Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Kaszinózz a fotelből!
Próbáld ki gyermekeddel az eperfoltos Paulát
A méltatlan pénzre reagáltak.
Veronai buszbaleset: megszólalt biztosítótársaság
Budapest
Most 16
Ma várható
Max:30 0
Min:14 5-15
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Hirdetés

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Így építs házat, ha boldog akarsz lenni!Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Tudnod kell, hogy nincsenek megváltoztathatatlan állapotok. Tudnod kell hogy minden helyzethez hozzá lehet nyúlni, és minden elmúlik egyszer. Ma adj hálát azért, amid van, és ismerd fel, hogy milyen sok mindened megvan már most is. Könnyen lehet, hogy az ismerőseid közül sokan küzdenek sokkal rosszabb helyzetekkel, mint amilyen helyzetben te vagy.
Bika: Kedves Bika! Addig tologatsz egy teendőt a heti naptáradban, és addig húzod-halasztod, míg végül teljesen megfeledkezel róla. Ebből később származhatna némi kellemetlenséged, szóval az lenne a legjobb, ha nem tologatnád és nem halogatnád. Tudom, forradalmi az ötletem, de megteheted, hogy egyszerűen megcsinálod most. Igen, most, amíg idejekorán vagy, csináld meg!
Ikrek: Kedves Ikrek! Néhányan arra akarnak rávenni, hogy ne beszélj a problémáidról, és lehet egy olyan érzésed, hogy sok ismerősödnek van tökéletes élete, legalábbis, az alapján, amit a közösségi médiában mutatnak magukról. Érdemes tudatosítanod magadban, hogy ez a kép a legritkább esetben igaz. Te pedig megteheted azt, hogy valódi képet mutatsz magadról, és az igazat kommunikálod.
Rák: Kedves Rák! Végre célba érkeznek a célozgatásaid és egy ismerősöd meghallja a szavaidat. Végre nem csak úgy hallgatnak téged az emberek, de végre minden szavadnak megvan a maga hatása és az eredménye. Ami azt illeti, talán meg is lepődsz azon, hogy az emberek szó nélkül megteszik azt, amit mondasz. Ez pedig nagy felelősséget jelent: Nem mindegy, hogyan fogalmazol kedden.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Különös kettősséget tapasztalsz meg kedden: Egyszerre szaladnál el egy helyzetből és egyszerre maradnál ott, hogy megharcolj (és mindenkit széttépj). Hogy mi lenne a legjobb megoldás? Az, ha megtalálnád az arany középutat, ha felismernéd, hogy nem éri meg a helyzetben maradnod, mert egy kicsit odébb, ennek a helyzetnek egy másik változásában sokkal jobb helyed van, és ott eredményesebben is küzdesz.
Szűz: Kedves Szűz! Szinte automatikusan végzed a dolgodat, és szinte rutinból hajtod végre a feladatokat. Szinte oda sem kell figyelned, amikor elvégzel egy-egy munkafolyamatot, vagy amikor meghozol egy-egy döntést. Hidd el, sokkal jobban tudnál dolgozni, ha ma mégis úgy döntenél, hogy a rutin helyett egy kis színt, egy kis ízt, egy kis egyéniséget adsz a munkádnak, és nem csak az elvárt szintet hozod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Sokkal többet kellene álmodoznod! Na jó, ebben talán a főnököd nem értene egyet velem, de ne felejtsd el, hogy a főnöködnek az a dolga, hogy biztosítsa a lehető legnagyobb hatékonyságot. Az én dolgom pedig az, hogy a lehető leghatékonyabban mutassam meg neked azt, ami kedden boldoggá tenned. Ez pedig az álmodozás, ehhez kérdés sem férhet.
Skorpió: Kedves Skorpió! Váratlanul mosolyog rád a szerencse és a boldogság kedden. Na jó, talán nem is a váratlan a jó szó, hiszen olyan sokáig vártál erre. Csak éppen feladtad a reményt, vagy legalábbis belefásultál a várakozásba. Ma azonban siker és elismerés koronázza a unkádat, és végre nem kell tovább várnod. Végre a szerencse, vagy a befektetett energia gondoskodik arról, hogy megtörténhessen mindaz, amire vágysz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Itt az ideje annak, hogy megnyisd magad a változásnak. Itt az ideje annak, hogy megnyisd magad az előtt a változás előtt, ami elől eddig mindig menekültél. Az a lehetőség, ami ma még pluszmunkának tűnik hamarosan már egy másodállás lesz, és a másodállásból lassan kibontakozik egy teljesen új karrier. Ehhez azonban szükséged van arra, hogy ma merj igent mondani, és merj elköteleződni.
Bak: Kedves Bak! Nehezen viseled a kiszolgáltatottságot, és a legszívesebben minden olyan helyzetből kilépnél, amelyben valaki másra vagy ráutalva. Mielőtt ma kilépnél egy ilyen helyzetből állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el valamin: Lehet, hogy annak is szüksége van erre a helyzetre, aki segít neked. Lehet, hogy neki szüksége van arra az érzésre, hogy segített, és ezt az érzést te adhatod meg neki.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy érzed, hogy elfogytak az érveid és már nem tudsz mit mondani. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis szünetre, akkor bátran kérd ezt a szünetet. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis távolságra, akkor nyugodtan menj el sétálni, és ne érezd azt, hogy most rögtön reagálnod kell a dolgokra. Fontos, hogy kedden merd és tudd is meghúzni a határaidat, úgy ahogy az neked a legjobb.
Halak: Kedves Halak! Ha már régóta érzel erős késztetést arra, hogy elkezdj mozogni, vagy arra, hogy kipróbálj egy sportot, akkor eljött a te időd: Ma érdemes belevágnod valami új dologba, és érdemes valami olyan újdonságot kipróbálnod, ami már régóta vonz téged. A testednek szüksége van arra, hogy mozogjon egy kicsit. Vedd észre, milyen boldogan szabadul meg a plusz kilóktól egy kis mozgás hatására.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

A magyar mozikat is leigázták a Karib-tenger kalózaiGáti Oszkár: A színészet művészet, a szinkron szakmaAz év leglazább filmjével tér vissza a mozikba Daniel CraigA kalózok elfoglalták az amerikai mozikatCsak úgy hemzseg a cifra káromkodásoktól a Deadpool bakiparádéjaBővített verziót kapott az Igazából szerelem folytatása
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 21. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

15

24

35

53

71

Hatoslottó

6

16

23

24

34

39

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?