Egészség 2020. március 12.

Az egészségügyi tapasz segíthet abban, hogy ne omolj össze

Fatima Egészség 2020. március 12.
Testi egészségünk mellett a mentális hogylétünket is lefigyeli.

Számtalan módja van az egészségünk nyomon követésének, az okosóráktól kezdve az okosnyakláncon át egészen az egészségügyi szkennerig. Amire azonban ők nem képesek, azt is simán hozza a Spire Health Tag Body and Mind Health Tracker.

Fotó: The Gadget Flow

Miért jó a Spire Health Tag?

Ez a hordható kütyü közvetlenül a ruházathoz kapcsolható, monitorozza használójának tevékenységét és alvását – de még ennél is többet tud. Az általános okoseszközökhöz képest egy lépéssel továbbmentek az “egészségügyi tapasz” megálmodói: már a mentális egészségének javításához is hozzájárulhat, mivel képes a stressz szintet figyelni. Egy telefonos alkalmazással párosítva teljes áttekintést nyújt a testi és egyben a lelki állapotunkról.

Fotó: The Gadget Flow

Mire képes az eszköz?

Légzésérzékelők hasznos információkat nyújtanak az alvás javításának érdekében, emellett a kütyü jelez, ha a használóján kezd eluralkodni a feszültség, így már a tünetek megjelenése előtt meg lehet tenni a szükséges lépéseket. Persze a pulzust, a kalóriákat és a lépéseket is számon tartja és figyelmeztetni gazdáját, hogy aktívabb legyen, többet mozogjon. Fő pozitívuma, hogy vízálló és biztonságosan lehet mosni gépben, szárítani szárítógépben, így soha nem kell levenni őket a ruháról, amire rátettük. Másfél éves akkumulátor-élettartammal pedig sokáig sokáig mellettünk lehet és őrangyalunkként szolgálhat.

 

 

 

 

 

 

Spirehealth egészségfigyelő

Hirdetés

Keresés az oldalon