A CÖF megírta Sargentininek a 'magyar emberek általános véleményét' 

Startlap - Startlap
Azt még nem közölte a kormányközeli szervezet, hogy pontosan mi is az, amit a magyar ember szerintük gondol.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, vagyis a CÖF az MTI-hez eljuttatott közleményben jelezte: szerdán nyílt levelet írtak Judith Sargentini EP-képviselőnek. A békemenettel híressé vált szervezet szerint a levélben a “magyar emberek általános véleményét” fogalmazták meg. Sajnos az, hogy ez mégis micsoda, az írásukból nem derül ki, ugyanis – egyelőre – csak az üzenethez csatolt kísérő levelet tették közzé.

A magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját. A magyar és angol nyelven, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldjük meg Önnek, hogy gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását, hiszen Ön tevékenységével a szövetséges államok egymásra haragításában jár élen

– olvasható a levélben. Mint írják, a szöveget az Európai Parlament összes képviselőjének elküldték. A CÖF megjegyzi, hogy az általuk megfogalmazott gondolatokoz “pár nap alatt 7100 polgár csatlakozott aláírásával és több mint 60 egyesület, alapítvány is kifejezte egyetértését”. Az aláírások az irodájukban megtekinthetők. 

A CÖF-CÖKA kuratóriuma nevében Csizmadia László elnök által aláírt levéllel a CÖF “a magyar emberek ellen irányuló ténykedésének átgondolására” szeretné rávenni Judith Sargentinit.

Ez is érdekelhet

képcím

Portfolio: Magyarországnak milliárdokat kell fizetnie az EU...

képcím

Európai Bizottság: a csatlakozási tárgyalások megkezdését...

képcím

Orbán: A két friss Nobel-díjasunk a "mély Magyarországból" jött