Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Tanuljunk, hogyan? - Szülők leckeírás közben

 

A Syma-csarnokban fogadták olimpikonjainkat Végigaludta a himnuszt a brit aranygépen - videó Nem regisztráltak zikavírusos megbetegedést az olimpia ideje alatt Bolt nem tud leállni a bulizással Élőben, ahogy leszáll az aranygép olimpikonjainkkal Leszállt az aranygép Budapesten Kozák Danuta nem az aranygéppel jön, már Magyarországon van A magyar paralimpikonok az olimpikonok jutalmának felét kapják Rióban

Időjárás Budapest

22°C

27 14

Felhőtlen

cs

27 15

p

28 14

sz

29 14

v

31 16

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

A záróünnepséggel befejeződött a XXXI. Nyári Olimpia RióbanRio 2016: 12. lett Magyarország az éremtáblázatonMicsoda kép: Kozák Danuta és a három riói aranyérme egy fotónÓriási kihívással kellett szembenézniük a brit olimpikonoknak a londoni reptérenÍgy ünnepelték a hazatérő olimpikonokat szerte a nagyvilágban
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,83 Ft
USD: 274,31 Ft
CHF: 284,79 Ft
MOL: 17 270
OTP: 7 290
MTELEKOM: 433
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Értened kellene az idők szavából szerdán. Az idők változnak, és a változások a te életedben is megjelennek. Ez ellen nem tehetsz semmit. Nem tehetsz semmit annak az érdekében, hogy minden a régibe maradjon. A legnagyobb korlátod az a régihez való ragaszkodásod, és az, hogy nem látod be: Az új néha sokkal jobb, előnyösebb és hasznosabb, mint a régi.
Bika: Kedves Bika! Ideje lenne listába foglalnod, hogy mi minden az, amit mindenképp meg akarsz tenni ma. Tudnod kell, hogy a listának nem igazán érsz a végére. De ha van listád, akkor tudod, hogy milyen sorrendben érdemes haladnod, és lehetsz nagyon hatékony. Ha azonban nincs listád sem, akkor az átláthatatlan káoszban sokkal több dolog marad el, mintha szisztematikusan haladnál.
Ikrek: Kedves Ikrek! Talán túl sok szót vesztegetsz másokra. Talán túl sok szót pazarolsz arra, hogy valakit meggyőzz az igazadról, de teljesen feleslegesen teszed mindezt. Jobb lenne, ha figyelmen kívül hagynád, jobb lenne, ha szó nélkül hagynád. Figyeld meg: Ha nem szólsz hozzá egy vitához, ha nem akarod győzködni a vitás feleket, sokkal előbb megnyugszanak a kedélyek, mintha segíteni akarnál.
Rák: Kedves Rák! Őrizd az álmodat, őrizd meg a vágyaidat! Úgy tűnik, hogy szerdán valaki azt akarja elhitetni veled, hogy az álmaid értéktelenek, hogy a vágyaid értéktelenek, és hogy nincs értelme hinned ezekben az álmokban. Tudnod kell, hogy ő téved. Itt az ideje annak, hogy megnézz néhány motivációs videót, és elkezdj beszerezni néhány önsegítő könyvet. Ezek ma jót tesznek neked.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szívesen hibáztatsz másokat akkor, ha nem minden úgy alakul, ahogyan azt elképzelted. Lehet, hogy azt hiszed, igazad van. Lehet, hogy azt hiszed, valóban mások tehetnek a mai helyzetről. Tudnod kell, hogy ez a helyzet csak akkor oldódik meg, ha a kezedbe veszed az irányítást, és elkezdesz intézkedni. Minden más esetben csak a felesleges bosszankodás marad.
Szűz: Kedves Szűz! Valaki olyan mély szeretettel tölti meg a szívedet, hogy a legszívesebben elsírnád magadat. Tudnod kell, hogy sokkal több szeretet, lelkesedés és béke van a szívedben, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Tudnod kell, hogy a környezetednek, a családodnak, a munkatársaidnak, a barátaidnak szükségük van erre a szeretetre. Tudnod kell, hogy jogod van kimutatni a szeretetedet.
Mérleg: Kedves Mérleg! Lehet, hogy ma nem sikerül olyan jól elvégezni a dolgodat, mint ahogyan azt szeretnéd. Tudnod kell, hogy nem kell mindig maximális teljesítményt nyújtanod. Néhanapján meg kell engedned magadnak azt, hogy csak közepes teljesítményed legyen. Ez a teljesítmény talán nem az, amire vágysz, de másoknak pont elég jó, és így neked is marad némi energiád önmagadra.
Skorpió: Kedves Skorpió! A testvérviszályok és a testvérharcok elsimításának napja lesz a szerda. Ma a testvéreddel (és a barátnőiddel) is könnyedén békét köthetsz. Mindegy, hogy milyen valóságos, és milyen mély volt a köztetek lévő harag, azt ma feloldhatjátok, elengedhetitek. Mindegy, hogy milyen sokat bántottátok egymást, ma ismét megtalálhatjátok magatokban a szeretetet.
Nyilas: Kedves Nyilas! Mi kellene ahhoz, hogy szabadon szárnyalhass? Mire lenne szükséged ahhoz, hogy megint te lehess az, aki másokat a szabadságra tanít, és aki megmutatja, hogy a világ sokkal tágasabb, mint ahogyan azt hiszik? Fontos, hogy szerdán megtaláld magadban a belső szabadságodat. Azt a vad és megzabolázhatatlan szabadságot, amelyből tudsz adni másoknak is.
Bak: Kedves Bak! itt az ideje annak, hogy kihívj egy szerelőt. Vagy legalábbis bevigyél valamit a szervizbe. Úgy tűnik, hogy néhány műszaki cikked mostanában nem működik olyan jól. Nem érdemes tovább húznod-halasztanod a javíttatást. Ha pedig időszerűvé vált, hogy valamiből újat szerezz be, azt is ma tehetnéd meg. Nem érdemes tovább arra várnod, hogy megtaláld a számodra legjobb eszközt.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Állj ki magadért, és végre képviseld a saját érdekedet. Fontos, hogy tudd, ki az, aki ellen képviselned kell a valódi értékeidet: Ez te magad vagy. Fontos, hogy megértsd: Nem elég, ha tudod, hogy neked mi lenne a jó, meg is kell tenned azt. Nem elég, ha azt hiszed, hogy majd egyszer szánsz időt magadra, vagy a fontos dolgokra. Ha mindig csak halogatod, hogy magadra figyelj, az sohasem történik meg.
Halak: Kedves Halak! Nyugalomra van szükséged szerdán. Ma egész nap érdemes arra koncentrálnod hogy megnyugodj, hogy lazíts. Ma talán nem tudod elkerülni a stresszt. Semmi baj. Ha kell nyugodtan állj bele a nehezebb helyzetekbe is, de minden ilyen helyzetben válassz valamilyen technikát, ami segít megnyugodni neked. Fontos, hogy tudd: A lelki béke nem adomány, hanem olyasmi, amiért minden nap, minden percébe megdolgozol.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Te mi mindent tennél meg, hogy visszakapd a gyermeked?Neten is néz tévéműsort a magyarok harmada - íme a Nielsen friss adataiMagyar felirattal még szórakoztatóbb a Tapló Télapó 2 előzeteseHárom magyar film is helyet kapott a 21. század legjobbjai közöttA kör folytatásában videofelvétel lesz a videofelvételbenAz Öngyilkos osztag Zs-filmes verziója is lenne olyan jó, mint az igazi
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

33.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

39

41

46

47

60

Várható főnyeremény: 170 millió Ft!
Hatoslottó

2

4

10

12

18

36

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények