Otthon 2020. augusztus 28.

A legjobb Rossmann akciók a nyárvégi takarításhoz

Fatima Otthon 2020. augusztus 28.
Itt a nyár vége, azaz sokan elkezdik előkészíteni az őszi dekorációt, az őszi ruhákat és a lakásra is ráfér egy nagytakarítás. Az a jó hírünk van, hogy a Rossmann online áruházában hatalmas akciókkal lehet megvásárolni a tisztítószereket - és még sok mást.

Óriási akciókkal kecsegtet a Rossmann online áruháza, ahol a babatermékektől kezdve, a kozmetikumokon és élelmiszereken át némely állateledeleket és a lakásfelszereléseket is kedvezményes áron lehet beszereni. A nyári szezon végével mi most a tisztítószerekre helyeztük a hangsúlyt: ragyogjon a konyha, illatozzanak a frissen mosott ruhák és az egész lakás!

Rossmann akciók
Fotó: Rossmann, Startlap

 

Tiszta és illatos ruhák

A nyári ruhatár elcsomagolása, az őszi-téli darabok előkészítése irdatlan mosással jár. Ilyenkor jön jól az akciós mosószer, például a Persil folyékony mosógélje, vagy aki a kapszulákat szereti, annak a Duo Caps – ez utóbbi nagy előnye, hogy érzékeny bőrűek is használhatják. Az egyik nagy kedvenc öblítő is kedvezményes áron érhető el, ahogy az utóbbi idők nagy szenzációja, a mosógyöngy is.

 

 

Csillog-villog az összes edény

A Domestos klóros fertőtlenítő hatású tisztítószer, széleskörűen felhasználható a háztartásban. Ragyogó fehérséget eredményez a szanitereken, padlóburkolatokon, a konyhában és a WC-ben egyaránt, miközben baktériumölő hatásával elpusztítja a kórokozókat. Tisztít és fertőtlenít egyszerre. Ha ezzel kisuvickoltuk a konyhát, ajánlott a komolyabb zsíros szennyeződésekre és az odaégett ételmaradékokra profi célzott szert asználni, például a szódabikarbónával gazdagított Flóraszept konyhai zsíroldót.

Az edények tisztán tartásának céljából a kezek kímélőjét, a Jar mosogatószert javasoljuk, de most érdemes megvenni a 4299 forintról 2794-re leárazott 100 darabos mosogatógép-tablettát is.
 

 

Ragyogjon az egész lakás!

A felülettisztító spré jó barátunk lehet takarítás közben, ahogy a Flóraszept univerzális klórmentes fertőtlenítő hatású tisztítószere is, ami elpusztítja a baktériumok és vírusok 99%-át. Kiválóan és könnyedén eltávolítja a fürdőszobai és zsíros szennyeződéseket, az allergéneket, poratkákat és polleneket. Ha a bútorokkal megvagyunk, jöhet a padló: a Cif Brilliance általános tisztítószer elsősorban nagy felületek, például fürdőszoba-, és konyhapadló, illetve más mosható felületek tisztítására ajánlott.

A koronavírus alatt mindenki megtanulta, mennyire fontos a környezet tisztasága – ezzel nem is lehet vitatkozni. De ahogy a körülöttünk lévő tárgyak, úgy a vécé higiéniája is elsőrendü szempont. Ezért válogattuk ide a vécékagylóba akasztható Bref Power Aktiv Fresh WC-frissítőt. Felületaktív hatóanyag tartalmának köszönhetően biztosítja a higiénikus tisztaságot és a habképződést, a benne lévő citrusos parfüm pedig kellemesen intenzív illatot áraszt minden öblítés alkalmával.

 

 

Kellemes illat otthon

Talán sokan egyetértenek, milyen elégedettséggel tölti el az embert, ha a tisztítószerek illatát érzi a lakásban – egy ugyanis csak egyet jelent: minden tiszta és friss. Ettől függetlenül is érdemes különböző illatosítókat használni, akár illatgömb, spré, pálcás illatosító vagyautomata légfrissítő formájában.

 

Keresés az oldalon