208 millió forintot költenek a minisztériumi dolgozók taxizására

Startlap - Startlap
Kicsit zavarossá teszi a kérdést, hogy a City Taxival állapodtak meg, amelynek jelenleg is élő szerződése van erre a szolgáltatásra.

Az uniós közbeszerzési értesítő szerint a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet nyerte a minisztériumi dolgozók személyszállítására kiírt közbeszerzést – írja a Menedzsment Fórum. A március 14-én aláírt szerződés értelmében a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) nettó 208 756 799 forintot ad a taxitársaságnak a kétéves feladatra.

A hirdetmény szerint a City Taxi ezért a 200 millió forintért cserébe “a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság és az ellátási körébe tartozó minisztériumok, valamint a Miniszterelnöki Kormányiroda – beleértve az operatív programok végrehajtásában résztvevő szervezeti egységeket -, valamint a csatlakozó háttérintézmények napi feladatainak hatékonyabb ellátása érdekében” biztosít személyszállítást elektronikus taxikártya alkalmazásával.

A KEF honlapja a City Taxi előző szerződése ugyanezen szolgáltatásra még az idei év novemberéig él, és a tender dokumentumaiból nem derül ki, miért volt szükség új megállapodásra.

Ez is érdekelhet

képcím

Az extrém hideg miatt már figyelmeztetést adott ki az OMSZ: jön a...

képcím

Videón az isztambuli repülőbaleset - többen meghaltak

képcím

Ungváry Krisztián: A komplett Fidesz-elit börtönben köthet ki