Gyerek 2020. május 28.

Télen fűt, nyáron hűt a műszerfalra szerelhető "gyerekklíma"

Fatima Gyerek 2020. május 28.
Képzeljük el a helyzetet: a gyerekünk ül az autóban a hátsó ülésen, akinek a legjobbat szeretnénk. Nyáron fülledt a levegő, nem elég vagy nincs is klíma, ha lehúzzuk az ablakokat, akkor pedig a huzat bántja a kicsit. Télen sem jobb a helyzet, mire befűtenénk a kocsi hátsó szekcióját, addigra már talán meg is fázott a gyerkőc. De kitalálták a Noggle-t, ami mindkét problémát orvosolja.

A  Noggle autós levegőtömlő hűvös vagy meleg levegőt biztosít közvetlenül a jármű műszerfalának szellőzőnyílásából a hátsó ülésen lévő gyermekek számára. 

Fotó: Amazon

Mit tud?

Ez a praktikus autós termék 1,8, 2,4 és 3,4 méteres verzióban, különféle színben és mintával kapható. A cső az autóban lévő szellőzőnyílásra rögzíthető. Tartalmaz négyszögletes és kör alakú műszerfal csatlakozó adaptert, amely a legtöbb járműben működik, így könnyen be és ki lehet szerelni egyik autóból a másikba. Meleg vagy hűvös levegőt juttat a hátsó térbe, ezzel kellemesebbé téve az ott utazó gyerekek, felnőttek vagy éppen állatok utazását. 

Pozitív visszajelzések

Az Amazonon kapható kiegészítő 810 értékelés alapján átlagosan 4,2 csillagot kapott az 5-ből. Igaz, érkezett egy-két panasz a szellőzőnyílásba való beszerelésével kapcsolatban, összességében pozitív visszajelzéseket kapott.

“A férjem és én soha nem tudtunk, hogy ilyesmi létezik, de annyira hálásak vagyunk, hogy van! Van egy 4 hónapos kisfiunk, és azt akarjuk, hogy megfelelő levegőt kapjon a hátsó ülésen. Arizónában élünk, és a nyáron elég forró az idő, ezért igyekszünk a lehető legjobban felkészülni arra, hogy a gyerekünk a legjobb körülmények közt utazhasson” – írta az egyik vásárló.

 

Noggle autós hűtő

Kb. 13 ezer Ft.

Hirdetés

 

(via)

Keresés az oldalon