Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 2., kedd, Rebeka, Dorina

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap NőknekŐszi kupon napok az Árkádokban -20-50%

Időjárás Budapest

21°C
erősen felhős

k

24°C

sz

27°C

cs

28°C

p

26°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

53

60

66

67

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

3

12

27

36

40

42

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A kedd a visszaszokás napja lesz. Most eljött az ideje, hogy visszarázódj a megszokott, régi kerékvágásba. Igen, nyáron egy kicsit el tudtad lazáskodni a dolgokat, és talán a követelmények sem voltak akkorák, de lassan nő az igénybevétel, nő a teljesítmény kényszer, és lassan visszatér minden a normál kerékvágásba. Természetesen lehet, hogy ezt a normál kerékvágást te eleinte egy mély szakadéknak éled meg, de szerencsére hamar előjönnek a régi reflexek, és hamar rájössz, hogy minden így a leges legjobb.
Bika: Kedves Bika! Ha valamire ma igazán nincs szükséged, akkor az a kioktatás. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy lesz olyan bátor jelentkező, aki mit sem sejtve bepróbálkozik nálad egy kis okoskodással. Szerencsére van annyira botor, hogy pont egy olyan témával kössön beléd, amiben magabiztos vagy. Így aztán a kioktatót leiskolázhatod, és megmutathatod neki, hogy ki itt a valódi szakértő. A csillagok legfontosabb tanácsa ezzel kapcsolatban az, hogy ne alázd meg őt, hiszen nincs szükséged arra, hogy fitogtasd a tudásodat. Az így is érződni fog.
Ikrek: Kedves Ikrek! Ne szaladj előre. Haladj szépen sorjában. Igen, tudom, hogy ez olyasmi, amit nem feltétlenül szerettél volna hallani. És Azt is tudom, hogy ez talán szokatlan megközelítés lesz neked. A helyzet mégis az, hogy ha előreszaladsz, ha kikerülöd a normál sorrendet, akkor valójában nem fogsz megérkezni sehova sem. Ha előreszaladsz, akkor csak annyit érsz el, hogy előrébb leszel és nagyobb zavarban. Ha el akarod kerülni a bizonytalanságot, akkor érdemes megtartanod a hagyományos sorrendet, mert az a jó.
Rák: Kedves Rák! Olyan, mintha már régóta csak egy engedélyre várnál. Egy engedélyre ahhoz, hogy belépj az életbe, és a kezedbe vedd a sorsodat. Tudod mit? Ez az engedély most megjött. Itt van, tessék: a csillagok segítenek tényleg ráébredned, hogy mindannyian a saját sorsunk kovácsai vagyunk. Így te is. Ha te vagy a kovács, neked van engedélyed arra, hogy üsd a vasat. Ha akarod, nyugodtan elkezdheted már ma is. Persze, ha eddig nem sok döntést hoztál magaddal kapcsolatban, akkor eleinte talán furcsa lesz, és talán kell egy kis gyakorlási idő is.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Itt az ideje, hogy meggyógyíts magadban valamit. Valami olyasmit, ami még annak idején az első munkahelyeden történt. Talán az a helyzet, hogy ott gyakran leszúrtak olyasmiért, amit előtte nem is magyaráztak el neked, vagy más módon bántottak ártatlanul a főnökeid. Lehet, hogy nem is gondolod, hogy egy-egy ilyen leszúrás milyen mély sérelmeket okoz, amelyek aztán kihatnak az egész munkahelyi életedre. (Hidd el, ez rosszabb, mint az, ami az értékelésedbe került). Ma szeretettel, és megbocsátással (Magadnak való megbocsátással) gyógyíthatod ezt a helyzetet.
Szűz: Kedves Szűz! Bámulatos az a mód, ahogy a teljesítménykényszer és az elvek megtartása között lavírozol kedden. Igen, ez lavírozás, mert vitathatatlanul jobb lenne a teljesítményed, ha feladnád az elveidet. Éa az elveid sem sérülnének, ha feladnád a görcsös akarást. Hogy hogyan lehet ezeket mégis összehangolni, összeegyeztetni? Hát, ezt nem tudom. De jó hírem azért van: Nekem nem is kell tudnom, hiszen te ma bámulatosan jól csinálod. Lehet, hogy a munkatársaid nem is értik, hogyan szívtad fel magadat ilyen jól, és honnan jönnek az ötleteid.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan nehéz benne maradnod a klisékbe, hogy itt lenne az ideje végre felszabadultan kilépned belőlük. Vedd észre, hogy miközben van benned egy görcsös klisében maradási vágy valójában a sablonok mindig is untattak. Ma merj önmagad lenni! Merj színes, fantáziadús, elbűvölő és szeretetteli lenni. Lehet, hogy a nap első felében félsz ettől, de délután igazén megjön a kedved ahhoz, hogy kifejezd az egyéniségedet. Könnyen lehet, hogy most végre rájössz: azzal, ha különbözöl nem bántasz senkit, csak magadnak segítesz.
Skorpió: Kedves Skorpió! Elbűvölő vagy ma. Ugye, milyen furcsa és kicsit maradi kifejezés ez? Pedig ma te is egy kicsit maradi, egy kicsit furcsa vagy mások szemében. Nyugodj meg, egyáltalán nem porlepte maradiságról beszélünk, inkább talán elvhűségről. Tudnod kell, hogy a mai egyre elvtelenebbé váló világban igazán szembetűnő az, ha valaki ragaszkodik az elveihez, ha valaki nem hátrál meg minden szíre-szóra. De ugye, már te is érzed, hogy talán nem is olyan rossz ez a maradiság, ha ez ezzel jár. Ma fontos neked, hogy ragaszkodhass ahhoz, amit már évek óta mondogatsz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Minőségi ugrás vár rád kedden. Olyan, mintha ma mindent, amivel foglalkozol sokkal nagyvonalúbban, nagyvilágibban, és nagyra törőbben oldanál meg. Emiatt a főnököd is mély elismeréssel adózik neked, és az ügyfelek, kliensek, kolléganők is elismerik a munkádat. A sok elismerés annak is szól, hogy végre elkezded kibontakoztatni mindazt a tehetséget, ami ott van benned, és nem ülsz tovább a babérjaidon. Ne felejtsd el: ma minden megoldásod lehet nagystílűbb, mint máskor, és senki kedvéért sem kell ezt feladnod.
Bak: Kedves Bak! El kell engedned egy problémát ahhoz, hogy az végre megoldódjon. Tipikus nem látod a fától az erdőt helyzetben vagy: annyira közel mentél már ehhez a helyzethez, annyit nézegetted, annyit kerested a megoldásodat rá, hogy már azt hiszed, mindent megnéztél, és nincs is több lehetőség. Ha azonban kedden elengeded a problémát, ha hátralépsz, akkor azt tapasztalhatod meg, hogy valójában ott van a megoldás. Ott volt a szemed előtt mindig is, csak eddig túl közelről nézted, ezért nem tűnt fel neked, hogy mi is az.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ma egy kicsit kevered a szavakat. Ma egy kicsit keresed a mondanivalót. Ma egy kicsit talán túlzásba is viszed a szép kifejezések keresését. Egy árnyalatnyit egyszerűbb módon is kifejezheted magadat. Ezt nem mások miatt mondom – ők megértenék azt is – hanem magad miatt. Ha ugyanis elmúlik belőled az a görcs, hogy mindenképpen szépen kell beszélned, és szépen kell kifejezned magadat, akkor máris sokkal jobban és könnyebben megy majd a dolog. A végeredmény pedig tökéletesen megfelel majd a maximalizmusodnak.
Halak: Kedves Halak! Úgy érzed, hogy egy nagy kaland kezdődik hamarosan az életedben, és ebben teljesen igazad is van. Érdemes lesz figyelned arra, hogy mi minden történik veled a következő napokban, mert könnyen lehet, hogy a legszebb álmaid válnak majd valóra. Ez a folyamat már kedden elindul, és már ma lehet egy-két jele annak, hogy az előtted álló időszakban minden magától alakul majd. Tényleg úgy érezheted ma, hogy egy csónakban ülsz, amelyet egy szelíd folyó visz magával, és amelyet nem is kell neked irányítanod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Tizenhét film, amit muszáj látni még idén - Vége a popcornszezonnak, jönnek az igazán ínyenc filmek.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Kérsz egy rövidet? Ma kezdődik a BuSho filmfesztivál!
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: