Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Az 5 leghalálosabb méreg
Siess a legjobb balatoni szállásokért

Időjárás Budapest

28°C

30 19

Közepesen felhős

sz

32 17

v

35 19

h

30 21

k

30 20

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Eltévedt a Szombathely-Budapest vonatIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,38 Ft
USD: 281,47 Ft
CHF: 287,71 Ft
MOL: 17 445
OTP: 6 776
MTELEKOM: 445
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legnagyobb optikai illúzió megfejtése
Minden piás álma!
Iszonyatosra feldagadt a szája
Azt nézd, hol köt ki a labda
Nagyon pakolja magát, te meg felröhögsz
Úgy edz a pelenkás, mint Rocky
Apró csőtörésnek indult, a végét nem hiszed el

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Valaki nagyon szeretné bebizonyítani, hogy hazudsz. Úgy tűnik, hogy azt hiszi, ha ezt sikerülne rád bizonyítani, akkor minden szavad, minden tetted megkérdőjeleződne, ez pedig kapóra jönne neki. Csak rajtad áll, hogy hagysz-e neki teret ehhez. Csak rajtad áll, hogy hagyod-e neki, hogy bebizonyítsa: nem igaz mindaz, amit mondasz, amit teszel, vagy amit mások mondanak rólad.
Bika: Kedves Bika! Tele van a világod nevetéssel, és tele van a világod jókedvvel. Fontos, hogy értsd: Az emberek veled nevetnek és nem rajtad. Fontos, hogy pénteken vedd elő az öniróniádat, és kezeld kellő öniróniával a helyzetet. Azt a helyzetet, amely önirónia nélkül talán zavaró, de ha tudsz rajta nevetni, gyorsan megszűnik. Ma megtapasztalhatod, hogy milyen erős gyógyszer a humor.
Ikrek: Kedves Ikrek! Néha elég egy apró gondolatot, egy apró elképzelést megváltoztatnod magadban ahhoz, hogy észrevedd: A világ tele van szépséggel, és olyan eredményekkel, amelyekre nem is gondoltál eddig. Lehet, hogy ma azt veszed észre, hogy pontosan tudod, melyik az a gondolat, amelyet meg kell változtatnod. Innen pedig csak egy lépés (egy nem túl nagy lépés) az, hogy meg is változtasd ezt a gondolatot.
Rák: Kedves Rák! Sokan szeretik benned azt a természetes őszinteséget, amellyel mások segítségére vagy. Sokan szeretik benned azt, hogy mindig olyan természetesen reagálsz, és hogy mindig olyan természetesen tudod azt, amit tenned kell. Most belevágtál egy új vállalkozásba, egy olyan vállalkozásba, amelynél ez a természetességed kiemelten fontos lesz. Pénteken csábító a lehetőség, hogy feladd a természetességedet, de ne tedd meg ezt!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Kezd el használni az írás gyógyító erejét! Kezd el használni az írásnak azt a gyógyító erejét, hogy amit leírsz, az teljesen más megvilágításba kerül benned, és ezáltal megkezdődhet a gyógyulása is. Ma írd le mindazt, ami bosszant, ami zavar, amit nem értesz, ami felett nem tudsz szemet hunyni. Ma írd le mindazt, ami kikívánkozik belőled. Ha van kedved mostantól minden nap kiírhatod magadból a frusztrációidat.
Szűz: Kedves Szűz! Talán pont azon lepődsz meg pénteken, hogy végre valaki meghallja azt, amit mondasz neki. Van valaki a környezetedben, akiről eddig úgy érezted, hogy folyton csak beszélsz hozzá, de ő meg sem hall téged. Vagy ha hallja is, amit mondasz, azt képtelen megérteni. Pénteken azonban felfedezheted azt, hogy nemcsak hall téged, de termékeny talajra is hullanak nála a szavaid. Azaz, pontosan érti, és tudja, hogy mit miért kérsz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Mindig mindent sokkal jobban akarsz megcsinálni, mint ahogyan azt feltétlenül kellene. Pénteken ebben az lesz a legérdekesebb, amikor valaki leszúr azért, mert túl jó munkát végzel. Könnyen lehet, hogy ma valaki nehezen viseli a környezetedben, hogy olyan tökéletes munkát végzel. Különösen igaz ez akkor, ha ehhez a jó munkához neked több idő kell, mint az átlagoshoz.
Skorpió: Kedves Skorpió! Nagyon örülnél neki, ha valaki végre a bizalmába fogadna. természetesen nem úgy általában szeretnél még egy bizalmast pénteken, hanem egy konkrét személytől várod azt, hogy végre közel engedjen magához, és megnyíljon neked. Ő egy munkatársad, vagy olyasvalaki, akivel munka kapcsolatod van (valamelyikőtök dolgozik, amikor találkoztok), és úgy érzed, hogy gördülékenyebb lenne az együttműködés, ha a bizalmába fogadna téged.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nehezen viseled, ha az emberek nem tartják be a szabályaidat, és nehezen viseled, ha mindig újra és újra el kell mondanod azokat. Pedig úgy tűnik, hogy ma is elfelejti valaki, hogy mi a szabály. Úgy tűnik, hogy ma sem tudja valaki megtartani, vagy betartani azt, amit kértél tőle. Érdemes pénteken azt is átgondolnod, hogy te hogyan viszonyulsz mások szabályaihoz: Könnyen lehet, hogy te magad is folyton a kibúvókat keresed.
Bak: Kedves Bak! Van benned egy olyan érzés, hogy felesleges megbeszélni a dolgokat. Van benned egy olyan érzés, hogy már mindent elmondtál, és neked is mindent elmondtak, ami elmondható. Ha a dolgok ennek ellenére sem működnek, akkor már csak a megbocsátás, és a szeretettei elengedés, a továbblépés marad a számodra. Hidd el: ez talán így lesz sokkal jobb mindenkinek.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Pénteken kérdezz sokat! Tedd fel a kérdéseidet, és azokat a kérdéseket is nyugodtan tedd fel valakinek a közeledben, amely kérdéseket egyébként csak magadnak szoktál feltenni. Ez azért fontos, mert a válasz létezik, és ott van valakinél, aki csak akkor fogja azt elmondani neked, ha rákérdezel. Ha nem kérdezel rá, akkor bizony sohasem derül ki, hogy mi az, amit tudnod kellene ebben az ügyben.
Halak: Kedves Halak! Ne hagyd, hogy befolyásoljanak! Ne hagyd, hogy valaki elvegye a kedvedet attól, amit csinálni szeretnél. Lehet, hogy te már látod azt a szépséget, amiről mások még nem is sejtik, hogy hamarosan megszületik majd. Ne felejtsd el, hogy az álmodozás, és az álmok manifesztálása olyan különleges képességed, amelyet minden nap használnod kellene. Pénteken ragaszkodj az álmaidhoz!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Borzalmakban nem lesz hiány az ördögűzős horrorsorozatbanMy Hipernet Home - TV és internet kábel nélkül 1 árva, 3 menyasszony, 99 variációSzeretnél milliókat kaszálni? Állj be fegyverkereskedőnek!Andrew Garfield megmutatja, hogy fegyver nélkül is hőssé válhat valaki a harcmezőnÉs az megvan, hogy a kínai nagy fal igazából sárkányok ellen épült?
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

32

43

60

74

79

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

6

10

13

23

30

39

Várható főnyeremény: 330 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények