22 gyermeket veszített el a brit nő, az orvosok szerint semmi baja, csak nincs szerencséje

Kerry Hutchinson nem hajlandó feladni álmát, mindenáron saját kisbabát szeretne.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-19 00:26

Kerry Hutchinson a Staffordshire megyei Rugeley városában él, 35 éves, túl van egy méhnyakrákon és 22 kisbabát vesztett el, írja a Daily Mail. Az orvosok mégis azt mondják neki, hogy nincs semmi baja, egyszerűen csak nincs szerencséje. A fiatal brit nő 16-szor vetélt el, hat alkalommal pedig a szülés után kellett elbúcsúznia gyermekétől.

Kerry, aki már sok éve gyászban éli életét, mindennél jobban vágyik egy saját kisbabára. “Soha nem fogom feladni. Válaszokat szeretnék, hogy miért kellett minden babámnak meghalnia” – mondja eltökélten.

Elsőszülött gyermeke, a koraszülött Paige 12 óráig élt, mielőtt végleg elaludt. Az egykori modell mindig egy saját családról álmodott, és lánya elvesztése csak megerősítette vágyát. Paige születése utáni vizsgálatok kiderítették, hogy Kerry méhnyakrákban szenved. Az orvosok mindent megpróbáltak, de végül el kellett távolítani a daganatos részeket.

Ennek ellenére további próbálkozásra buzdították Kerryt, mivel az operáció elvileg nincs kihatással a fogantatásra, de növeli a koraszülés valószínűségét. A fiatal nő számtalan vetélésen ment keresztül, egy esetben újra eljutott a harmadik trimeszterig, de az orvosok kitartanak amellett, hogy semmilyen egészségügyi problémája sincs. Termékenységi kezelést is javasoltak, ami elsőre hatásosnak bizonyult. Két hónappal a terápia megkezdése után teherbe esett, azonban a kis Lucas 22 hétre született, semmit sem tudtak tenni, hogy megmentsék.

Kerry ekkor teljesen összeomlott. “Nyolc hét alatt elvesztettem a fiamat, a párkapcsolatomat, a házamat, a hitelemet, a munkámat és az eszemet is. Hetekig csak ültem a szobámban, és senki meg se kérdezte, hogy vagyok” – idézte fel a nehéz időszakot. Végül egyszerűen kisétált otthonából, kezében néhány ruhával, és sosem ment vissza a házba.

Mivel már három gyermeke ment el a harmadik trimeszterben, egy speciális kezelésben részesült, ami a korai szülést hivatott megelőzni. Sok időbe telt, de végül újra teherbe is esett. És habár az elején úgy tűnt, hogy minden rendben van, a kétségbeesett Kerry 22. babájának is megállt a szíve.

Kerry most negyedjére készül eltemetni egy gyermeket. A brit nő azonban az elmúlt évek traumatikus eseményei ellenére sem hajlandó lemondani arról, hogy anyuka legyen. Vőlegényével létrehoztak egy Facebook oldalt, Kerry álma néven, hogy adományokat gyűjtsenek egy immunológiai kivizsgálásra, ami talán megválaszolja élete nagy kérdését, hogy miért veszített el 22 kisbabát.

Fotók: BPM Media

Mai nap hírei

Nem is 1,8 millióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

168ora.hu2 órája

Jól álcázott kémprogram terjed az Androidos mobilokon

gsmring.hu4 órája

Müller Cecília eltűnt a képernyőről

szeretlekmagyarorszag.hu4 órája

Nem jelenhetett meg a Péterfy-Novák Évával készült interjú a 168 órában

konyvesmagazin.hu5 órája

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

ezalenyeg.hu8 órája

Robert Redford mérhetetlen fájdalommal gyászol, elvesztette a fiát

librarius.hu8 órája

Ii. Erzsébet felkészült lemondására, de nem fiának akarja átadni a trónt

femcafe.hu11 órája

Ugye nem felejted el? Minden, amit tudnod kell a hétvégi óraátállítás kapcsán!

joy.hu14 órája