Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: http://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Startlap linkajánló
Bezár

Aktuális blokk

Highlight doboz

Aktuális doboz

Meghalt Frank Sinatra özvegye, Barbara Sinatra Brüsszel megfenyegette a lengyeleket Nemi erőszakra ítélték a 17 évest Pakisztánban Apák, akik szarnak a gyerekük fejére Hogyan írod helyesen? Ly vagy J? Romániában ítéletidő van: halálos áldozat Bajt jelezhet a térdfájdalom Ne dobjuk ki a bankszámlakivonatot Negyven éve tök egyedül él egy szigeten egy nő Óriásit zuhant az MSZP, erős a Fidesz Holnap elérjük a lehűlés mélypontját Generációs konfliktusok: erre figyeljünk Teljesen átváltozott Cinthya Dictator Irány a patika! Júliusban 15% kedvezmény egyes patikákban.

Hirdetés

Flakmusz

Kedvenc linkek

Belépés doboz

Vizes VB link

VIZES VB BUDAPEST 2017 - FRISS HÍREK »
VIZES VB BUDAPEST - FRISS HÍREK

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Hirdetés

Hirdetés

Bubba játék értesítő

Hirdetés

Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

Hirdetés

Utazás

Hirdetés

Kiemelt ajánlatok (x)

Kiemelt ajánlatok (x)

Foglalj a szallas.hun és nem ér meglepetés
Horvátországi nyaralás a te igényeidre szabva. Foglalj a szallas.hu-n
Balatoni apartmanok már 4.600 Ft/éj-től Itthon nyaralnál? De nem tudod hol? Segítünk Egri szállások legnagyobb választéka Budapesti szállások az olcsótól a luxusig

Gazdaság, pénzügyek

Szórakozás

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Valaki igazán trükkös módszereket választ a közeledben. talán megpróbál megvezetne, becsapni téged. A zsigereid mélyén érzed a valódi szándékát, és érzed azt, hogy nem tisztességes veled. Most hallgass az ösztöneidre, hallgass a gyomrodra és a gyomrodban lévő érzésekre. Azzal, aki rossz érzést vált ki belőled ma nem érdemes egyezkedned.
Bika: Kedves Bika! Mértékletességre lenne szükséged szerdán. ma olyan sok mindent megkaphatsz, olyan sok mindent választhatsz, hogy könnyen elszaladhat veled a ló. Könnyen túlvállalhatod magad, könnyen túleheted magad, és könnyen túlterhelheted magad. A mértékletesség, az egészséges arányok megtartása sokat segít neked szerdán.
Ikrek: Kedves Ikrek! Egyszer régen már meg kellett oldanod egy hasonló feladatot, mint most. Egyszer már túljutottál ezen a nehézségen, és az, hogy most megint ugyanazt kell tenned nagy könnyebbséget jelent neked. Tulajdonképpen tudod, mit kell megtenned, és azt is tudod, hogy ki segíthet neked. Ne félj dönteni és cselekedni szerdán.
Rák: Kedves Rák! Egy pillanatra elveszted a fonalat egy beszélgetésben, és elkalandoznak a gondolataid. Ez elég is ahhoz, hogy összezavard azt, akivel beszélgetsz. Ma vigyázz az emberek érzékenységével: Túl sokan érzékenyek körülötted, és túl sokan vannak, akik minden mondva csinált dolgon megsértődnek. Egyszerűen csak gondold át a szavaidat szerdán!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szükséged van arra, hogy megtaláld a szórakoztató elemeket abban, amit csinálsz. Szükséged van arra, hogy szórakoztató helyzetekkel és szórakoztató feladatokkal vedd körül magad. Szerdán válassz olyan feladatokat, amelyek valóban szórakoztatnak, és azzal foglalkozz, ami valóban örömet jelent a számodra!
Szűz: Kedves Szűz! Túl sokat vállalsz magadra, és túl keveset hagysz másokra. ha megfigyeled, a munkádban és a családodban is ugyanazt teszed: Megcsinálod mások helyett azt, ami a feladatuk lenne, csak azért, mert azt gondolod, hogy ezzel szerezhetsz jó pontokat (Meg persze azért, mert tudod, hogy így lesz minden rendben.) De ezt ma nem kellene megtenned.
Mérleg: Kedves Mérleg! Azt gondolod, hogy a pénzügyeidet nehéz kézben tartani, de ez nem igaz. Azt gondolod, hogy a pénz mindig csak elszalad előled, és azt hiszed, hogy neked nem lehet annyi, amennyit csak szeretnél. itt az ideje annak, hogy elkezdj másként tekinteni a pénzre: A pénz a barátod. A pénz egy energia, ami szívesen áramlik hozzád, ha hívod.
Skorpió: Kedves Skorpió! Az emberi kommunikációval vannak feladataid szerdán. Ma érdemes nyíltan és kedvesen kommunikálnod. Érdemes annyira őszintének lenned, amennyire csak tudsz, Ha pedig nem tudod a választ egy kérdésre, akkor inkább ne tippelgess. Hidd el, mindenki jobban értékeli azt, ha beismered a hiányosságaidat, mint azt, ha tévedsz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Szükséged van arra, hogy többet foglalkozz az egészségeddel. Szükséged van arra, hogy többet foglalkozz azzal, hogyan tehetnéd a testedet erősebbé és tökéletesebbé. Ma érdemes elmenned edzeni, és érdemes végiggondolni, hogy milyen tápanyagokra lenne szüksége a testednek. Lehet, hogy valamilyen ételből többet kellene fogyasztanod a nyáron.
Bak: Kedves Bak! Van egy olyan lehetőséged, amelyet valamiért nem akarsz észrevenni. Talán attól tartasz, hogy ez a lehetőség nehézségeket, akadályokat és megoldandó feladatokat hoz az életedbe. Talán igazad van. De ne felejtsd el, hogy ez a lehetőség számtalan jó dolgot, eredmény, barátságokat és bőséget hozhat az életedbe, ha felfedezed azt.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy érzed, hogy valamit ki kell mondanod. Úgy érzed, hogy most már nem titkolhatsz tovább valamit mások elől. Igazad van. Az őszinteség sokat segít ebben a helyzetben. Ugyanakkor az is fontos, hogy a megfelelő szavakat és szeretetteli megfogalmazást használj. Nem az a cél, hogy megbánts másokat, hanem az, hogy tiszta vizet önts a pohárba.
Halak: Kedves Halak! Szerdán szerelemre és szeretetre van szükséged. Ma szükséged van arra, hogy érezd: Erős támogatás vesz körül. Ha ma szeretettnek érzed magad, akkor csodákat tudsz tenni. Ha ma azt érzed, hogy senki sem támogat, akkor sajnos nincs is kedved semmit sem tenni. Érdemes lenne ma találkoznod azokkal, akik mindig figyelnek rád, és mindig támogatnak téged!
Nők Lapja Café napi horoszkóp Új szelek fújnak a párkapcsolatában? Horoszkóp gyűjtemény Titkos pénzrituáléval segítek ma Önnek! Ezoterikus hírek

Lottó

2017. 29. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó
22 30 35 61 71
Hatoslottó
1 5 20 28 29 41
Startlap tippekVálassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Mehet

Vásárlás

Füles keresztrejtvény online

Füles

30:00

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek