Kütyü 2020. május 26.

Szeptemberben érkezik a Motorola Razr továbbfejlesztett verziója

Fatima Kütyü 2020. május 26.
A pletykák szerint szeptemberben jöhet a vadiúj Motorola Razr nagyobb akkumulátorral, jobb kamerákkal és 5G-vel.

A Motorola újjáélesztette ikonikus Razr kinyithatós telefonját, állítólag ennek a továbbfejlesztett verziója érkezik idén szeptemberben Észak-Amerikában.

Teljesen megújul

Az úgynevezett “Razr 2” várhatóan a Qualcomm Snapdragon 765 processzorral lesz megáldva, 5G-képes, ráadásul egy nagyobb, 2845 mAh-s akkumulátorral is felszerelik, így jóval többet bír majd, mint a 2019-es modell, aminek 2510 mAh-s akkumulátora volt – írja a Cnet az XDA Developers jelentésére hivatkozva. Ezenfelül azt is rebesgetik, hogy 8 GB RAM és 256 GB tárhely, 48 megapixeles hátsó kamera és az Android 10 támogatás is lesz a készülékben.

 

 

Visszatér a történelem

A Motorola eredeti, 2004-es Razr telefonja volt a minden idők legkelendőbb készüléke, majd az Apple néhány évvel később letolta a csúcsról és átvette a helyét. A cég 2019-ben próbálta meg feléleszteni a “kinyithatós telefon trendet”, amikor februárban elkezdték árulni a Razrt az USA-ban. Annak ellenére, hogy sokan dicsérték a mechanizmust és a mérnöki szenzációt, rengeteg kritika is érte: 1500 dollárba került, mégis sok specifikáció hiányzott – emellett aggódtak a telefon tartóssága miatt is. Talán a felturbózott verzió beváltja a hozzá fűzött reményeket?

Keresés az oldalon