Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Tegye próbára a Cofidist: THM: 8,90%
Találja meg a legkisebb hitelkamatot
A méltatlan pénzre reagáltak.
Veronai buszbaleset: megszólalt biztosítótársaság
Budapest
Most 21
Ma várható
Max:23 0
Min:12 10-20
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Hirdetés

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

Ingatlan, lakás, ház

Teher lett a nagy családi házIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vitába keveredni több okból is felesleges. Egyrészt mert valójában nem nyerhetsz semmit a mai vitákkal (és nem is nagyon veszíthetsz rajtuk). Másrészt ha elkezdesz vitázni, akkor a kívülállók szemében könnyen kialakulhat az a kép, hogy kötekedő vagy (még akkor is, ah neked van igazad). Éppen ezért ma az a legjobb megoldás, ha elegánsan szó nélkül hagyod a vitahelyzeteket.
Bika: Kedves Bika! Óvatosabban kellene bánnod a szomszédaiddal. Akár a valódi szomszédaidról, akár a munkahelyi asztalszomszédaidról van szó, érdemes ma mosolyognod rájuk, és érdemes ma kedvesnek lenned velük. Ez a kedvesség sokszorosan megtérül majd, akkor is, ha jelenleg nem látod át ennek a módját. A szomszédaid hamarosan nagy segítségedre lehetnek. (Persze nemcsak akkor segítenek, ha ma kedves vagy, de így mégis könnyebb lesz.)
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem kell pánikba esned pénteken, ha valami ne úgy alakul, ahogyan azt tervezted. Ma az események ugyanis furcsa fordulatokat vehetnek. Olyan furcsa fordulatokat, amelyek végül jól alakulnak. Ma minden jó lesz a végére, és ha még nem jó minden, akkor az még nem a vége. Igen, tudom, hogy ez egy butácska mondásnak tűnik, pénteken mégis megtapasztalhatod a bölcsességét.
Rák: Kedves Rák! Szükséged van arra, hogy érezd: A szeretteid ott állnak a hátad mögött. Ma szükséged van arra, hogy érezd, egy nagyobb egész része vagy, és nem különálló személyként küzdesz az igazadért. A péntek alkalmas arra, hogy harcostársakat, támogatókat válassz magadnak, és arra is, hogy megtaláld azt a módot, ahogyan igazán jól megküzdhetsz az igazadért.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A péntek a tévhitek elengedésének a napja. A péntek az a nap, amikor lehetőséged van arra, hogy utánajárj egy-két olyan alapelvednek, amelyekről azt látod, hogy nem működnek a gyakorlatban. Ezekről hamarosan kiderülhet, hogy azért nem működnek a gyakorlatban, mert nem igazak. Legyél elég bátor ahhoz, hogy felismerd az igazságot, és ne bántsd magadat a tévedésekért sem!
Szűz: Kedves Szűz! Sokféleképpen segíthetsz másoknak. A legrosszabb az, ha megteszel valamit helyettük, vagy ha kifizetsz valamit helyettük. A legjobb pedig az, ha lehetőséget adsz nekik. Sokkal több eszközöd van ahhoz, hogy lehetőséget adj másoknak, mint ahogyan azt gondolod. Sok alkalmad van arra, hogy másoknak segíts azzal, hogy átadsz nekik egy-egy lehetőséget.
Mérleg: Kedves Mérleg! A legszívesebben egész nap beszélnél pénteken. Ma azt érzed, és azt hiszed hogy a sok-sok szóval a sok beszéddel jobban ki tudod magadat fejezni. Ez azonban nem igaz. Valójában a túl sok szóval, a túl sok beszéddel csak összezavarod a hallgatóidat. Valójában egy-egy határozott kiállás, egy-egy jól megválasztott szó segítené őket a megértésben.
Skorpió: Kedves Skorpió! Miközben nagy erőkkel törekedsz arra, hogy betartsd az ígéreteidet talán fel sem tűnik neked, hogy mások nem tartják be a neked tett ígéreteiket. Nem arra biztatlak, hogy csapd be azt, aki nem tartja be az ígéreteit, csak arra, hogy ne legyél olyan szigorú magaddal. Talán pénteken az is kiderülhet, hogy az emberek azon lepődnek meg, ha valaki azt teszi, amit ígért.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem kellene rákényszerítened magadat, hogy olyan társaságba járj, amelyben nem érzed jól magad, vagy amelyben nem érzed biztonságban magad. El kellene már engedned azt a kényszeredet, hogy meg akarsz felelni az elvárásoknak. Sokkal jobb lenne, ha ma önmagadnak akarnál megfelelni, ha mernél önfeledt, felszabadult és jókedvű lenni. Ma egyedül csak magadnak kell megfelelned.
Bak: Kedves Bak! Élvezd a késő tavaszi hangulatot pénteken. Hogy mit értek késő tavaszi hangulat alatt? Azt, hogy ma minden megújul, változik, növekszik vagy éppen virágba borul körülötted. Itt van az ideje annak, hogy végre átéld ezt a változást, ezt a megújulást. Engedd be az életedbe is ezeket a változásokat és ezeket az újító folyamatokat. Ha van bármi, amit szeretnél megújítani, azt ma megteheted.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egy pillanatig úgy érzed, hogy minden felelősség a te válladat nyomja, és senki sincs, aki segítene rajtad. De hamarosan felismerheted majd, hogy ez nem igaz. hamarosan felismered majd, hogy valójában te magad vagy az, aki teljesen felesleges felelősségeket is a saját vállára vesz. Olyan felelősségeket, amelyeket nem kellett volna magadra vállalnod.
Halak: Kedves Halak! Egy kicsit álmosabb vagy a szokásosnál. Lehet, hogy ma nem kellene elnyomnod magadban az álmosságot, hanem egy teljesen új ötlettel kellene felvenned ellene a harcot: Pihend ki magad. Na jó, lehet, hogy ma már erre nem lesz időd, de azt mindenképp megteheted, hogy a holnapodat és a vasárnapot is úgy alakítod, hogy végre valóban kipihenhesd magadat.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

A Blöff sorozatként nem több egy blöffnélMagyarul is brutál A majmok bolygója 3 végső előzeteseJack Sparrow most már igazán nyugdíjba vonulhatna40 éves a Csillagok háborújaFolytatást kap a Bébi úrTrónok harca: vagány fotókon pózolnak a Stark család tagjai
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 20. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

48

56

58

65

70

Hatoslottó

13

17

22

38

39

45

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Startlap

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek

Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x Startlap csomag

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

5 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?