Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Spórolj belföldi szállásod árán Ingyen szállás hotelben várandós kismamáknak

 

Az öttusán röhögött fél Amerika Rio 2016: nem csak az olimpiák, a világbajnokságok terén is rajta vagyunk a lejtőn Fél évre eltiltották az amerikaiak válogatott kapusát ''Az aranyérmet a kanapén kell kipihenni'' Végigaludta a himnuszt a brit aranygépen - videó Nem regisztráltak zikavírusos megbetegedést az olimpia ideje alatt A Syma-csarnokban fogadták olimpikonjainkat Bolt nem tud leállni a bulizással

Időjárás Budapest

18°C

28 15

Felhőtlen

sz

29 14

v

31 16

h

32 17

k

27 18

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

A záróünnepséggel befejeződött a XXXI. Nyári Olimpia RióbanRio 2016: 12. lett Magyarország az éremtáblázatonMicsoda kép: Kozák Danuta és a három riói aranyérme egy fotónOroszországban BMW-ket osztogatnak az olimpiai érmeseknekÓriási kihívással kellett szembenézniük a brit olimpikonoknak a londoni reptéren
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,70 Ft
USD: 274,46 Ft
CHF: 284,44 Ft
MOL: 17 285
OTP: 7 200
MTELEKOM: 435
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Azt tervezed, hogy pénteken felborítasz néhány megszokást, és teljesen új hagyományokat teremtesz. Meg is van benned az energia mindehhez, de tudnod kell, hogy nem minden terved életképes ma. Tudnod kell elengedned a terveidet, és tudnod kell nagyvonalúan kezelned őket. Minden terved egy-egy fejlődőképes ötletcsíra, de neked kell hagynod azt, hogy fejlődjenek.
Bika: Kedves Bika! Nagyon értesz ahhoz, hogy hogyan kell néhány szóval egymásnak ugrasztani az embereket. Nem kell tagadnod, hogy van egy ilyen képességed. Mindenkinek jobb, ha felismered ezt. Pénteken azt is fel kellene ismerned, hogy ezt a képességedet fordítva is használhatod: Amilyen könnyen viszályt szítasz, ugyanolyan könnyen békét is teremthetsz. Ma segítsd hozzá a békéhez az embereket.
Ikrek: Kedves Ikrek! Talán fel sem tűnt neked, hogy már péntek van. Talán fel sem tűnt neked, hogy már ismét itt a hétvége. Ez a hét sokkal gyorsabban elszaladt, mint ahogyan azt vártad volna. Az idő holnaptól is ugyanúgy szaladni látszik majd veled. Tervezd meg ma, hogy mit csinálsz holnap és az egész hétvégén. Készíts egy tervet, de számolj azzal, hogy kicsit lustább leszel a hétvégén!
Rák: Kedves Rák! Valaki túl nagy terhet akar rád rakni. Valaki azt szeretné, ha helyette megcsinálnál valami olyasmit, amihez sem képzettséged, sem tapasztalatod, sem erőd nincs. Nyugodtan húzd meg a határaidat, és nyugodtan mondd el neki, hogy erre te nem vagy képes. Ha neki erre van szüksége, akkor valaki mást kell keresnie. Hidd el: Most a határaid meghúzás a legjobb, amit tehetsz.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Az előre tervezést kellene választanod. Igen, tudom, hogy talán sokkal kényelmesebbnek tűnne egy kis oktalanság, egy kis hirtelen meghozott alaptalan döntés, egy kis kapkodás, és persze egy nagy alvás. De most mindezek helyett előre kellene gondolkodnod. Legalább egy, de inkább három lépéssel kellene a többiek előtt járnod, ha sikereket akarsz elérni.
Szűz: Kedves Szűz! Többet kellene mosolyognod! Hidd el: Ma egy-egy mosoly, egy-egy nevetés olyan ajtókat nyit meg előtted, amelyeket a komolyságod nem képes. Persze megteheted, hogy összeszorított fogakkal, a komolyságod teljes tudatában, a komolyságodat megőrizve akarsz meggyőzni valakit valamiről. De ez nem fog menni. Ha azonban felnevetsz, ha mosolyogsz, máris minden meg van oldva.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán meglepődsz azon, hogy milyen sok segítséget kapsz a párodtól. Ma sorra bukkannak fel azok az ügyek, amelyekben ő melletted áll, és akár akkor is segít neked, ha nem tudod megfogalmazni pontosan, hogy milyen segítségre van szükséged tőle. Könnyen lehet, hogy most szólnod sem kell a társad segítségéért, mert ő előbb tudja, hogy mi kell neked, mint te.
Skorpió: Kedves Skorpió! Fel kellene töltődnöd a napfénnyel. Ma arra van szükséged, hogy olyasmikkel vedd körül magadat, amiknek igazán napfényes a hangulata. Igen, tudom, hogy azt gondolhatod: odakint süt a nap, minek kellene még a tárgyakkal is napfényt csempésznem az életembe? De hamarosan jönnek a nyálkás, borongós napok, amikor már csak a napfényes hangulatú tárgyak segítenek, amelyeket ma szerezhetsz be.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem kell semmit sem túlbonyolítanod pénteken. Egyszerűen csak menj az egyszerű dolgokra. Ma mindent egyszerűsíts le annyira, amennyire csak lehetséges. Ne vállalj bonyolult feladatokat semmiből sem, és ne hagyd, hogy mások rávegyenek arra, hogy fondorlatos terveket szőj. Pénteken arra van szükséged, hogy a lehető legegyszerűbb úton juss el A-ból B-be.
Bak: Kedves Bak! Az időbeosztásodon kellene még egy kicsit dolgoznod. Úgy tűnik, hogy pénteken sokkal többet halogatsz, mint ahogyan az egészséges lenne. Úgy tűnik, hogy most sokkal nehezebben rangsorolod az igazán fontos dolgokat, és sokkal nagyobb szükséged van arra, hogy valaki segítsenek neked terveket kovácsolni. Ne felejtsd el: talán nem az a legfontosabb, ami annak látszik.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Nehezen viseled, ha mások akarják neked megmondani, hogy mit tegyél. Emiatt ma talán a kelleténél is többször kapod fel a vizet. Pedig igen könnyen lehet, hogy azok akik tanácsokat adnak neked valóban jót akarnak neked. Könnyen lehet, hogy valóban a segítő szándék vezérli őket. Megtehetnéd, hogy mielőtt felfortyansz, végiggondolod: Mi a hasznos neked mindebben.
Halak: Kedves Halak! Sokkal több figyelem irányul rád, mint amennyit egészségesnek tartanál. Sokkal többen figyelnek oda rád, mint ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy most a főnököd, a munkatársaid is nagyobb figyelmet fordítanak a munkádra. És az is lehet, hogy ennek a nagyobb figyelemnek meglesznek az eredményei. Érdemes lenne sokkal lassabban, de nagyobb odafigyeléssel dolgoznod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Onyutha Judit gyászolJó hírünk van a sportkedvelő tévénézőknekItt a vég(e): Fásy Ádám műsorai lekerülnek a képernyőrőlTegyél le mindent, mert itt van a Zsivány Egyes új szinkronos trailereEzek az orosz szuperhősök még a Bosszúállóknak is feladnák a leckétBizarr bűnügyek és horror dominálja a magyar mozikat
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

33.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

39

41

46

47

60

Várható főnyeremény: 170 millió Ft!
Hatoslottó

2

4

10

12

18

36

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények