Hatalmas akciók a nyári cipőknél - mutatunk pár nélkülözhetetlen darabot

Fatima
Ha valamiért imádjuk a napsütéses, meleg időt, akkor azért, mert a cipősszekrényben végre előre kerülhetnek a csini szandálok, vagány tutyik és az elrohangálós papucsok - ezekből hoztunk pár különleges darabot.

Beütött a nyárias idő, ilyenkor végre megszabadulhatsz a teljesen zárt cipőktől és valami könnyedebbe bújtathatod a lábaidat. Alap ilyenkor a topánka, a szandál, a papucs – ezek magassarkú, platformos és mindenféle verziói -, de azért egy kényelmes sportcipő is elkél a zivatarosabb napokra. 

Fotó: Startlap

Mindegyik kategóriából hoztunk imádnivaló, akciós darabokat, és megsúgjuk: az ecipő oldalán most hatalmas leárazások és kedvezmények várnak, úgyhogy érdemes összeírni, mi hiányzik a nyári cipők kollekciójából. 

Kell néhány pár szandál

 

 

Nyáron nyilván a legnagyobb sláger a szandál, nem hiába nem elég ami van, mindig kell egy újabb. Ha javasolhatjuk, mindenképpen szerezz be egy feketét, fehéret, barnát, vajszínűt, ezeket könnyedén tudod variálni a ruhatáraddal – ez persze ne tartson vissza, ha a a színek nagy kedvelője vagy, rengeteg szemet gyönyörködtető, vidám lábbelit lehet kapni. Szandál vásárlásakor azért érdemes odafigyelni arra, hogy ne legyen hajszálvékony a talpa – bármennyire jól néz ki, sajnos nem tesz jót a talpaknak. Ebben a lábbeliben az a jó, hogy a laza és elegánsabb öltözékkel is jól teljesít, viszont a magassarkú verziókkal is lehet kísérletezni a tökéletes szett érdekében. Csatos, megkötős, platformos, gumis-bebújós, vastagabb vagy vékonyabb szíjak, minták – hát igen, győzz válogatni a csábító szandik közül!

Zártabb nyári cipellők

 

 

Noha az elején kiemeltük, hogy a meleg idő azért jó, mert éppen megszabadulunk a zárt cipőktől, azért gondoljunk a hűvösebb napokra is, vagy azokra, akik annyira nem szeretik a szandikat. Ilyenkor jól jön egy espardilles (ez egyébként nem csak bebújós vászoncipő, hanem szandál formájában is kapható), ami egy ideje már elmaradhatatlan tagja a nyári cipők ligájának. Örökzöld a topánka vagy a balerinacipő, ezek is a legkülönbözőbb stílusban, díszítéssel és extrákkal megkaphatók. A fenti kimondottan a kedvencünk, hiszen az orra, a picike sarka és a “vonalvezetés” is megfűszerezi az amúgy egyszerű lábbelit. És igen, azért a laza sportcipőket sem kell feltétlenül, teljes mértékben száműzni.

Nem csak a strandra jó a papucs

 

 

Az utóbbi időkben mindenki odáig van a szögletes orrú, magassarkú papucsokért, de a többiről se feledkezzünk meg, hiszen zárt, nyitott, ujjközös és mindenféle extrákkal ellátott darab csábít vásárlásra. Merd viselni ezeket a hétköznapokban, városnézés közben, programozás közben, hiszen a papucs nem csak a fürdőkbe, a strandra és otthonra való, annál azért jóval többet tud!