Divatos gyerekcipők a hidegebb időkre

Fatima
A hidegebb idő beköszöntével itt az ideje melegebb lábbelik után nézni. Hoztunk néhány örök darabot a kisiskolás gyerekek számára.

Korábban már összeszedtük azokat a trendi őszi cipőket, amikkel érdemes feltölteni a cipősszekrényt – ezeket felnőtteknek ajánlottuk, azonban nem feledkezhetünk meg a törpékről sem. Jelen cikkünkben a kisiskolás korosztályú lányoknak és fiúknak hoztunk pár alapdarabot, amiket ezeken az átmeneti, egyre inkább hűvösödő napokon lehet viselni.

Néhányat ezek közül akciós áron lehet megvásárolni az ecipő.hu-n, ahol egyébként most szezonális 4-50%-os kedvezményes cipellőkre lehet bukkanni.

Fotó: Startlap, ecipő

Lábbelik kislányoknak

A sportcipők nagy előnye, hogy egyes darabokat kifejezetten a nyáron lehet használni, míg a vastagabb, zártabb modellek jól jönnel az ilyen változékony időkben. A sportosabb lánykáknak egy Lacoste sportcipőt hoztunk – ha a bekoszolódástól félnél, akkor jelezzük: elérhető fekete színben is. A csajosabbak pedig egy cuki, Miney egeres lépőt mutatunk, ami nagy kedvenc lehet. Aki a sportcipővel nem szívesen barátkozik, annak a bokacsizmákat tudjuk ajánlani, ezekből szimpla és béléses verziót is ki lehet fogni. Nem árulunk el nagy titkot, hogy most a bélés nélküli, lazább csizmákat érdemes használni.

 

 

Gondolni kell az esős napokra is, éppen ezért hoztunk egy divatos gumicsizmát, két kimondottan meleg csizmát – felkészülve a télre -, és az örökzöld Timberland bakancsot, ami nemcsak iskolába, hanem sok más szabadidős tevékenység esetén is ideális társ. 

 

 

Lábbelik nagyfiúknak

A fiúcskák is dönthetnek a sportcipők mellett, mint például a Levi’s vagy a Big Star lábbelijei – ezekbe közös, hogy vastag a talpuk, anyagukból kifolyólag is melegítenek, ráadásul az utóbbiban még egy vékony bélés is helyet kapott. Emellett ugyancsak vagány bokacsizmát vagy bakancsot is viselhetnek a menő kinézet érdekében.