Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 24., szerda, Gellért, Mercédesz

 
Amiről a nők beszélnek

Az első randi után
Találkozzunk újra vagy sem?
Ezt ne! Így teszed tönkre a hajad!

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

A magyarok köszörűvel tökéletesítették az iPhone 6 dizájnját, és most az egész világ ezen röhög Ez történik a fejeddel biciklis balesetkorIlyen egy kényszerleszállás az utas szemével

Időjárás Budapest

9°C
derült

sz

17°C

cs

17°C

p

18°C

sz

20°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

2

7

12

25

76

Várható főnyeremény: 280 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

11

12

30

31

Várható főnyeremény: 360 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Az eddigieknél vastagabb hőszigetelés kell a családi házakra - Jövőre életbe lép az új uniós szabvány.Költözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szerdán nem érted a viccet. Valaki meg akar tréfálni, de könnyen sértődés lehet a dologból, ha elfelejted, hogy ez csak egy poén. Szerdán néhányszor a eszedbe jut majd, hogy az asztalra kellene csapnod. Részben igazad van. Meg kell húznod a határaidat, de ezt szelídséggel kell tenned a hirtelen feltörő agresszió helyett.
Bika: Kedves Bika! Igazad van. Ezt szögezzük le mindjárt az elején, hiszen úgy tűnik, ma ez számodra a legfontosabb. Előszeretettel beszélsz az igazadról másoknak, és a legszívesebben kikiáltanád a világba az igazságodat. Hidd el, nem kell mindenkivel tudatnod, hogy mi a helyzet, hiszen az igazság mindig nyilvánvaló. A hazugság az, amit el kell hitetni másokkal, nem az igazság.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az Ikrek belistázza az életét szerdán. Ma végre – legalább fejben – listát készítesz arról, hogy mik a vágyaid és mik az ezekhez vezető út lépései. A listádon sok minden fog szerepelni, de csak akkor mész vele valamire, ha legalább három dolgot megvalósítasz róla. Nem kell feltétlenül a három legnagyobb lépést megtenned, de három kicsi kipipálása nélkül ne feküdj le ma este.
Rák: Kedves Rák! Minden előzetes híreszteléssel szemben az álmodozással nincs semmi baj. Álmodozni jó. Sőt! Ha az álmodozás energiáját mederbe tudod terelni, máris mondhatod azt, hogy teremtő meditációt végzel. Tehát amikor ma a Rákok elbambulnak, akkor nagyon hasznos teremtő munkát végeznek. Mivel ma kissé figyelmetlen vagy, kérlek vigyázz, ha autót vezetsz, és gyalogosan sem árt az óvatosság.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Boldogság Oroszlán a neved. Ma minden ok nélküli jókedvet érzel, de délutánra már okod is lesz minderre. A szerelmed meglep egy aprósággal, ami lehet egy csokor virág, egy csoki vagy egy ötlet. Igazán az ötletnek örülnél. Ha pedig nincs párod, akkor bátran lepd meg magadat egy aprósággal, csak azért hogy megünnepeld ezt a szép szeptemberi napot!
Szűz: Kedves Szűz! Szerdán lépten-nyomon összeesküvésekbe botlasz. Az egész világ egy nagy-nagy titkos szervezetté áll össze a képzeletedben. Ez itt a kulcsszó: képzelet. Ezek az összeesküvések ugyanis nem léteznek, csak a te elméleteidben. Hidd el, a főnököd nem azért mondta azt a bizonyos fél mondatot ma, mert tagja egy titkos szervezetnek. Egyszerűen csak bután fogalmazott.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szerelmedről hallasz meg valamit szerdán. Talán a szomszédok pletykálnak, talán a barátai, talán a szülei. Nyugodj meg, nincs semmi baj! Már csak azért sincs baj, mert nincs túl sok valóságalapja mindannak amit hallasz. Tudod, ilyen a pletyka. A legjobb az lenne, ha nem hallgatnál a barátok híreszteléseire, és a szomszédokkal sem törődnél. A párod szüleivel viszont érdemes lenne csevegned egy kicsit.
Skorpió: Kedves Skorpió! Egész nap olyan vagy, mintha fejbe vágtak volna. Szinte csak kóvályogsz, és próbálod összeszedni magadat. Persze okolhatjuk a frontokat, a csillagokat, a sok munkát, a még több házimunkát. De a valódi okok benned vannak. Elfelejtkezel arról, hogy a tested egy érzékeny szerkezet, amelyre vigyáznod kell. Gondold át, mennyire éltél egészségesen az elmúlt napokban, mit ettél, mit ittál, mennyit dohányoztál és mennyit aludtál!
Nyilas: Kedves Nyilas! Vigyázz az alakodra! Szerdán elég falánk vagy, és könnyedén elcsábulhatsz néhány finom és hizlaló falatra. Úgy érzed, hogy a csokik és sütemények megoldják a problémákat, de valójában sajnos nem tudnak segíteni rajtuk. Tudod mit? Kössünk üzletet: egy-egy megoldott probléma után lecsúszhat egy-egy falat sütemény is!
Bak: Kedves Bak! A kollégáid túlzott hatással vannak rád. Ez a hatás nem tudatosult benned eddig, de ma megfigyelheted, hogy hogyan hat rád a sikerük vagy a kudarcuk. Irigységet érzel? Kárörömöt? Vagy inkább gratulálsz az eredményeikhez és felsegíted őket a padlóról? Nem mindegy, mi az ösztönös reakciód, hiszen ez jelzi, hogy jó vagy rossz hatással vannak-e rád a kollégák.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A figyelmed szétforgácsolása nem vezet sehova sem. Ezt vésd az eszedbe szerdán, mert ma könnyen válhatsz szétszórttá. Tudom, hogy ma sok mindenre kell odafigyelned, és vár rád néhány azonnal megoldandó helyzet is. De ezeket a szituációkat sokkal jobban kezeled, ha összpontosítasz, mintha próbálsz félig egy másik feladatra koncentrálni.
Halak: Kedves Halak! Úgy érzed, hogy nincsenek lehetőségeid? Ez szerdán egyáltalán nem igaz. Ma rengeteg lehetőség vesz körül, de ezek könnyen maradhatnak észrevétlenek. Ha pánikot érzel, ha kapkodsz, ha csak egyetlen célra tudsz gondolni, akkor nem fogod meglátni a mai lehetőségeidet. Ahhoz, hogy ezeket észrevedd nyugalomra, türelemre van szükséged.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen - Szeptember 27-én Volkswagenek lepik el a Hungaroring aszfaltját.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
20 éves a világ legjobb filmje
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: