Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

20°C

33 19

Közepesen felhős

h

34 19

k

33 19

sz

29 19

cs

28 16

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Menekültek: a civilek nélkül kitörne a káosz"Ha vonattal elmehetnének, nem fulladnának meg 71-en egy hűtőkocsiban"Csőtörés a Széll Kálmán térenCsalihallal vadászik a kardszárnyú delfinEgy megbilincselt menekült rosszul lett a Tranzit Járaton BudapestenNagy Feró beszállt a sörbizniszbeHavas Henrik: Örülök, hogy nem vagyok meleg. Ez egy nyomorult ország!Meddig bulizik még Stohl András?Röszkén túl nagy a nyugalomHasznál tejszínhabot Liptai Claudia az ágyban?

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,94 Ft
USD: 279,00 Ft
CHF: 290,08 Ft
MOL: 13 985
OTP: 5 335
MTELEKOM: 395
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Női hotelt terveznek a magyarok DubajbanIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Akkor ez most hogy is van?
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?
A legjobb optikai csalódások
Amikor a kutyus fél a víztől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma a szüleiddel lehet feszültebb a viszonyod. De persze, az is lehet, hogy ebben a szülő-gyerek feszültségben már neked jut a szülő szerepe. Ma figyelj arra, hogy a lehető legnagyobb békével és elfogadással közelíts a szüleidhez és a gyerekeidhez. Bármilyen butaságra is készülnek, te csak mosolyogj. Ne felejtsd el: Nem az a fontos, hogy igazad legyen, hanem az, hogy boldog legyél.
Bika: Kedves Bika! Igazén izgalmas felfedezésben lesz részed vasárnap. ma azt fedezheted fel, hogy milyen sokan szeretik ugyanazokat a dolgokat, mint te. Ma könnyen kiderülhet, hogy a családod több tagja, és a barátnőid is szeretik azokat a zenéket, amelyekről ezt nem is gondoltad volna. Könnyen lehet, hogy most véleményvezérnek érezheted magadat, és megnyugodhatsz: Mindenki elismeri az ízlésedet és a trend érzékenységedet.
Ikrek: Kedves Ikrek! Néha úgy érzed, mintha nem tudnád pontosan, hogy mit is szeretnél csinálni. Ez a zavarodottság jellemző lesz a vasárnapi napodra is. Most szeretnél egy kicsit pihenni és egy kicsit dolgozni is. Szeretnél a szerelmeddel lenni, meg persze szeretnél egy kis magányt is. Olyan sokféle vágy keveredik benned, hogy szinte lehetetlen lesz felismerned, hogy melyiket is szeretnéd valójában. A legjobb az, ha az ellentétpárokat egymás után veszed sorra: Egy kis munka után jöhet a megérdemelt pihenés, és így tovább.
Rák: Kedves Rák! Megfigyelted már, hogy milyen feledékeny vagy mostanában? Vasárnap tetőzik a feledékenységed, és mindez egy kis szétszórtsággal is párosul. Mit is csináltál az előbb? Befejezted? teljesen befejezted? Biztosan? Jó, ha még mindig itt vagy, és nem szaladtál el befejezni az előző dolgodat, folytatom: A szétszórtság és a feledékenység ellen is pihenéssel veheted fel a harcot. Ma a legfontosabb az lenne, hogy kialudd magadat!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Rengeteg remek elméleted van. Valóban mindegyik remek, és mindegyik csodálatos, de egyikről sem tudjuk, hogy működnek-e a gyakorlatban. Vasárnap itt az ideje annak, hogy a sok elméletet elkezd átültetni a gyakorlatba. Ma itt van annak az ideje, hogy ne egy újabb elméletet gyárts le, hanem inkább ültess át egy elméletet a gyakorlatba. Szinte teljesen mindegy, hogy melyiket kezded el megvalósítani, csak kezd el.
Szűz: Kedves Szűz! Olyan sok mondanivalód van, hogy vasárnap szinte be sem áll a szád. Ma sokat beszélsz, és ennek a környezeted nagyon örül. A környezeted ugyanis hálás azért, hogy végre hallja a hangodat, és végre megtudja, miről mit gondolsz. Ma ne fukarkodj a szavakkal és ne fukarkodj a beszámolókkal. Ne felejtsd el: Csak akkor kezdenek el unni, ha nem mondasz semmit. Amíg komoly dolgokról beszélsz, és amíg van mondanivalód, addig mindenki örömmel hallgat.
Mérleg: Kedves Mérleg! Mit szoktál csinálni általában vasárnap? Na, ez az amit ma nem kellene csinálnod. Ma engedd el a régi szokásaidat, hogy teljesen újak lépjenek a helyükbe. A családod is már teljesen új tradíciókra vágyik. Ma kitalálhatjátok, hogy ezentúl mik legyenek a vasárnapi hagyományok. Lehet, hogy e a közös kirándulásokra vágytok, de az is, hogy inkább valamilyen szabadabb programra. A lényeg, hogy tudd: Most megújíthatóak a hagyományok.
Skorpió: Kedves Skorpió! Nagyon szeretsz olyan emberekkel beszélgetni, akiknek másmilyen az észjárása, mint a tiéd. Na jó, csak akkor szeretsz ezekkel az emberekkel beszélgetni, ha nem akarnak meggyőzni. Vagy, ha neked nem fontos az a téma, amiben ők másként gondolkodnak. Ma azonban megtalálhatnád mindenki gondolataiban az érdekeset. Ma könnyebben fogadod el a tidétől eltérő véleményeket, és ezt a helyzetet ki kellene használnod arra, hogy nyiss az új elméletek felé.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ma az a legfontosabb, hogy szórakoztasd magadat és a családodat. Pontosabban a családodnak azt a részét, amelyik igényli ezt a szórakoztatást. Ne felejtsd el: Aki nem hagyja magát, azt nem lehet szórakoztatni. Aki nem akar részt venni a szórakozásban veled, azt ne kényszerítsd rá. De a többieknek és magadnak találj ki egy igazán izgalmas programot. Hogy mi lesz az igazán izgalmas? Ma minden izgalmas, amiben te is ott vagy.
Bak: Kedves Bak! Fontos, hogy tudd: Nem mindenki kommunikál jól a környezetedben. Hogy ez alatt mit érték? Nos, könnyen lehet, hogy valaki azzal bánt meg téged, hogy olyasmit mond, amit nem is akart mondani. Na jó, a helyzet ennél árnyaltabb: Akarta mondani, csak nem úgy. Talán bele sem gondolt, hogy a szavainak milyen jelentése lesz a számodra. Igen, jól sejted: Arra kérlek, hogy ne is törődj ezzel. De legalábbis semmiképp se sértődj meg rajta.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vasárnap a legszívesebben egész nap tanulnál valamit. Ma erős benned a késztetés, hogy fejleszd a képességeidet, és hogy újabbnál újabb dolgokat ismerj meg. A megismerés vágya arra sarkall, hogy jobban megértsd a világod működését. Könnyen lehet, hogy ma kinézel magadnak egy tanfolyamot, vagy jelentkezel valamilyen továbbképzésre. Különösen érdemes olyasmit tanulnod, amelynek a hobbidhoz van köze.
Halak: Kedves Halak! Nincsenek szabályok. És ez a nap jó híe. Ma arra jöhetsz rá, hogy nem kell a dolgokat így vagy úgy csinálnod. Ma megteheted, hogy improvizálsz. Ma megteheted, hogy feloldod a fejedben élő szabályokat, és kreatívan töltöd el az idődet – azzal, amivel szeretnéd. Ha elengeded a fejedben lévő korlátokat azonnal rájössz arra, hogy milyen sok lehetőséged van, és hogy milyen csodálatos képességeket kaptál, amelyeket eddig nem is használtál.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Pálfi György csinált egy új filmetUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Nézd meg, hogyan változott át Paul Bettany Vízióvá
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

2

31

38

40

43

45

Várható főnyeremény: 915 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények