Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

27 17

Közepesen felhős

k

26 13

sz

29 13

cs

30 15

p

32 21

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 317,36 Ft
USD: 287,15 Ft
CHF: 294,85 Ft
MOL: 16 000
OTP: 6 180
MTELEKOM: 436
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ember így még nem utálta munkáját
Döbbenetes: a világ az ember nélkül
Széjjelszívatja a mókus a kutyát
Azt hiszed olyan ügyes? Nézd meg a végét
Mester, ezt már tényleg nem kellene
Nem halott, csak alszik
12 éves, de zsebre vágta a zsűrit
Egyszer lépsz félre, és véged
Mi ez? Ez valami félelmetes!
Semmi, csak bekukkant két zsiráf

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Úgy tűnik, hogy néhányan azon dolgoznak a környezetedben, hogy a logikus lépéseket ne tedd meg, hanem inkább foglalkozz valami mással. Úgy tűnik, hogy ők azok, akik jobban szeretnék, ha rájuk ruháznád a hatalmadat, a sikeredet, a boldogságodat, mint azt, hogy ezt te magad valóban birtokba vedd. Fontos, hogy hétfőn megértsd: Jogod és lehetőséged is van a boldogsághoz.
Bika: Kedves Bika! Hát már megint egy hétfő?! – Gondolhatod elkeseredetten. Arról nem is beszélve, hogy az idő szemmel láthatóan teljesen más tempóban halad, mint ahogyan azt elképzelted. Úgy tűnk, hogy az idő most gyakran megtréfálhat. Az egyik pillanatban még azt érzed, hogy csak most kezdődött a nyár, a másikban pedig már attól rettegsz, hogy máris itt a szeptember. Nyugalom! Érkezz meg a mába!
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem kell mindig másokkal tartanod a pletykálásban, ezt ne felejtsd el. Mostanában egyre jobban zavarnak a pletykák, és egyre jobban aggaszt az, hogy azon gondolkodsz: Vajon mit mondhatnak azok a barátaid a hátad mögött, akik mindig másokról pletykálkodnak. A lelkiismereted valóban akkor lesz teljesen nyugodt, ha mostantól kimaradsz a pletykálkodásból és az ítélkezésből.
Rák: Kedves Rák! Talán idegennek érzed magadat a saját világodban, talán idegennek érzed magadat a saját életedben hétfőn. Ma érdemes feltenned magadnak a kérdést, hogy mi lenne az, ami segítene neked kapcsolódnod a dolgokhoz. Mi lenne az, ami segítene neked abban, hogy ismét magadra találj az életedben, és hogy ismét otthonosan érezd magadat a világodban. Abban a világban, amit valójában te építettél magadnak.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A szerelem olyan csendesen ész észrevétlenül virágzott ki a szívedben, hogy tulajdonképpen meg is vagy azon lepődve, hogy mit keres ez az érzés nálad. Tudnod kell, hogy most helyénvaló a szerelem a részedről. Ha másba nem, hát a szerelembe, az életbe leszel szerelmes hétfőn. De persze sokkal jobban feldob az a tudat, ha szerelmes lehetsz egy konkrét emberbe, egy konkrét szerelmesbe.
Szűz: Kedves Szűz! Úgy tekintesz a hétfőre, mint a nyugalom szent szigetére. Sajnos a környezeted nem pont így tekint erre a napra, ezért aztán lehet, hogy ők pont akkor zargatnak, amikor te nyugalomra vágysz. Ha ezen a héten nyaralsz, akkor ne felejtsd el kikapcsolni a telefonodat, mert úgy tűnik, hogy néhány nem megfontolt telefonhívás megtámadhatja a mai nyugalmadat és lelki békédet.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan mélyen vágysz a szerelemre és a romantikus programokra, hogy meg is kapod ezeket. Na jó, azért, ha délelőtt a szerelmed nem jelentkezik egy nyáresti romantikus vacsora ötlettel, te magad is felvetheted ezt az ötletet. Ne felejtsd el, hogy valójában most azt tanulod, hogy hogyan tudod érvényesíteni az érdekeidet, és hogyan tudsz hatékonyabban fellépni önmagad mellett.
Skorpió: Kedves Skorpió! Azért érdemes naplót vezetned arról, hogy a körülötted lévők hogyan viselkednek, mert az ő viselkedésük csak téged tükröz. (Igen, akkor is, ha ennek a valóságtartalmát nem hiszed el.) Azáltal, hogy most leírod, hogy ők hogyan viselkednek veled könnyedén megláthatod azt a rejtett mintázatot a viselkedésedben, ami eddig észrevétlen maradt előtted. Ez pedig segít mélyebb önismeretre szert tenned.
Nyilas: Kedves Nyilas! Sokkal vidámabb lesz a hétfőd, mint ahogyan azt gondolnád. Ha jobban belegondolunk, lehet, hogy ez lesz a nyarad egyik legnevetősebb hétfője. Lehet, hogy egy titkos szerelmi liezon derít jobb kedvre? Ha eddig nélkülöznöd kellett a szerelmet, akkor most egy játékos nyári flörtre számíthatsz, és arra, hogy a kacagásodba szeret bele egy ismeretlen dalia.
Bak: Kedves Bak! Attól tartasz, hogy a kemény szavaid, vagy a határozottságod „megmérgez” valakit a környezetedben. De tudnod kell, hogy ez egy felesleges félelem. Tudnod kell, hogy nem a szavaid határozottsága az, amely megbetegíti őt, hanem a saját határozatlansága. Ma szeretettel fogalmazd meg a véleményedet, de nyugodtan és határozottan mondd ki azt.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Csak óvatosan az ételekkel hétfőn. Úgy tűnik, hogy valamivel ma könnyen elcsaphatod a gyomrodat. Érdemes lenne egy kicsit kevesebbet enned, és érdemes lenne mindenből csak a jó minőséget választanod. Ha gyümölcsöt eszel, az legyen érett, és mosd meg alaposan. Igen, tudom, hogy most olyan vagyok, mint a nagymamád, de hidd el, hogy ez az amire valójában szükséged van.
Halak: Kedves Halak! Mi nyugtatna meg hétfőn? Az, ha előre dolgoznál? Az, ha többet pihennél? Az, ha többet mozognál? Mindegy, mi az, ami ma megnyugtat téged, és teljesen mindegy, hogy mennyire lehetetlennek érzed, hogy azzal a dologgal foglalkozz, ma mégiscsak érdemes időt szakítanod rá. Fontos, hogy tudd: A lelki békéd az alapja mindennek, ezért ez ma tényleg mindennél fontosabb.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

A függetlenség napja 2 az új bajnok a magyar mozikbanNézz megunhatatlan Bud Spencer és Terence Hill filmeket a város tetejénA függetlenség napja 2 nem bírt Szenillával az amerikai mozikbanA Függetlenség napja 2 tökön ragadja a nosztalgiátAz Enterprise már megint darabokra hullik a Star Trek 3 új trailerébenA szívbajt hozza rád az Amikor kialszik a fény új előzetese
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

25.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

54

63

78

83

Várható főnyeremény: 1 066 millió Ft!
Hatoslottó

13

19

26

31

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények