre került és átesett egy szívrohamon is. Kiderült, hogy szívkoszorúerei erősen meszesednek, ezért most szívműtétre vár.

A legendás focista azonban az alternatív gyógymódokat sem veti meg, reikimestere segítségével próbálja elkerülni az elkerülhetetlent, írja a Bors. Tóth Tamás azt állítja, koronacsakráján keresztül közvetíti az univerzum energiáját, kézrátétellel gyógyít. A férfi 11 évvel ezelőtt ismerte meg Mészöly kisebbik fiát, Gézát, aki edzőként focistákat küldött hozzá furcsa kezeléseire. A mester reiki iránti érdeklődése gyermekkorában gyökezerik, Uri Geller és a Fülöp-szigetek csodagyógyítóit látva lett rabja a spirituális “tudományoknak”.

“Meditatív állapotában a tenyeremen keresztül adom át neki a kozmoszból érkező energiát” – magyarázza Tóth, aki szerint így kitisztulnak majd a volt szövetségi kapitány szívében az erek. Tóth Tamás meg van róla győződve, hogy “ha sikerül aktivizálni teste öngyógyító erőit, elkerüli a műtétet”.

A reikimester rákos betegekkel is foglalkozik. Egy hölgy fordult hozzá tüdejében rosszindulatú elváltozással, és azóta is él. Mint mondja, a reikienergiába senki sem hal bele, nincs mellékhatása, de kiválóan kiegészíti a konzervatív terápiát. “A gyógyulási folyamatokat felgyorsíthatjuk. Az univerzum energiája a koronacsakrámon érkezik, a tenyeremmel gyógyítok. Jó tudni: egyedül is sokat tehetünk a betegségek elkerüléséért, ehhez a test és szellem egységét kell létrehozni. Ha például negatív történés ér valakit, dolgozza fel gyorsan, mihamarabb lépjen tovább” – javasolja Tóth.

Címlapkép: MTI Fotó/ Koszticsák Szilárd

Mai nap hírei

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu2 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu2 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com5 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu6 órája

6 dolog, ami balszerencséssé teszi az életedet

joy.hu8 órája

Új szervet azonosítottak az emberi testben

szimpatika.hu17 órája

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája

„Elsétáltam cigizni. Az egész az én hibám” – Emlékezés a valaha volt legnagyobb rakétakatasztrófára, amit pont úgy tussoltak el, mint „Csernobilt”

wmn.hu20 órája