Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 16., kedd, Edit

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek Így kapcsol ki Nádas GyörgyGrace Kelly 12 ikonikus összeállítása
Íme, George Clooney olaszországi házaÍgy szokhat rá az egészséges ételekreAmikor a nő a bántalmazó egy kapcsolatban

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Startlap Férfiaknak
Nyolc elképesztő cucc, ami nem hiányozhat egy igazi gémer lakásából Lájkcunamit indított a groteszk gyerekfotóItt a rég várt, kis teljesítményű Porsche?Kapaszkodj meg, itt a dobozos borZseniális ötlet garázsrendszerezésreTurkálótúra: ezt vásárolják ősszel a férfiak

Időjárás Budapest

18°C
borult

k

22°C

sz

23°C

cs

24°C

p

24°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

37.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

7

39

40

58

68

Várható főnyeremény: 185 millió Ft!
Hatoslottó

10

13

24

29

32

40

Várható főnyeremény: 285 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legviccesebb német juhászkutya videó válogatás!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ha egy kicsit szét vagy esve, és ha egy kicsit bizonytalan vagy a jövővel kapcsolatban az ma teljesen rendben van. Természetesen mindenki megérti azt, hogy nem akarsz elhamarkodott bejelentéseket tenni, és ezért még azt a keveset is titkolod, amiben már most biztos vagy. Ne érezd azt, hogy neked már mindent tudnod kellene, és mindent jól kellene csinálnod. Hidd el, ez a bizonytalanság arra lesz jó neked, hogy tovább foglalkozz a jövő tervezésével, és olyan lehetőségeket is észrevegyél, amelyek máskülönben nem jutottak volna az eszedbe.
Bika: Kedves Bika! Mindenki jó valamiben, és mindenkinek van szuperképessége. Mi a te szuperképességed a mai napon? Mi az, amiben kifejezetten jó vagy, sokkal jobb, mint a környezeted? Lehet, hogy a gyerekeket tudod megnevettetni, de az is elképzelhető, hogy senki sem tud úgy spórolni, mint te, vagy az önérvényesítésben vagy nagyon jó. Mindegy, mi a szuperképességed, mert valami attól válik azzá, hogy felismered: ez megvan benned, és rájössz, hogy hogyan használhatod azt a saját boldogságod elérésére. A keddi feladat tehát ez: felfedezni, megélni, és megszeretni a különlegességeidet.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ma gazán sokan tartoznak neked köszönettel, mert igazán sokaknak segítesz azzal, hogy önzetlenül megteszel nekik valamit. Ne áldozatokra gondolj, és ne is mártírkodásra, hiszen az, amit megteszel, az határozottan olyasvalami, ami mindenkinek jó lesz, neked is. Az önzetlen segítséged valakit további nagy lehetőségekhez juttat el, és neked is egy újabb ajtót nyithat meg az életedben. Épp ezért ma nincs is más dolgod, csak megkérdezni magadtól: Mit tenne most a szeretet ebben a helyzetben? A válasz pedig meglepően praktikus és kézzelfogható lesz a legtöbb esetben.
Rák: Kedves Rák! Lehet, hogy kedden a hónap dolgozója érdeméremre hajtasz? És bár, még csak a hónap közepe van, nem lenne meglepő, ha meg is kapnád ezt a kitüntetést. Úgy tűnik, hogy ma kétszer annyi munkát próbálsz elvégezni, mint máskor. Nem baj, hogy ilyen lelkes vagy, de azért azt tudnod kell, hogy néha nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Néha, a kicsit kevesebb sokkal jobb. Épp ezért próbáld meg ma a mennyiség orientált nézőpontodat átváltoztatni egy minőségközpontú hozzáállásra. Ha ugyanis most a minőségben produkálsz kiugrót, az dicséreteket, és jutalmakat eredményez majd.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Lehet, hogy elhatároztad, hogy visszafogod magad ezen a héten, de úgy tűnik, hogy egyelőre nem vagy sikeres ebben. Egyrészt ma valakit könnyedén megbánthatsz azzal, hogy ő félreérti, amit mondasz. Épp ezért érdemes mindenkihez kedvesen és figyelmesen beszélned. Ha így teszel, akkor könnyebb elkerülni a sértődést. Másrészt azt is érdemes megfontolnod, hogy miről beszélsz: hiszen könnyen lehet, hogy mások szemében ma egoistán, önzőnek, és nyerészkedőnek tűnsz. Igen, ezek azok a negatív tulajdonságok, amik valójában az Oroszlánok pozitív tulajdonságainak túlzásba vitelét jelentik.
Szűz: Kedves Szűz! Tudod, mi  a viszonya a jó szándéknak és a pokolnak? Hát hogyne tudnád, hiszen, már néhányszor megtapasztalhattad, hogy a jó szándék az időnként a pokolra juttat. Nem, most nem arra gondolok, hogy mások jó szándéka vezet oda, hanem arra, hogy amikor a jó szándékod félresikerül, akkor az is rosszul érzi magát, akinek segíteni akartál, és te is pokolian érzed magadat. A megoldás mint mindig a kommunikáció: egyszerűen csak kérdezd meg attól, akit mindenáron meg akarsz segíteni: Mit tehetek azért, hogy neked jobb legyen?
Mérleg: Kedves Mérleg! Amikor rájössz, hogy nem akarsz felesleges köröket róni máris egy lépéssel közelebb vagy a belső békédhez és a boldogságodhoz. Ne felejtsd el: amikor elengeded a felesleges időtöltéseket, a felesleges küzdelmeket, akkor azok helyére teljesen új energiák áramlanak, teljesen új lehetőségek érkeznek. Épp ezért, ha ma elengeded azt, amivel már régóta nem boldogulsz, az nagy mértékben megváltoztatja a jelenedet és a jövődet is. Nem rosszabbá teszi, hanem ellenkezőleg: megjavítja azt! A kedd az elengedés és a tiszta energiák napja lesz a számodra.
Skorpió: Kedves Skorpió! Talán ma egy kicsivel lassabban mennek a dolgok, mint ahogyan azt tervezted. És igen, ezt a helyzetet nyugodtan magyarázd meg azzal mindenkinek, hogy jó munkához idő kell. Ez egyébként egy nagy igazság, de azért nem jelenti azt, hogy csak a lassú munka jó. Viszont ma nem is ez a lényeg, hanem az, hogy engedd meg magadnak, hogy több időt tölts egy-egy munkafázissal, mint ahogyan azt tervezted. Az elmélyült munkavégzésednek hála, ma olyasmiket is jól csinálsz meg, amiktől eddig nagyon féltél, és amikben eddig ügyetlennek hitted magadat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Tudom, hogy szereted tanítani a gyerekeidet, a családodat, az ismerőseidet. Most azonban eljött az az idő, hogy te magad is visszaülhetsz az iskolapadba. Na jó, talán nem kell hivatalos iskolapadba ülnöd, ma azonban mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy mit és hogyan kellene megtanulnod. Szerencsére sokan vannak a közeledben, akik segítenek a tanulásodban, és sokan vannak a közeledben, akik szívesen tanítanak neked. Csak az a kérdés, hogy kitől vagy hajlandó tanulni? i az, akinek elfogadod a szavát, és ki az, akinek a legszívesebben te is tanítanál még valami.
Bak: Kedves Bak! A kölcsönösség lesz a nap kulcsszava, különösen akkor, ha mostanában volt némi kommunikációs problémád másokkal. Lehet, hogy eddig azt hitted, egy-egy helyzetben csak egy nyertes lehet. Ma azonban felfedezed, hogy mindenki lehet nyertes. Sőt! Csak akkor beszélhetünk nyertesekről a kapcsolatokban, ha mindenki nyer. Ha csak az egyik fél nyer, a másik pedig veszít az egy meglehetősen egyensúlytalan kapcsolat, amely nem tud túl sokáig fennmaradni. Ma érdemes megvizsgálnod, hogy hogyan teheted nyerővé mindenki számára a fontos kapcsolataidat!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ha megnyílsz a szerelemre, a szerelem megérkezik az életedbe. Különösen könnyű dolgod van ma, ha már párkapcsolatban élsz, és csak egy picit kell annak alakulnia ahhoz, hogy ismét tökéletes legyen. A kedd alkalmas arra, hogy ezeket az apró változtatásokat mindketten megtegyétek. Ha azonban csak keresed a szerelmet, akkor érdemes körülnézned, mert talán van a közeledben valaki, aki arra vár, hogy szabad jelzést kapjon tőled. Lehet, hogy észre sem vetted eddig, de a lehetőség ott volt az orrod előtt. Ma járj nyitott szemmel!
Halak: Kedves Halak! Csodálatos gyógyító erőd és csodálatos gyógyító energiáid vannak. Nem, ez nemcsak kedden lesz igaz, ez nálad alapbeállítás. Az azonban keddi specialitás, hogy ma észre is veszed ezeket, és használni is kezded ezeket. Igen, tudom, hogy erős lesz a kísértés, hogy először másokat gyógyíts meg, és amikor már az egész világ meggyógyult akkor kezdj el önmagaddal foglalkoznod. Ez azonban az egó logikájának megfelelő sorrend. A spirituális logika pontosan tudja, hogy a világ csak akkor gyógyítható, ha magadat már meggyógyítottad. Ma tehát magadat segítsd, magadat gyógyítsd!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ők lehetnek a női Szellemirtók
Ilyen lesz a Szellemirtók 3, ha valaha elkészül.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A lázadás elkezdődött: itt Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész teljes trailere
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: