Már most készülhetsz a nyárra ezzel a napozósátorral

Startlap Bubba
Egy kicsit bizarr a nagy hidegben és szürkeségben nyári trendekről beszélni, de van, akinek már most is megadathat egy kis napozás, a kevésbé szerencsések pedig hegyezzék magukat a közelgő szezonra!

Mostantól nem kell napozás közben olvasást mímelnünk, hogy megmeneküljünk a fejünket égető sugaraktól.

A 2018-as év nyárának egyik izgalmas, Ausztráliából érkező kiegészítője volt a hordozható arcárnyékoló, vagy napozósátor az arcodnak, vagy ahogy a fejlesztők hívják: Shader, és már 50 dollár körüli összegért hozzájuthatunk. 

Ezt megelőzően törölközővel, vagy újsággal védtük az arcunkat a Nap sugaraitól, amíg a vízparton heverésztünk, de mostantól erre semmi szükség.

Tulajdonképpen egy párna és egy napernyő házasságából származó eszközt kell elképzelnünk, amelyet egyetlen mozdulattal kinyithatunk, és egyből árnyékot varázsolhatunk a fejünk fölé vele.

 

 

 

 

 

 

Ha ez önmagában nem elég meggyőző, választhatjuk a prémium csomagot, amihez kapunk egy tálcát, amin hat sör (vagy bármilyen másik ital) elfér.

Itt már a párnánk úgy van kialakítva, hogy egy jégakkut is beleapplikálhatunk.

Természetesen nem hiányozhat a napelemes töltő sem, mely gondoskodik arról, hogy telefonunk, tabletünk a strandon se merülhessen le, illetve ez az eszköz működteti a mini ventilátort is…