Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
Van egy Fülesünk!Keresztrejtvény naponta
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

19°C

32 18

Közepesen felhős

sz

33 20

cs

34 21

p

35 21

sz

35 21

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Zöld meteor Buenos Aires felettVisszalőtte a pezsgőt a szibériai emlékműHa unod a köcsögöket, verekedj vikingekkel!A kairói nagy állatpiac: A krokodil ötvenezerA menekültek hajléktalanként élnekQuaestor károsultak tüntetése Rogán Antal házánál

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 307,56 Ft
USD: 280,36 Ft
CHF: 289,84 Ft
MOL: 14 725
OTP: 5 750
MTELEKOM: 411
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Amit a CSOK igényléséhez mindenképpen tudni kellIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Beszélő kutya a tehetségkutatón
Zenebolond, táncoló papagájok
Amikor a kutyus fél a víztől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
A világ legfélelmetesebb országútja
A világ legjobb vízicsúszdája
A legjobb optikai csalódások
Megijed egy uborkától
Piac a síneken
Ez a kúszósül azt hiszi, hogy ő egy kutyus
Vízisíző mókus? Miért ne!
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Trükkös rendőrkutya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szeretnéd, ha valamiben sokkal profibbnak és rutinosabbnak tűnnél, mint amilyen valójában vagy. Lehet, hogy attól tartasz, ha a többiek megtudják, hogy még csak kezdő vagy, akkor kinevetnek, vagy legyőznek a rutinjukkal. A valóság azonban az, hogy ha bevallod, milyen kezdő is vagy valójában, akkor sokkal több támogatást, szeretetet és segítséget kapsz.
Bika: Kedves Bika! Milyen volt az idei nyár? Milyen volt az idei nyaralás? Igen, tudom, hogy még nincs vége, de ha hiszed, ha nem, itt az ideje elkezdeni a következő nyárról gondolkodnod. Most, amíg emlékszel az idei nyár tanulságaira, el kellene kezdened megszervezni a következő nyaralást. Legalább elméletben kitalálhatnád, hogy hogyan lesz megszervezve a következő nyár.
Ikrek: Kedves Ikrek! Olyan sok mindent ki tudnál javítani abban, amit és ahogyan a szüleid csinálnak. Talán úgy érzed, hogy megfordult a kocka gyerekkorodhoz képest. Akkor még ők tudták, hogyan működik a világ, és te figyelted áhítattal, amit mondanak. Most pedig mindez fordítva van: te érted a világ működését, ők pedig csodálkozva hallgatják mindazt, amit mondasz.
Rák: Kedves Rák! Kicsit rohanósabb lesz a kedd, mint ahogyan azt szeretnéd. Kicsit talán többet kell kapkodnod, és kicsit talán kevesebb időd jut a fontos dolgokra, mint ahogyan az neked igazán jó lenne. Ma érdemes lenne mindezzel együtt lassítanod. Ma érdemes lenne elegendő időt szánnod mindenre. A kapkodás úgysem segít. A kapkodással csak azt éred el, hogy nagyobb lesz a hibázás lehetősége.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Olyan emberek kerülnek elő, akikről azt hitted, hogy már rég elvesztek. Ma sokan keresnek téged telefonon, e-mailen, és más módokon is. Ne felejtsd el, csak azokat az embereket kell beengedned az életedbe, akik neked is adnak valamit. Akik folyton csak elvennének, akik sohasem adnak, azokkal jobb vigyáznod. Nincs szükséged arra, hogy ismét elvegyenek tőled.
Szűz: Kedves Szűz! Lehet, hogy valaki nem pont úgy kommunikál veled, ahogyan azt te szeretnéd. Lehet, hogy valaki nem annyira kedves veled, mint ahogyan azt te szeretnéd. Könnyen lehet,hogy ma azt kell megtapasztalnod: A kedvesség mindenkinek mást jelent. Ne felejtsd el: A kevésbé kedves emberek talán csak a te mércéd szerint nem kedvesek. Lehet, hogy a maguk módján azok.
Mérleg: Kedves Mérleg! Kedden eleged van a nagyszájú emberekből. Azokból, akik mindig tudják, hogy kinek hogyan szóljanak be. Lehet, hogy talán túl sok ilyen ember van a közeledben. És az is lehet, hogy egy-egy ilyen nagyszájú ember talán túlzottan is felhúz téged. Ne felejtsd el: Mindenkivel a saját fegyverével lehet a legjobban harcolni: Egy-egy jól megfogalmazott mondat ma is segíteni fog.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mintha nem találnád a helyedet kedden. Mintha folyamatosan csak azt keresnéd, hogy ki is vagy te valójában, és hol is lenne a legjobb helyed. Ma érdemes lenne elcsendesedned, és hagynod., hogy a gondolataid is lelassuljanak. Mert, ha így teszel, akkor sokkal több lehetőséged lesz arra, hogy meglásd: Hol is van a helyed valójában, hol érzed igazán jól magad.
Nyilas: Kedves Nyilas! Egy kis időzavarban vagy kedden. Lehet, hogy az is meglep, hogy ma kedd van. Lehet, hogy egy részed még a hétfőnél maradt. Egy másik részed talán azt szeretné, hogy legyen csütörtök, vagy péntek. Valójában azonban kedd van. Érdemes megérkezned az itt és most pillanatába, és érdemes összeszedned, hogy mit is szeretnél valójában ma tenni.
Bak: Kedves Bak! Van benned egy nagy adag feszültség kedden. Emiatt a feszültség miatt talán rohannál, és talán jóval kapkodósabb vagy, mint ahogyan az egészséges lenne. Lehet, hogy úgy érzed, ma muszáj mindent kapkodva csinálnod,. különben nem érsz a dolgok végére. Pedig az igazság az, hogy siethetnél úgy is, hogy közben megőrzöd a nyugalmadat. Siethetnél nyugalomban is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Kedden hajlamos vagy mindent többször egymás után, tagoltan elmagyarázni. Ma van benned némi félelem azzal kapcsolatban, hogy az emberek talán nem fognak megérteni téged. Pedig egyszerűbb dolgod lenne, ha elhinnéd, hogy elég választékos vagy, és elég jól kommunikálsz ahhoz, hogy mindenki megértsen téged. Hidd el: Az emberek figyelnek rád.
Halak: Kedves Halak! Lehet, hogy valaki nem pont úgy viselkedik, ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy azt hiszed, ezzel bántani akar téged. A valóságban azonban az a helyzet, hogy ő csak nem tudja, hogyan kellene veled viselkednie. Nagyon szeretne szeretni téged, de nincs még elég eszköze ahhoz, hogy ezt kimutassa. Segíts neki! Teremts lehetőséget arra, hogy te kimutathasd a szeretetedet.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Jön a Jurassic World folytatásaMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A pixelek sem bírtak a minyonokkal a magyar mozikban
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

31.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

32

50

59

65

Várható főnyeremény: 680 millió Ft!
Hatoslottó

9

10

17

31

32

39

Várható főnyeremény: 677 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények