Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. július 28., hétfő, Szabolcs

 
Amiről a nők beszélnek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

22°C
borult

h

28°C

k

30°C

sz

31°C

cs

29°C

 
Hirdetés

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőDinnye gazpacho forró napokraGyors házikeksz táborozáshozHédervári lecsós bordaŐszibarack befőtt receptAszalt paradicsom, a nagy kedvenc

 
Hirdetés

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

15

22

33

44

Várható főnyeremény: 188 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

8

26

27

36

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakás az egyetem idejére: jobb venni, mint bérelni? - Számoljunk, van-e gazdasági csoda.Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó balatoni ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A gyerekorvos, akinél még a szuri is vicces
Michael Jackson zenéje sörösüvegre :)
Pitbull és kiscica első találkozása
Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek
Meglepetés tánc a menyasszonynak
Kis teknős kutyának képzeli magát
Így vágd fel a tortád, hogy friss maradjon
Traktorral érkezett a menyasszony

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Tele vagy életerővel hétfőn. No jó, lehet, hogy ez téged is meglep, hiszen lehet, hogy ma úgy érzed, a körülmények nem ideálisak a számodra. De miért kellene, hogy az időjárás, a munkakörnyezeted vagy épp a közlekedési helyzet a kedvedet szegje? A hétfői nap legfontosabb üzenete: a figyelmedet a külvilág bosszantó apróságai helyett befelé kell irányítanod. Azzal kell foglalkoznod, amivel jólesik és amit most meg kell tenned, nem pedig a nehézségekkel és bosszantásokkal.
Bika: Kedves Bika! A hétfői jelszavad: egyszerűsítés! Ma minden bonyolult feladatot a lehető legegyszerűbben csinálsz meg, és minden nehézség helyett egy sokkal könnyebb megoldást választasz. Azzal a biztos tudattal ébredtél, hogy minden leegyszerűsíthető és minden megoldható. Persze van valaki a közeledben, aki ennek az ellenkezőjéről akar meggyőzni. Ne hallgass rá! Ha ugyanis rá hallgatsz és vele indulsz el ezen az úton, annak az lesz az eredménye, hogy minden megbonyolódik körülötted.
Ikrek: Kedves Ikrek! Lehet, hogy hétfőn úgy érzed: a pénz a legfontosabb dolog a világon. Ez természetesen nem igaz. Amikor ez a téveszme felbukkan bennünk, akkor mindig érdemes megvizsgálnunk, hogy mire szeretnénk költeni, mi az, amit éppen nem (vagy csak kevésbé) tudunk megengedni magunknak. Könnyen lehet, hogy arra jössz rá: ma szórakozásra, lazításra szerettél volna költeni, de valamiért ezt nem merted megengedni magadnak. Itt az ideje, hogy magadra is költs, ne csak másokra!
Rák: Kedves Rák! Csak azt add, amit magad is szívesen kapnál. Ha így teszel, a hétfői napod egyfajta tisztuláson megy át. Lehet, hogy eleinte lesz néhány olyan pillanat, amit nem érzel jónak, lehet, hogy kapsz néhány értetlenkedő megjegyzést, de ezek a negatív reakciók hamar kitisztulnak, és átadják helyüket az új, pozitív reakcióknak. A tisztulási folyamatnak hála, a nap végére úgy érezheted, hogy megkönnyebbültél, és igazán nagy eredményeket értél el.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A fontos kérdéseket fel kell tenni. Méghozzá ezeket a kérdéseket ma neked kell feltenned. Nem kell elhallgatnod ezeket, és nem kell azzal foglalkoznod, hogy ki válaszol rájuk. Minél több embernek teszed fel a kérdéseidet, annál könnyebben meglesz rájuk a válasz. Érdemes éppen ezért ma folyamatosan kérdezned, kíváncsiskodnod és érdeklődnöd. Lehet, hogy néhányan nem örülnek a kérdéseidnek, de sokan boldogok lesznek, hogy válaszolhatnak.
Szűz: Kedves Szűz! A türelem, az elfogadás, a mértékletesség – csupa olyan fogalom, amelyektől valamiért irtózol. De érdemes lenne megnézned, mi a baj ezekkel a  fogalmakkal, hiszen ezek olyasmik, amikben valójában nagyon jó lennél. Lehet, hogy mások érzéseit és félelmeit veszed át akkor, amikor azt mondod: „Én nem akarok mértékletes lenni!” Vagy ezt: „Én türelmetlen vagyok!” A hétfő jó alkalmat kínál neked ahhoz, hogy visszatérhess önmagadhoz ezeken a területeken is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ne hidd azt, hogy mindent úgy kell csinálnod, ahogyan azt régen csináltad. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha ma arra koncentrálnál, hogy változtass a régi szokásokon. Ma változtathatsz mindenen, ami nem működik, és kijavíthatod az össze múltbeli hibádat. Ne gondold azt, hogy a múlt hibáit nem lehet kijavítani. Ne gondold azt, hogy amit egyszer tettél, annak a hatásai örökre veled maradnak. Ez nem igaz. Minden hiba kijavítható, minden helyzet megváltoztatható.
Skorpió: Kedves Skorpió! A technika ördöge ott ólálkodik körülötted, és csak arra vár, hogy megtréfálhasson téged. Lehet, hogy néhány telefonhívás vagy szöveges üzenet tűnik el, esetleg az e-mailjeidnek vész nyoma, vagy valami más módon tréfálnak meg a technikai eszközök. Ahelyett, hogy ezen bosszankodni kezdenél, azt javaslom, hogy inkább kezdd el megtanulni használni (jobban használni) azt az eszközt, amelyik megtréfál téged ma. Hidd el, ezzel megelőzheted a további problémákat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nyugalom! Ne hagyd, hogy hétfőn a belső félelmeid elősorakozzanak belőled, ne hagyd, hogy a félelmeid vagy a megszokások megrettentsenek ma. Könnyen lehet, hogy már reggel arra trenírozod magadat, hogy rossz napod lesz, tele stresszel és rohanással. (Igen, még ha nyaralsz is, hajlamos vagy ma betáblázni a napodat múzeumokkal és egyéb programokkal.) Lazíts, és nyugodtan húzd le a felére (vagy a negyedére) a teendőid listáját!
Bak: Kedves Bak! Hétfőn a külsőddel, a megjelenéseddel lesz érdemes foglalkoznod. Ez a nap alkalmas arra, hogy átgondold az öltözködésedet és a kozmetikumhasználatodat. Ugye tudod, hogy a bőröd egyébként is másra vágyik nyaranta, mint télen? Lecserélted tavasszal a kozmetikumaidat? Ha nem, most ideje lenne könnyedebbre, lazábbra cserélned az ápolószereidet. Sőt! Talán a párod által használt termékeket is lecserélhetnéd valami modernebb, divatosabb készítményre.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Az élet egyik legalapvetőbb szabálya: amit adsz, azt mindig visszakapod. Jó hírünk van a Vízöntőknek: most léptek a visszakapás stádiumába. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy most már elkezded megkapni az univerzum ajándékait, és elkezded visszakapni azt a sok segítséget, amit másoknak adtál eddig. De ahhoz, hogy ezek megérkezzenek, érdemes már ma elkezdened megfigyelned azt, hogy ki és mit ad neked. Igen, a legapróbb dolgot is vedd észre!
Halak: Kedves Halak! Itt az új hét, amely remek alkalmakat kínál majd a számodra új szokások kialakítására! Ha szeretnél újítani, azt már hétfőn elkezdheted, hiszen egy-egy új hét olyan, mintha nemcsak új, tiszta lapot nyitnál az életed könyvében, de egy új fejezetet is elkezdenél. Ma azt kell kitalálnod, hogy mit szeretnél írni erre a fejezetre, és mit szeretnél tenni ezen a héten. No meg persze – ha nagy szavakat akarunk írni – azt is kitalálhatod, mit szeretnél életed hátralévő részében.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ennyibe kerül a Jóbarátok, a Trónok harca, a Lost és a The Walking DeadStartlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Benedict Cumberbatch Batman akar lenni
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: