Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 23., csütörtök, Gyöngyi

 
Amiről a nők beszélnek

Kinyúlt vagy XXL-es?
6 stílustipp oversize pulcsikhoz.

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Ez a zseniális csínytevés felszínre hozza az iskolaéveket
Szívatás mesteri szintre emelve.
Pózok, amelyekben a férfi uralkodik (18+)

Időjárás Budapest

8°C
Borult

cs

10°C

p

8°C

sz

13°C

v

11°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

42.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

10

17

61

63

73

Várható főnyeremény: 686 millió Ft!
Hatoslottó

21

25

31

32

33

40

Várható főnyeremény: 202 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

5 és fél perc állati gyönyör
Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Egy kicsit váratlanul ért téged ez a nap. Mintha nem lennél felkészülve lélekben egy négynapos hétvégére. Pedig ez máris itt van a nyakadon, ez az első napja, és nemsokára már csak három nap marad belőle. Mit teszel ez alatt a négy nap alatt? Most kell kitalálnod, most kell jól kitalálnod annak érdekében, hogy a lehető legtöbb mindent bele tudj szorítani ebbe a kevéske időbe.
Bika: Kedves Bika! Nincsenek nagy terveid mára, egész egyszerűen csak azzal akarsz foglalkozni, ami igazán fontos neked: a családoddal. De úgy tűnik, hogy a családi terveidet folyton megzavarja valami, vagy valaki. Könnyen lehet, hogy ma mégsem lesz annyi hasznos időtök együtt, mint amennyit terveztél. Épp ezért érdemes lenne ma arra figyelned, hogy minden családtagoddal legyen legalább tíz közös perced.
Ikrek: Kedves Ikrek! Úgy tűnik, hogy gondolatolvasónak csaptál fel csütörtökön. Ma minden ismerősödnek, barátodnak és családtagodnak kitalálod a gondolatait. Ez pedig elég ijesztő, azt ugye tudod? Ha nem akarod őket teljes halálra rémíteni, és összezavarni, az lenne a legjobb, ha nem szembesítenéd őket azzal, amit gondolsz arról, hogy ők mit gondolnak rólad. Egyszerűen csak hagyd, hogy ők maguk prezentálják a gondolataikat.
Rák: Kedves Rák! Érdekes tény: A Rákok csütörtöki napja mozgalmasabbra sikeredik, mint ahogyan azt tervezték. Ennek az lesz az egyik oka, hogy a családtagjaid teljesen más programokat találnak ki neked, mint amilyenekben te szeretnél részt venni. Ennek megvan az a haszna, hogy végre új dolgokat próbálhatsz ki, és persze ezek az új dolgok nagy változásokat indíthatnak el benned. Készülj fel az izgalmakra.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hagyd, hogy a barátnőid meggyőzzenek valamiről. Könnyen lehet, hogy neked már van egy határozott elképzelésed ebben az ügyben, és persze az is lehet, hogy egyáltalán semmi fogalmad sincs arról, hogy mi a téma. A lényeg, hogy tudd: a barátnőid mindig jót akarnak neked, és neked nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy ez a jó dolog megvalósuljon az életedben. Ebben segítenek a csajok.
Szűz: Kedves Szűz! A hosszú hétvége első napja kiválóan alkalmas arra, hogy egy kis dühkezeslét tanulj. Most itt van az ideje annak, hogy elengedd a benned lévő feszültséget, s hogy megbocsátásra cseréld a haragodat. Ebben talán segít az, ha belegondolsz: neked mi esne jól, annak az embernek a helyében, aki megbántott téged. Könnyen kiderülhet, hogy olyan félreértés van köztetek, amit ideje lenne tisztázni.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ma felfedezheted a színeket és a világ sokszínűségét. Igen, csütörtökön rácsodálkozhatsz arra, hogy milyen sokfélék vagyunk, és arra is, hogy ez a sokféleség nem gyengébbé, hanem erősebbé tesz bennünket. Nézd meg: A barátnőid között is mindenki külön egyéniség, és pont ezért szereted őket annyira. A sokszínűség és a változatosság az élet számos területén jelent nektek előnyt, ha összefogtok.
Skorpió: Kedves Skorpió! Olyasmit csinálsz a hosszú hétvége első napján ami egy kicsit szokatlan tőled. Na jó, lehet, hogy valójában nagyon is szokatlan tőled. Nincs mese, itt az ideje a szokatlan dolgoknak. Ne gondold, hogy valamiben csak azért ügyetlen leszel, mert még sohasem próbáltad. Könnyen kiderülhet, hogy most még a legszokatlanabb, tőled legtávolabb álló dologban is ügyes vagy. Lehet, hogy pont azt kell megtanulnod, hogy mindenben ügyes vagy?
Nyilas: Kedves Nyilas! Kicsit türelmetlenebb vagy csütörtökön a szokásosnál. Persze ennek meglehet az a magyarázata, hogy most bizony sokan megváratnak. Jóval többen, mint egy átlagos hétköznapon. Ha már csak nehezen tudod elviselni a várakozást, akkor érdemes lenne valami hasznos dologgal lekötnöd magadat. Jó, ha ma mindig van nálad egy jó regény, amiből elolvashatsz pár oldalt, és jó, ha azért egy okos telefont is a közelbe tartasz.
Bak: Kedves Bak! Ma olyan sokat foglalkozol másokkal, hogy szinte időd sem marad magadra. Annyi időt töltesz azzal, hogy másokhoz hasonlítsd magadat, hogy talán észre sem veszed: ki vagy te, és milyen vagy te valójában. A csütörtök lehet az önismeret napja és lehet a másokra való irigykedés napja is. Csak te döntöd el, hogy végül hogyan alakul a mai napod. Mit szólnál hozzá, ha mégis inkább az önismeretet választanád?
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A hosszú hétvége első napján nagyon szerencsésnek érzed magadat. Igazad is van: ma rengeteg váratlan szerencse mosolyog rád, a kérdés csak az, hogy észreveszed-e ezeket, és elég bátor vagy-e ahhoz, hogy használd ezeket a lehetőségeket? Hidd el, egy kis merészséggel ma nagyot fordíthatsz a sorsodon. És ehhez nem is lesz szükséged sok mindenre, csak arra. hogy igent és nemet mondj a megfelelő sorrendben.
Halak: Kedves Halak! A csütörtök végre a pihenés napja lesz. Most van arra egy kis időd, hogy extra pihenőket építs be az életedbe, és szusszanj egy nagyot. Szükséged is van erre az extra pihenőre, hiszen most egy elég zsúfolt időszakod van, amely különösen lelkileg és szellemileg megterhelő a számodra. Hidd el: Minden, de minden rendben lesz. Nem kell aggódnod a jövő miatt, és egyáltalán nincs okod arra, hogy rémeket láss.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

2 magyar is Oscar-esélyes lehet - A legjobb animáció kategóriában a Nyuszi és Őz, valamint a Symphony no. 42.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Felvennéd Madonna cowboy-kalapját? Lehet rá licitálni
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: