Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

18°C

23 8

Közepesen felhős

v

22 9

h

24 10

k

15 12

sz

13 5

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

17.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

50

55

65

84

Várható főnyeremény: 4 262 millió Ft!
Hatoslottó

16

22

28

33

35

36

Várható főnyeremény: 484 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Ingatlan, lakás, ház

Rémes állapotban a jövő szuperkórháza - Drónon szálltak az OPNI fölé, lesújtó a kép.Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Világrekord ez a kép
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Ő a világ legjobb kapusa
A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
A világ legnagyobb pálcika bombája
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
120 vadászkutya etetése egyszerre
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
A világ legfélelmetesebb országútja
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Tacsi a legjobb kapus
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A szombat a lazítás ideje. Úgy értem, a gondolataidon való lazítás ideje. Úgy tűnik, hogy mostanában túl sok kemény gondolatod volt, túl sokat bántottad magadat, és talán egy kicsit sokat is vártál el magadtól. Szombaton ideje lazítani, ideje megengedni magadnak az önszeretetet és az önelfogadást. Ebben az segíthet a legtöbbet, ha megkérdezed a szeretteidet: szerintük mi a legértékesebb benned.
Bika: Kedves Bika! Van benned még némi bizonytalanság egy dologgal kapcsolatban. Nem vagy benne biztos, hogy megtegyél-e valamit, vagy inkább válassz-e egy másik utat. Az igazság az, hogy bárhogy is döntesz, úgy lesz jó. Egy módon ronthatsz csak el mindent: Azzal, ha nem döntesz, hanem teszetosza módon hol erre indulsz, hol pedig arra. Nos ennek egyértelműen toporgás lesz a vége, meg persze az, hogy végül nem történik semmi sem.
Ikrek: Kedves Ikrek! Amit szombaton a lehető legrosszabbul viselsz, az a várakozás. Ma várnod kell valakire, és ez bizony azzal jár, hogy te egyre morcosabb és morcosabb leszel. Szegény, nem tehet róla, hogy késik, mégis felhúzhatod magadat rajta, és talán az egész héten felgyülemlett dühödet is ráöntheted. Ahelyett, hogy egyszerűen csak lefoglalnád magadat valami hasznossal a várakozás perceiben.
Rák: Kedves Rák! Valaki nagyon nagy átéléssel és nagyon nagy szenvedéllyel beszél neked valamiről. Még az is lehet, hogy igazán szeretnél te is lelkesedni a téma iránt, ám ez mégsem lesz olyan egyszerű. A legnagyobb problémát pont az jelenti, hogy a lelkesedés nem elég. A szenvedély nem elég. Ha valaki nem tud két értelmes mondatot mondani egy témáról, akkor igen nehezen fog megnőzni másokat. Épp ezért vagy ma meggyőzhetetlen: nem igazán érted, miről van szó.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ma nézz jól körül a környezetedben, mert könnyen lehet, hogy az igazán fontos dolgokat eleinte nem is veszed majd észre magadtól. Hogy mik az igazán fontos dolgok? Nos a szeretet és az összetartás az például igazán fontos. Az is igazán fontos, hogy legyen benned szándék a szeretet felismerésére, és arra, hogy ne csak mindig azt vedd észre: kik azok, akik nem úgy csinálnak valamit, ahogyan azt te szeretnéd.
Szűz: Kedves Szűz! Egy különleges meghívásnak kell eleget tenned szombaton. Lehet, hogy eleinte nincs nagy kedved ehhez a meghíváshoz, mégis érdemes belemenned, mert a végén csodálatos tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb. Igaz, ehhez az is kell, hogy összeszedd minden bátorságodat, és valóban igent mondj erre a meghívásra. Úgy értem, hogy lélekben is mondj igent, és merd beleengedni magadat az eseményekbe.
Mérleg: Kedves Mérleg! A dicséret sokkal többet ér, mint a fenyegetés, a szidalmazás, vagy bármi más. Ma épp ezért dicsérd meg azokat, akiknél el szeretnél érni valamit. Bármit is kérsz valakitől, ne csak kérj tőle, de mondj is neki köszönetet. Mondd el, hogy milyen nagyra tartod őt, fogalmazd meg a véleményedet a lehető legpozitívabban. Ha így teszel, sokkal több sikerre számíthatsz, mintha egyszerűen csak követelnél valamit.
Skorpió: Kedves Skorpió! Talán azt hiszed, semmid sincs, amivel segíthetnéd az embereket. Ehhez képest az igazság az, hogy rengeteg mindenben lehetsz mások segítségére. Az igazság az, hogy rengeteg olyan dologhoz értesz, amikért sokan hálásak lennének. Épp ezért szombaton ne titkold a képességeidet, hanem bátran vállald fel azokat. Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen sokan számítanak a te különleges tudásodra.
Nyilas: Kedves Nyilas! Lehet, hogy szombaton olyanokkal is beszélgetned kell, akikkel nincs is kedved megosztani a gondolataidat. Könnyen lehet, hogy olyanok is számítanak a tanácsaidra, az iránymutatásodra és a segítségedre, akikkel nem is érzed olyan jól magadat. Hogy mi ilyenkor a jó megoldás? Talán ha megbeszéled velük, hogy valamikor hét közben leülsz velük, akkor nem érzed úgy, hogy a hétvégédet veszik el tőled.
Bak: Kedves Bak! Szombaton, úgy tűnik, hogy nagyon-nagyon vársz már valamit. Mintha vágnád a centit visszafelé. Mintha folyamatosan tűkön ülnél, és egyre inkább gyűlne benned a várakozás izgalma. Az időt ma sem tudod siettetni, de azt a kérdést ma is feltehetnéd magadnak: Mivel tölthetném hasznosan a várakozást? Mi lenne az, ami segítene abban, hogy ne csak értelmetlen időpazarlással teljenek a várakozás percei?
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szombaton talán még nem éred el a célodat, de sikerül igencsak megközelítened azt. Bármit is szeretnél elérni mostanában, afelé most igen nagy utat tehetsz meg. Épp ezért ma bátran vedd elő a céljaidat, bátran tedd azt, amit olyan nagyon szeretnél. Lehet, hogy a környezeted eleinte nem érti, miért fontosak neked ezek a célok, de amikor majd eléred őket, akkor hirtelen mindenki a támogatóddá válik.
Halak: Kedves Halak! Szívesen megosztod azt, amid van. Szombaton mégsem az a legfontosabb, hogy adj másoknak, hanem az, hogy taníts másoknak. Tudod, ha nem halat adsz az embereknek, hanem megtanítod őket halászni, akkor egy életre gondoskodtál róluk. Épp ezért ma az a kérdés, hogy kinek és mit tudsz megtanítani. Ma az a kérdés, hogy hogyan emelhetnéd a legegyszerűbben magadhoz azokat, akiken segíteni szeretnél.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi:
A Jurassic World durvább dinókat ereszt a látogatóira
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Vadiúj tv-szpotokat kapott a Terminator Genisys
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: