A 9 éves hegedűművész utcai performanszától elájult az internet népe

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-23 16:05

Forrás: Facebook

Szerencsére a technológiának köszönhetően, a jól ismert hátrányok mellett, nagyon sok pozitív esemény is eljuthat hozzánk a világ minden részéből. Mindig megdobogtatja a szívünket, ha egy tehetséges művészre hívják fel a figyelmünket.

Ezúttal egy 9 éves kislány utcai hegedűjátékától dobtunk egy hátast. Bár szerkesztőségünkben nem fogadják osztatlan rajongással a “Despacito” című Luis Fonsi slágert, az alábbi felvétel még a szőrösebb szívű kollégákat is biztosan meghatja.

Get load of this!!!Karolina Protsenko playing "Despacito" by Author: Luis Fonsi and Co- author Erika Ender.Follow Karolina: this is her youtube: https://www.youtube.com/channel/UCphdEAVxF9pomHkrYCYCNHQthis is her instagram: https://www.instagram.com/karolina_protsenko/The author of this video maintains all rights. Also Instagram: #Carlos Guti-sin_fronteras

Közzétette: Carlos Guti – 2018. július 18., szerda

A videón egy kilencéves kislány, Karolina Protsenko látható, aki kortársaival ellentétben nem bicajozik és fogócskázik a barátaival, hanem felnőtteket is túlszárnyalva hegedűn játszik. Az ifjú tehetséget, aki 6 éves kora óta zenél, már több ezren követik közösségi oldalain. Reméli, hogy zenéje által “egy kis varázslatot és inspirációt adhat a világnak.” Bátran kijelenthetjük, hogy ez már teljesült is!

Karolina első albuma idén júliusban jelent meg, melyen 12 népszerű dalt dolgozott fel, egyedi és különleges hangzást hozva ezzel a kortárs zenei palettára.

Reméljük, még sok hasonló videóval örvendeztet meg minket!

Mai nap hírei

Mihalik Enikő és Kajdi Csaba 'Cyla' kapcsolata

ifaktor.hu5 órája

A spanyol sajtó nekiesett Eden Hazardnak

promotions.hu6 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu7 órája

Elindulhat a 2022-es választásokon Gődény György

168ora.hu8 órája

Az Egyesült Államok a Xiaomit is feketelistára juttatta

gsmring.hu9 órája

Orbán: 2022 január elsejétől személyi jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak

444.hu10 órája

Hugh Grant egy nagyon fura sztorit osztott meg George Clooney-ról

joy.hu13 órája

Kikapott a Real Madrid, döntős a Bilbao

eurosport.hosszabbitas.hu19 órája