Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

6°C

13 1

Közepesen felhős

sz

9 5

cs

7 1

p

8 0

sz

9 2

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

13.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

18

35

74

90

Várható főnyeremény: 3 565 millió Ft!
Hatoslottó

3

14

31

36

44

45

Várható főnyeremény: 215 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

14 biztosító ajánlata egy helyen! Válasszon nálunk olcsó kötelezőt!Startlap BiztosításKötelező biztosítás? Spóroljon velünk!Váltsa le Casco-ját olcsóbbra Lakásbiztosítás 50% kedvezménnyel Közel 100 féle utasbiztosítás itt

 
Valuta, tőzsde

EUR: 299,82 Ft
USD: 276,03 Ft
CHF: 286,28 Ft
MOL: 12 380
OTP: 5 369
MTELEKOM: 414
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

6 elképesztő épület, aminek egy lyuk van a közepénIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
Ő a világ legjobb kapusa
A világ legfélelmetesebb országútja
Piac a síneken
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
A kötéltáncos kutyus
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Trükkös rendőrkutya
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Nézd, hogy táncol!
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
120 vadászkutya etetése egyszerre
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán túl gyorsan váltakoznak a hangulataid kedden. Az egyik pillanatban még jókedvű vagy, a másikban elszomorodsz. Az egyik pillanatban még lendületben vagy, a másikban a legszívesebben elmennél aludni a nap közepén. Jó ha tudod, hogy a hangulatingadozásaid a tavaszi fáradtság jelei. Ha sikerülne ténylegesen kipihenned magadat, akkor megszűnne a hangulataid hullámzása is. Épp ezért ma este ne maradj fent túl sokáig, és mindenképp aludj legalább nyolc órát!
Bika: Kedves Bika! Ne higgy el mindent, amit hallasz! Nem azt állítom, hogy valaki szándékosan becsapna kedden, de az egészen biztos, hogy nem minden igaz, amit neked ma mondanak. Az pedig teljesen mindegy, hogy az, aki nem mond neked igazat, az tudja-e ezt. A végeredmény ugyanaz lesz: Te elhiszel valamit, amit nem kellene. Épp ezért ma nagy adag egészséges kétkedésre lesz szükséged, és arra, hogy mindennek ellenőrizd a valóságtartalmát.
Ikrek: Kedves Ikrek! Mindössze egy biztos pontra van szükséged kedden. No nem ahhoz, hogy kifordítsd a világot a sarkaiból, hanem épp ellenkezőleg: Ahhoz, hogy végre az egész világod megérkezhessen a nyugalom és a béke állapotába. Ez a biztos pont talán nem pont ott van, ahol keresed. Lehet, hogy a biztos pontot a magánéletedben szeretnéd megtalálni, pedig az most a munkahelyeden van. vagy fordítva. A lényeg, hogy tudd: Van biztos pont.
Rák: Kedves Rák! Bízz a munkatársaidban! Úgy tűnik, hogy a munkahelyeden kezdi felütni a fejét a bizonytalanság, ami csak azért rossz hír, mert ebben a bizonytalanságban nem fogsz tudni dolgozni. Lehet, hogy a többiek bizalmatlanok egymással, de ez nem jelenti azt, hogy neked is bele kell menned ezekbe a játszmákba. Dönthetsz úgy, hogy a bizalmatlanság helyett a bizalmat választod, és mindenki felé bizalmat sugárzol.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Egy kicsit célt vesztettnek érezheted magadat kedden. Ennek a célvesztésnek (ami nem keverendő össze a célt tévesztéssel) megvannak a maga sajátos okai. Mostanában csak mentél, mentél előre, de a szemedet levetted a célodról, arról, ahova el akarsz jutni. Könnyen lehet, hogy volt egy-két döntésed mostanában, amelyek valójában nem is a jó irányban vezetnek téged. Ma lehetőséged lesz arra, hogy ezeket a döntéseket megváltoztasd.
