A 2021-es MET-gála legextrémebb ruhái

Startlap - Startlap
Rihanna paplanban, Jennifer Lopez köldökig dekoltálva, Kendall Jenner majdnem pucéran. De azért Kim Kardashian vitte a prímet. Bulvárösszefoglaló.

Marilyn Eilish és a sziluett Kardashian – a 2021-es MET-gála leg-leg-leg ruhái

Fotó: John Shearer/WireImage

Tavaly a pandémia miatt lefújták, idén pedig a szokásos időpontról, azaz május első hétfőjéről szeptemberre halasztották a divatvilág legpuccosabb jelmezbálját. Ami elszabadulhatott a vörös szőnyegen, az bizony el is szabadult… Ruhamustra itt.

Anger Zsolt megnősült, a feleségéről is posztolt

Anger Zsolt nagyon ritkán beszél a magánéletéről, még a közösségi oldalán sem posztol róla. A színész és szerelme, Emese egy hónapja keltek egybe. A nagy napról fotókat is mutatott Anger, amelyeket itt nézheted meg.

Élve került elő a brit színésznő, akit már a rendőrség is keresett

A Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy élve találták meg hétfőn Tanya Feart, akinek szeptember 9-én veszett nyoma. Részletek.

Nem mertek desszertet kérni a manchesteri focisták Cristiano Ronaldo miatt

A Manchester Unitedbe visszatérő Cristiano Ronaldo nemcsak a pályán, hanem azon kívül is nagy hatással van a csapattársaira. Lee Grant kapus a talkSportnak mesélt el egy mulatságos, de egyben tiszteletet is kiérdemlő esetet, amelynek részleteit ebből a cikkből ismerheted meg.

Jeff Bridges elkapta a koronavírust, miközben kemoterápiára járt

A nemrégiben még csak oxigénmaszkkal járni tudó, ezért az írásában magát Darth Vaderhez hasonlító hetvenegy éves színész a vírus hatásáról is beszámolt. Itt elolvashatod.

Bródy János: Soha nem tartottam magam olyan kiváló előadónak

Nyáry Krisztián beszélget Bródy Jánossal versekről, dalszövegekről, olvasmányélményekről, könyvtárakról és a Saját hangon című új kötetéről. A Buksó podcast itt hallgatható. 

Survivor: Gábor feladta, visszatér egy régi játékos

Hiába sikerült a reality kezdete óta először nyernie új csapatával Gábornak, úgy döntött, hogy nem hajt tovább a Survivor főnyereményére. A civil játékos a védettségi verseny után közölte mindenkivel, hogy kiszáll a játékból. Ha kíváncsi vagy, mivel indokolta döntését, innen megtudhatod.

Schobert Norbi negyedszer is elveszi Rubint Rékát

sztrókon átesett Schobert Norbi és párja, Rubint Réka jövőre ünneplik a 20. házassági évfordulójukat. A fitneszguru a jeles alkalmat szeretné felejthetetlenné tenni. A terveiről ebben a cikkben beszél.

Galambos Dorina új kapcsolata is véget ért

Galambos Dorina az új klipje miatt ment a Reggelibe, de a magánélete is terítékre került. Részletek.  

Így él Alba Flores, vagyis Nairobi A nagy pénzrablásból

A nagy pénzrablás A Netflix egyik legsikeresebb sorozata, amit nagy rajongással néznek szerte a világon. De mit lehet tudni Nairobiról, azaz Alba Flores-ről?  Itt minden fontosat megtudsz róla!

Ez is érdekelhet

képcím

Tüntetők találkoztak össze Novák Katalinnal a szegedi...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...