Szépség 2020. január 22.

Hasznos divatfogadalmak 2020-ra - segítünk a választásban

Szabó Sári Szépség 2020. január 22.
Január a fogadalmak hónapja. Ugyan már a végét tapossuk, mi mégis úgy éreztük, hogy kell egy lista azokról a divatbakikról, amiket érdemes elkerülnünk 2020-ban is.
vendégszerző
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

Új év, új kezdet, új tervek, új kihívások. Miért is ne kezdhetnénk ilyenkor valamit a külsőnkkel? Nagyon sokan ilyenkor kezdenek el komolyabban dolgozni a bikini body-jukon, mások új stílusra vágynak, megválnak a káros szokásaiktól vagy éppen elhatározzák, hogy az idén kevesebb haszontalan dolgot fognak vásárolni. 

Ez a cikk is az utóbbi elhatározás betartásához igyekszik hozzájárulni.

Az idei év szóljon arról, hogy próbáljunk meg igazán önmagunk lenni, találjuk meg és szeressük a saját stílusunkat és próbáljunk meg ebbe a stílusba leginkább illeszthető darabokat vásárolni. 

 

1. Merjünk nők lenni!

Hányszor fogadtuk már meg, hogy megpróbálunk picit nőiesebben öltözködni? Egy magassarkú cipő, egy alakunkból többet megmutató darab, és máris eleget tettük egy fogadalomnak.

Pöttyös ruha

Még nincsen klasszikus szabású női ruhád? Ebben az Orsay pöttyös ruhában 100%-ig nő lehetsz!

Hirdetés

 

2. Ismerjük el a természetes haj szépségét!

Már a tavalyi év is a természetességet éltette, ami a hajtrendeket illeti. Kevesebb hajmeresztő szín, több naturális árnyalat. Igyekezzünk nemet mondani a természetes hajszínünktől eltérő festékeknek, és próbáljuk meg a saját hajunkból a maximumot kihozni a legjobb hajápolókkal.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

A L’Oréal Professionnel Mythic Oil természetes fényt és könnyű kezelhetőséget kölcsönöz hajunknak. Ápolja a hajvégeket és ruganyosságot biztosít.

Hirdetés

 

3. Kevesebb smink

A sminkelési technikák területén a közkedvelt erős kontúrozás szerencsére kikopni látszik így próbáljuk meg mi is minimalizálni a felvitt termékek mennyiségét a mindennapokban. Egy jó arckrém, egy szempillaspirál egy rúzs és már jók is vagyunk.

Clinique Age Defense

Minden nő vágya a megfelelően hidratált és egységes felületű arcbőr. A kiváló minőségű Clinique Age Defense BB krém ezekre mind megoldást kínál.

Hirdetés

 

4. Találjuk meg a stílusunkat és vásároljunk időtálló darabokat!

Ki ne érezte volna, hogy egy-egy ruhadarab láttán megdobban a szíve? Ezeket a pillanatokat hívjuk úgy, hogy megtaláltuk a stílusunkhoz megfelelő darabot. Hallgassunk a megérzéseinkre! Ne kövessük feltétlenül a divatot, hanem szemezgessünk az adott trend gyöngyszemei közül!

heine TIMELESS hosszú ujjú blézer

A Heine márka különleges anyagú és mintázatú blézere egy nem mindennapi alkotás. Klasszikus vonalvezetésének és kiváló anyagminőségének köszönhetően ruhatárunk örök darabja lehet.

Hirdetés

 

5. Jó minőségű alapdarabok 

Előző cikkünkben hangsúlyoztuk, hogy mennyire fontos az, hogy alapdarabjaink jó minőségűek legyenek. Különös tekintettel a kabátokra és a lábbelikre. Ezek a darabok évtizedekig is ki kell, hogy szolgáljanak minket, ha sikerül a megfelelő szabást és anyagot megtalálnunk. 

Castaner bokacsizma

Castaner lábbelije egy olyan darab amit sok-sok éven át élvezhetünk, letisztult megjelenésének, és strapabíró anyagának köszönhetően.

Hirdetés

 

6. Klasszikus ingek

Az ingek szabása és anyaga akár szezononként is változhat. Van, hogy a test vonalát követi, van, hogy a bővebb, hosszabb fazonú a trend. A gallérok tekintetében is rengeteg változattal találkozhattunk már. Ha viszont egy örök darabot keresünk, válasszuk a klasszikus egyenes szabást és a visszafogottabb gallért. 

Orsay ing

Ezt az Orsay inget nemcsak a színe tesz különlegessé, hanem alul gumírozott ballonos ujjai és alul húzott anyaga. Egy igazi klasszikus, melyben igazán nőiesnek érezhetjük magunkat.

Hirdetés

 

7. Túl rövid szoknyák és sortok

Tanuljunk meg nemet mondani a túl rövid daraboknak, mert nincs annál közönségesebb, ha túl rövid egy szoknya, vagy egy sort. Tény, hogy ezekben a darabokban meg kell tanulnunk viselkedni, mert elég egy meggondolatlan előrehajlás és kész a katasztrófa, de még így is van rá esély, hogy ne nyúljunk mellé a hosszak tekintetében.

Only bőr hatású szoknya

Az Only márka bőr hatású szoknyája épp az a hossz, aminél még nincs ok az aggodalomra. Ha kellőképp odafigyelünk, feszengés nélkül megúszhatjuk. Ellensúlyozzuk bővebb felsőkkel a tökéletes outfit érdekében.

Hirdetés

 

8. Kevesebb dekoltázs

Mindennek megvan a maga helye és ideje. A nagy dekoltázs-kérdés mindig egy megosztó téma. Mi azt javasoljuk, hogy igyekezzünk a hálószobán kívül mindig óvatosabban bánni vele, és mindig csak annyit megmutatni, ami még ad a képzelőerőnek elég teret. Ne hozzuk magunkat és nőtársainkat kellemetlen helyzetbe!

Pieces top

A Pieces bájos, áttetsző anyagú bodyja épp annyit takar amennyiben a megvető pillantások jócskán elkerülnek minket. Szexi, de nem hivalkodó. Viseljük blézerrel, partikon anélkül.

Hirdetés

 

Igen, tudjuk. Nagyon nehéz a rossz szokásainkon túllépni, de csak a kezdet nehéz, higgyük el!

Keresés az oldalon