A BEST leközölt egy interjút Vajna Timivel, aki tagadja, hogy nyilatkozott

Startlap - Startlap
Sas József végre elmondta, hogy érzi magát, Csonka András hallucinál, Kökény Attila milliós büntetést fizet. Schmuck Andor rózsaszirmok közepette fiatal menyasszonyt szerzett, Horváth Éva pedig anyatejből és hajból készült karkötőt villantott. Többek között erről olvashatsz bulvárösszefoglalónkban.

Sas József először szólalt meg nyilvánosan, mióta kórházba került

Fogok én még kabarét csinálni

– üzente rajongóinak a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója, aki egy hónappal ezelőtt thaiföldi nyaralásán kapott sztrókot, és azóta is kórházban ápolják. Sas József beszámolt arról, hogy érzi magát, amit ebben a cikkben olvashatsz el.

Vajna Tímea: A mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a BEST magazinnak

A BEST magazin pénteki számában jelent meg egy interjú Vajna Tímeával, amelyet aztán több lap is szemlézett. Vajnáné délelőtt az Instagramján tagadta a nyilatkozatot, miközben a magazin határozottan állítja, hogy a beszélgetés megtörtént. Andy Vajna özvegye és a BEST álláspontjáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

“Nagy fájdalmam volt” – Für Anikó elárulta, miért került kórházba 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Július 7-én akusztikus koncert Hrutka Robival Londonban a Szent István Házban.Ne maradjatok le róla, mert csak egy előadás lesz!#hrutkarobert #londonimagyarok #londonban #iranylondon 📷 Frissfoto

Für Anikó (@furaniko) által megosztott bejegyzés,

Csütörtökön derült ki, hogy Für Anikó erős fájdalmakra panaszkodott, ami miatt kórházba szállították, és pénteki felolvasóestjét is lemondta, ugyanis ezen a héten nem fogják kiengedni. A színésznő azóta nyilatkozott betegségéről, és az is kiderült, mikor állhat legközelebb színpadra. A részleteket ebben a cikkben találod.

Csonka András egy különös tünet miatt orvosról orvosra jár, de senki sem tudja, mi lehet a baja

Agydaganattól tartott Csonka András, akinek egy ideje egy furcsa hallucináció kíséri végig mindennapjait. A műsorvezető már járt a neurológián, arcüreg ct-n, baktériumtenyésztésen, szaglásvizsgálaton és pszichológusnál is, ennek ellenére továbbra is rejtély, mi állhat a kisérteties tünet mögött. Ha érdekel, mitől szenved Csonka András, ide kattints!

Nagyon kicsípték magukat a hírességek a hatodik magyar Playboy díjátadón

A Playboy Men Of The Year gálán öt kategóriában kiemelkedő teljesítményű magyar férfiakat, egy kategóriában pedig egy nőt díjaztak online olvasói szavazás alapján. Az est háziasszonya Mádai Vivien volt, aki egy csillogó fekete estélyi választott. Rajta kívül többek között Rubint Réka, Vasvári Vivien, Fluor Tomi, Polyák Lilla, Király Linda és Iszak Eszter szettjét is megnézheted ebben a galériában.

Videón, ahogy Lil G-t és Nemazalányt koncert közben megdobják egy üvegpohárral

Egy szegedi fellépésen a közönség egyik tagja egy üvegpoharat hajított a színpadra nemtetszése jeléül. A dobálózót a biztonságiak eltávolították, az esetről pedig most előkerült egy exkluzív videófelvétel, amit ebben a cikkben tekinthetsz meg. Itt azt is elolvashatod, hogy Lil G-t mennyire megrázta az ügy.

Kökény Attila: Bár továbbra sem tartom magam bűnösnek, jobb ez, mintha felfüggesztett börtönbüntetést kaptam volna

Már több éve húzódik Kökény Attila bírósági ügye, akit vesztegetéssel vádolnak. Kökénynek az elsőfokon meghozott ítélet szerint több mint egymillió forintot kell fizetnie. Az ítélet kapcsán az egykori megasztáros anyagi helyzetéről is megosztott néhány információt, valamint elmesélte, hogyan fogadta a döntést. Az énekes nyilatkozatát – aki tagadja a vádakat – és az ügy részleteit ebből a cikkből tudhatod meg

“Örök emlék” – Horváth Éva anyatejből és hajból készíttettett ékszert

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azért (is) szeretünk a @czeizelintezet -be járni, mert a cuki aranyhalaktól akár kívánhatunk is hármat 😁☝️🐟

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés,

Igen, jól olvastad: ékszert csináltak a modell maradék anyatejéből, amihez kisfia, Kristóf hajszálait is felhasználták. Horváth Éva meg is mutatta a végeredményt, amit itt megnézhetsz, és érdemes, mi például egészen máshogy képzeltük el.

Így jegyezte el Schuck Andor közel 30 évvel fiatalabb barátnőjét

Hanák Eszter, Schmuck Andor 22 éves párja a közösségi oldalán boldogan tudatta a világgal, hogy barátnőből menyasszonnyá avanzsált. A fiatal lány egy fotót is posztolt az eljegyzésről, amiből kiderült, hogy a nagy eseményen a rózsáké volt a főszerep, valamint röviden, de annál határozottabban fejezte ki a politikus iránti szerelmét. Mindezt ebben a cikkben nézheted meg a saját szemeddel.

Ez is érdekelhet

képcím

Hajdú Péter egyetlen kérdésére sem tudott válaszolni a Berki...

képcím

Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy...

képcím

Megszületett Oszvald Marika unokája: lánya 10 éven át...