Szűz: Kedves Szűz! Kedved lenne egy kicsit magadban lenni, egy kicsit magadra csukni az ajtót, és szusszanni egyet. Könnyen lehet, hogy a keddi események nem igazán teremtenek ehhez teret és időt. Lehet, hogy a mai napod rohangászósabb és elfoglaltabb lesz, mint ahogyan azt tervezted eredetileg. A jó hír az, hogy este talán mégis tudsz magadra szakítani legalább fél órát. Érdemes lenne a mai napot meditálással, vagy legalább álmodozással zárnod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Kedden mindössze néhány szó is elég lesz ahhoz, hogy a környezetedben lévőket a helyükre tedd. Úgy tűnik, hogy ma sokan kóstolgatnak téged, és sokan próbálnak meg mindenfélét elérni nálad – néha nemcsak tisztességes eszközökkel. Ne felejtsd el: Meg kell húznod a határaidat, és jogod van megvédened magad, érdemes képviselned az érdekeidet. Nyugodtan mondd meg a véleményedet másoknak kedden és nyugodtan állj ki magadért.
Skorpió: Kedves Skorpió! Észere sem vetted, és már megint feljebb került a mérce. Az a mérce, amelyet magadnak állítottál. Az a mérce, amely eddig is túl magasan volt. Keddén érdemes átnézned azt a hihetetlen követelményrendszert, amelyet önmagaddal szemben felállítottál. Könnyen kiderülhet, hogy az irreális elvárásaidból lett követelmény. Azokból az elvárásaidból, amelyeknek valójában senki sem lenne képes megfelelni. Ideje lenne megszüntetni ezt a mércét!
Nyilas: Kedves Nyilas! Kedden képtelen vagy abbahagyni valamit, amibe épp csak belekezdtél, hogy néhány percig szórakoztasson. Ma függőséget okozhatnak nálad az internetes játékok éppúgy, mint a közösségi média olvasgatása. Miközben azt tanulmányozod, hogy melyik ismerősöd miket posztolt észrevétlenül elszalad két-három óra. Ma jól teszed, ha odafigyelsz arra, hogy ne pazarolj olyan sok felesleges időt butaságokra. Ha jobban beosztod az idődet, akkor sokkal eredményesebb lesz a kedd.
Bak: Kedves Bak! Úgy tűnik hogy kedden rengetegen keresnek, és rengetegen akarnak beszélni veled. Ma folyamatosan csörög a telefonod (többnyire ismereten számról) és folyamatosan csöngetnek az ajtódon (többnyire házalók és hittérítők). A legfontosabb az, hogy ma szűrd ki a hasznos megkereséseket és a haszontalanokat. Egyszerűen nem lesz időd arra, hogy mindenkivel csevegj, és mindenkivel foglalkozz. A hasznos megkeresések felismerése ezért elengedhetetlen lesz neked kedden.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Kedden úgy érezheted, hogy elszalad melletted az élet. Könnyen vélheted úgy, mintha mindenki sokkal jobban teljesítene, mint te. Persze ez nem igaz, nagyon nem. Ma talán túl teljesítmény kényszeres vagy, és talán túl sokat akarsz elérni. Lazíts, és helyezd magad nyugalomba. Amikor ilyen nagyon nehéznek érzed a helyzetet, akkor az a legjobb, ha gyengéd vagy magadhoz. Ha megengeded magadnak, hogy ott tarts, ahol tartasz, akkor minden könnyebb lesz.
Halak: Kedves Halak! A szétszórtság nem segít kedden. Jó, tudom, hogy más napokon sem segít, de azt szeretném, hogy legyél vele tisztában, és legyél benne biztos, hogy ma fontos feladatod a fókuszálás. Tudom, hogy nem szereted, amikor szó szerint kell követned a teendőid listáját, ma mégis ez lenne a legjobb megoldás. Ma mégis az lenne a legcélravezetőbb, ha pontról pontra haladnál, a reggel jól megtervezett listádon.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ennyi embert ölt StalonneMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Továbbra is A lázadó a kedvenc a magyar mozikban
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: