Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Elbocsátották, mert magyarul beszélt
A személyiségjegyekre is hatással lehet a koraszülöttség

Időjárás Budapest

20°C

20 7

Kissé felhős

k

21 9

sz

22 8

cs

23 12

p

24 11

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 306,56 Ft
USD: 272,72 Ft
CHF: 281,71 Ft
MOL: 17 005
OTP: 7 249
MTELEKOM: 448
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Olyan új szemlélettel kellene nézned a munkádat, amely eleinte talán nehezen megy. Könnyen lehet, hogy észre kellene venned, hogy a munkádban eddig nem volt minden pontosan úgy, ahogyan azt szereted volna. Hétfőn lehetőséged lesz arra, hogy nagyon konkrét, és nagyon erős változtatásokat hajts végre a munkáddal kapcsolatban. Azt is tudnod kell, hogy egész héten lehetőséged van a munkával kapcsolatos változtatásra.
Bika: Kedves Bika! Régen sokkal szenvedélyesebb voltál, és sokkal több örömöt leltél a hétköznapjaidban. Itt az ideje annak, hogy ezt a szenvedélyt visszahívd az életedbe. Itt az ideje annak, hogy ezt a szenvedélyt ismét megéld és megtapasztald. Hétfőn gondold végig, hogy mi minden van az életedbe, amit szenvedélyesen szeretnél csinálni. Gondold végig, hogy mi minden van, amit olyan szívesen elvégeznél, és mi minden van, ami ismét jó kedvet adna neked.
Ikrek: Kedves Ikrek! Új kör kezdődik az életedben hétfőn. Ez az új kör ehet egy új nap, egy új hét, és ezek eddig logikusak is. De, ha úgy döntesz, akkor most egy ennél nagyobb új kör indulhat el az éledben. Talán van néhány új terved, amelyekre eddig nem volt időd, és amelyekkel eddig nem tudtál mit kezdeni. Hétfőn ezek kerülnek a helyükre, méghozzá olyan módon, hogy az valóban elindíthasson egy teljesen új időszakot, egy új kört az életedben.
Rák: Kedves Rák! Talán sokkal nehezebbnek éled meg ezt a hétfőt a szokásosnál. Talán nincs kedved a szokásos hétköznapi feladatokhoz, nyűgös vagy a rohanástól, és egyszerűen nem akarod, hogy ez a hét, ez a nap elkezdődjön. Fontos, hogy tudd: Ma valamilyen ajándékot tartogat a számodra az élet. Ezt az ajándékot azonban akkor kapod meg, ha egy kis lelkesedést találsz magadban. Legalább azt tedd meg, hogy minden helyzetben felteszed magadnak a kérdést: Ez milyen módon válhat ajándékká a számomra?
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Lehet, hogy azt hiszed, a kemény munka, a szenvedés, az izzadtság visz előre. Ha azonban visszatekintesz a múltadra, azt láthatod, hogy mindig azok a munkák segítettek neked, amelyeket örömmel végeztél. Mindig a szenvedélyed gyümölcsözött a legjobban. Amikor kreatív munkát végeztél a belső inspirációdból akkor érezted magadat a legjobban. Itt az ideje hogy újra visszatérj ehhez a kreatív belső énedhez és a kreatív munkádhoz is.
Szűz: Kedves Szűz! Most kell rákapcsolnod a munkahelyeden, mert egy olyan ragyogó lehetőség bukkan fel a semmiből, amelyet nem érdemes elengedned. Sőt! Ez a lehetőség csak akkor tud jól megvalósulni, ha gyorsan lecsapsz rá, és ha gyorsan cselekszel benne. Nem érdemes napokig húznod a válaszaidat, és a cselekedeteket. Egyszerűen csak gyorsan meg kell tenned azt, amit ezzel a lehetőséggel kapcsolatban érzel. Ez lesz a legjobb amit tehetsz, és így a legjobb, ahogyan teheted.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan sokat taktikázol hétfőn, és olyan nagyon ki akarod számítani, hogy mit mikor és hogyan kell tenned, hogy végül pont emiatt nem éred el a kívánt eredményt. Ma sokkal többet kellene a szerencsére, a véletlenre bíznod. Ma meg kellene engedned magadnak, hogy spontán legyél és nem szabad mindent előre eltervezni. Nem kellene mindent előre kitalálnod, és hagynod kellene, hogy az események magukat alakítsák, mert így lesz a legjobb.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ma sokkal egyszerűbb dolgod lesz a munkádban, mint eddig. Egyszerűen csak lépj hátra egyet a munkahelyi problémáktól, és felejtsd el a munkahelyi pletykákat. Tekints úgy a munkahelyedre és a munkatársaidra, mintha ma lenne az első napod: Még mindenkinek tiszta lapja van, és még egyetlen egy feladatodat sem utálod vagy szereted. Engedd meg magadnak, hogy újra felfedezd a munkádban rejlő örömöket.
Nyilas: Kedves Nyilas! Egy pillanat alatt vesz fordulatot az életed hétfőn. Ma a szerelemben és a munkában is gyors előmenetelre, és pozitív változásokra számíthatsz. Könnyen lehet, hogy most kezdődik el egy boldog párkapcsolatod, vagy a már működő kapcsolatod hirtelen egy pozitív fordulatot vesz, és még mélyebbé, még szeretettelibbé, még szenvedélyesebbé válik. Ami pedig a munkádat illeti, a több éves befektetett munkád most szerencsének álcázva érkezik hozzád.
Bak: Kedves Bak! Hétfőn talán mindent kétszer szeretnél megcsinálni. Ma örülnél annak, ha lenne egy főpróba, és azután pedig igaziból is megcsinálhatnád ugyanazt a dolgot. Az élet természetesen ma sem így működik. Ma sem kapsz arra lehetőséget hogy elpróbáld mikor mit teszel vagy mondasz. De amiben biztos lehetsz az az, hogy minden olyan helyzetből jól jössz ki, amelyben nem próbálkozni szeretnél, hanem határozottan a megoldást keresed.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Sokkal nagyobb lendülettel tudod belevetni magadat a munkába akkor, ha nem az unalomig ismer, és megszokott feladatokat kezded el elsőnek. Hétfőn keress olyan új kihívásokat, kreatív teendőket, amelyeket eddig mindig a végére hagytál, és ezért nem is nagyon volt időd megcsinálnod ezeket. Ma kezd azzal, amivel máskor befejeznéd, és hagyd, hogy a napodat egyfajta huncut kreativitás, boldog életigenlés hassa át.
Halak: Kedves Halak! A dolgok néha nem azok, mint aminek mutatják magukat. Egy feladat, vagy egy megbeszélés talán most kifejezetten félelmetesnek mutatja magát, pedig a valóságban ez egy nagy lehetőséget rejt a számodra. Szinte biztos lehetsz abban, hogy az élet nagy lehetősége talált rád, ha úgy érzed, hogy valaki újabb kötelességeket, újabb feladatokat akar a nyakadba sózni. Vállad el nyugodtan ezeket a kellemetlen feladatokat, mert áldássá válnak majd.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Cuki, ahogy Lisa Kudrow és Courteney Cox Jóbarátok-kvízt játszikLiptai Claudia nagy örömről számolt be közösségi oldalánÚj feladatot kapott Pordán PetraJogi eljárásokat helyezett kilátásba az RTL a műsordíjak ügyébenMár A hét mesterlövész uralja az amerikai mozikatHajdú Péter nem bírja, ha grimaszolva fotózzák
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

29

59

77

89

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

5

14

24

29

32

37

Várható főnyeremény: 120 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények