Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

24 11

Gyengén felhős

p

26 10

sz

28 14

v

30 18

h

28 18

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,15 Ft
USD: 280,97 Ft
CHF: 283,72 Ft
MOL: 16 330
OTP: 6 890
MTELEKOM: 459
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Csak a füleket figyeld, csak a füleket!
Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Csak a pandák lehetnek ennyire cukik
Peckesen sétáló medvét láttál már?
Otthon ne süss inkább így palacsintát
Apa edz, öcsi csak néz
Kimaxolta a cukiságot a koala
A tánc evolúciója mindent visz
Mi történik ebben a palackban?
Ezt a gyufatrükköt te is megcsinálod
Gyerekjáték, amitől leesik az állad
Láttál már ekkora tetriszt?
Így kell fényes nappal bicajt lopni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Annak vagy a nagymestere, hogy megtaláld mások szavainak mögöttes mondanivalóját. Egészen jó vagy abban, hogy mindenki mondatait addig elemezd, amíg rá nem bukkansz a titkos szándékokra. Az azonban korántsem biztos, hogy a következtetéseid jók, vagy, hogy a valódi szándékokat fedeznéd fel vasárnap azokban a szavakban, amelyeket elkezdesz elemezni.
Bika: Kedves Bika! Különös dolog az emberi elme. Vannak dolgok, amelyeket magadtól elvársz, de mástól nem követelsz meg. Vannak dolgok, amelyeket magadnak nem tudsz megbocsátani, mást pedig pont te vigasztalsz, és nyugtatsz ugyanebben a helyzetben. Vasárnap legyél egy kicsit engedékenyebb magaddal. Hidd el: Te mindent a tőled telhető legjobban csinálsz, nem kell hajtanod vagy büntetned magadat.
Ikrek: Kedves Ikrek! A szavaid ma könnyedén félreérthetők lesznek. Miközben te szeretettel és óvón fogalmazod meg a mondandódat, az akinek mondod talán félreért téged. Lehet, hogy miközben te azt hiszed, hogy a szeretet hangja szól belőled, a másik fél úgy értelmezi, hogy belebeszélsz az életébe, parancsolgatsz, és felesleges szabályokat állítasz fel. Tudatosítsd benne, hogy te csak szeretetből beszélsz.
Rák: Kedves Rák! Valahogy mindig a mondanivalód végére romlik el a helyzet. Vasárnap a nagy családi ebéd közben egész addig minden rendben lesz, amíg nem érsz a mondanivalód végére. Az utolsó szavaiddal azonban teljesen tönkretehetsz mindent. Ma ne akarj poénos lenni, ne akarj tanulságos dolgokat mondani, egyszerűen csak egy kellemes csevejt akarj a vasárnapi ebédnél. Így könnyebb elkerülnöd a veszekedéseket.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Olyan sok élmény vár rád vasárnap! Ma valamiért mégis erős vágyat érzel arra, hogy mindössze csak heverj az ágyadban, és átaludd a napot. Ha ma mindenképp heverészni akarsz, akkor inkább menj ki egy vízpartra, és ott töltsd pihenéssel a napodat. De az is jó ötlet, ha vasárnap inkább a családoddal mész kirándulni. A lényeg, hogy használd ki ezt a gyönyörű későtavaszi napot!
Szűz: Kedves Szűz! Ha nem tudsz valamit kérdezz! Ez annál is inkább javasolt vasárnap, mivel ma nem látsz jól egy kérdésben. Ha ebben a kérdésben kérdés nélkül, egyszerűen csak okoskodni kezdesz, akkor könnyen tévedhetsz, és könnyen megbánthatsz másokat. Ahhoz, hogy ezt elkerüld jobb megoldás lenne az, ha ma inkább kérdeznél és tájékozódnál, mielőtt megszólalsz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Vasárnap fordulj szeretettel és békével a tested felé! Ma talán könnyebb lenne azt meglátnod, ami nem tetszik benne, vagy ami nem működik jól benne. Talán elsőnek az apró ráncok tűnnek fel a tükörben, talán elsőre a furcsa érzések és a betegség tudtod jelenik meg benned, ha a testedre gondolsz. Ma küldj a testedbe szeretetet és elfogadást, hogy meggyógyulhasson és megszépülhessen.
Skorpió: Kedves Skorpió! Néha talán azért nem tudnak megtörténni veled a jó dolgok, mert mindig ragaszkodsz a rosszhoz. Na jó, másképp mondom, úgy érthetőbb lesz: Mivel mindig a kezedben tartod az eseményeket, ezért vagy az történik, amit szeretnél, vagy semmi. Pedig, ha vasárnap egy kicsit hátralépnél, akkor máris megtörténhetne valami harmadik féle dolog is: Az a jó, amire nem is számítasz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Fedezd fel az élet, a világ, a késő tavasz szépségeit. Vasárnap engedd bele magadat az élet áramlásába, és engedd meg magadnak azt, hogy felfigyelhess a szépséges részletekre. Engedd meg magadnak azt, hogy felfigyelhess mindarra, ami körülötted van. Vedd észre a szépséget, a jóságot, a szeretetet magad körül. Tudom, ez most olyan, mintha egy mesében olvasnád. De ha megfogadod ezt a tanácsot, a napod is mesés lesz.
Bak: Kedves Bak! A modern technika olyan sok lehetőséget és olyan sok csodát tartogat neked. A modern eszközök azok, amelyek segítenek abban, hogy kapcsolatban maradhass a világ túlsó felére került rokonaiddal és ismerőseiddel. Ma az internet segítségével beszélgethetsz azokkal, akikkel már régóta nem tudtál találkozni. Használd ezeket az eszközöket, és vasárnap élvezd a modern élet vívmányait!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Tudod, mi az, ami valóban feltöltene vasárnap? Ma sok-sok mozgásra, és sok-sok élményre van szükséged. Persze, megértem, ha azt mondod, hogy egész héten mozogtál, és ma már nincs kedved ehhez. Megértem, de mégis arra biztatlak, hogy húzd fel az edzőcuccodat, és menj el edzeni. Vagy legalább kocogj egyet, esetleg ússz, vagy bármilyen más módon mozgasd át az izmaidat vasárnap.
Halak: Kedves Halak! Vasárnap csupa napfényes, és csupa szeretetteli terved van. Úgy érezheted, hogy a tavaszi napfény valójában belőled ragyog elő, és ebben van is egy kis igazság. Na jó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy ma olyan lesz a hangulatod, amilyen az időjárás. Ma, ha kimész a napra, ha a szabadban töltöd a napodat, akkor hosszú időre előre feltöltekezhetsz lendülettel, energiával és jókedvvel.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Újra összeállt a nagy csapat a Halálos iramban 8 forgatásán - videóTényleg Tom Hiddleston lehet a következő James BondA dögös Megan Foxról szól a Tini nindzsa teknőcök 2 új videójaIrtó klasszak a Star Trek 3 első posztereiNézd meg, hogyan készült az X-Men: Apokalipszis legpengébb jeleneteÚjabb feszkós jelenetek érkeztek a Pénzes cápából
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

21.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

4

27

41

72

88

Várható főnyeremény: 670 millió Ft!
Hatoslottó

21

26

31

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények