A koronavírus hatására írták át Varga Miklós Európa című dalát

Startlap - Startlap
Az énekes szerint a feldolgozás azoknak a fiataloknak szól, akik úgy gondolják, nem érinti őket a járvány. Bulvárösszefoglaló.

A vén Európáért aggódnak – megihlette a zenészeket a koronavírus-járvány

Varga Miklós 1984-es dalának járványhelyzetre átszabott feldolgozása, az Európa 2020 a népszerű videómegosztón már több mint 1,3 millió megtekintésnél jár. Itt te is meghallgathatod.

Csepregi Éva úgy érzi, soha nem fogja elérni nagy álmát

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Neoton énekesnője Szulák Andrea műsorában mondta el, hogy sok dolgot szeretne még megélni az életében, de van egy nagy vágya, amit nem biztos, hogy meg tud valósítani. Ha kíváncsi vagy, mi lehet az, olvasd el ezt a cikket.

Ruszó Tibiék elkezdték felélni az X-Faktoros nyereményt

A 16 éves felvidéki énekes decemberben nyerte meg az X-Faktor legutóbbi szériáját, ami után családjával kivettek egy lakást Budapesten. Az új életformába azonban közbeszólt a koronavírus-járvány. Részletek.

Hódi Pamela vőlegényére rá nem lehet ismerni

Mint kiderült, Hódi Pamela és Tóth Bence elhalasztják a nyár elejére tervezett esküvőjüket. Az önkéntes házi karanténban olyat tettek, amiről Pamela sosem gondolta volna, hogy valaha is be fog következni. Ha érdekel, mivel ütötték el az időt a négy fal között, ide kattints.

Oláh Gergő megszakította a karantént és kimozdult otthonról

Úgy tűnik, a karantén kezd a celebek agyára menni, ezért a legkülönbözőbb videókkal szórakoztatják követőiket vagy még inkább magukat. De ki gondolta, hogy Oláh Gergőnek is van egy vicces oldala?Itt te is megbizonyosodhatsz róla.

Love Island Zsófit akkor is nehezen ismernéd fel, ha a rajongója lennél

A Love Island győztese megmutatta, hogy nézne ki szőke hajjal. Zsófi követőinek nem igazán jött be a változás. Kattints ide, ha te is látni szeretnéd az átalakulást.

Conor McGregor óriási összegű adománnyal segíti a kórházakat

MTI/EPA/Etienne Laurent

A világhírű ketrecharcos, Conor McGregor nem az érzékeny oldaláról híres, ezúttal mégis nemeslelkű felajánlást tett. Itt megtudhatod, mekkora összegről van szó.

Solti Berni és Solti Ádám új lombikmódszerrel próbálkozik

Az első, sikertelen lombikbeültetés után a járvány miatt nem próbálkozik egy darabig a házaspár. Amíg várnak a jobb időkre, lelkileg és testileg is készülnek, és ebben Solti Berninek van egy segítsége is.

L.L. Junior felesége elárulta születendő babájuk nemét

L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elárulta, hogy mit mondott orvosa arról, kislányt vagy kisfiú lesz a születendő baba.

Istenes Bence őszintén elmondta, milyen a viszonya Sebestyén Balázzsal

Istenes Bencét sokszor, sokan Sebestyén Balázshoz hasonlítják, ma már igazi riválisként emlegetik őket. A műsorvezető a Story magazinnak mesélt arról, milyen a viszony kettejük között. Innen megtudhatod.

Ez is érdekelhet

képcím

90 ezer forintos pólóban ment Neoton-koncertre Szijjártó Péter

képcím

Nagyon erős járványt várnak a következő hetekre a háziorvosok

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et