10 egyedi tavaszi női cipő a lapos talp és a magas sarok kedvelőinek egyaránt

Laura 2019. március 15. Szépség

Elegáns és mókás, különleges, színes-pompás tavaszi cipőket mutatunk be - ha idén valami figyelemfelkeltőre vágysz!

Tegye fel a kezét, aki tapsikolva örül a tavasznak! Süt a nap, melegebb van, hamarosan rügyezni kezdenek a fák és kibújnak az első virágok a földből. Ezzel pedig automatice együtt jár, hogy elővesszük a vidámabb, színesebb ruhadarabjainkat is. És hogy egy mókásan színjátszó, masnis, vagy épp virágmintákkal pompázó cipő milyen sokat tud dobni ezen, azt mindjárt bebizonyítjuk.

Lapos talpú cipők

Mert attól még, hogy egy női cipő lapos talpú, lehet nagyon is csajos és szexi! Csak azt kell eldöntened, hogy mi tetszik jobban: a masni, vagy a színek? Esetleg a kettő ötvözve?

Ha magát a cipőt inkább egyszínűként szereted, de bírod a masnikat, akkor kizárt, hogy ne szeress bele a Melissa nyitott orrú balerinacipőjébe, ami csodaszép, fényes rézbarna színben tündököl. Ja, és cikkünk íródásakor jelentős kedvezménnyel kapható! Ajánljuk minden nőnek, aki szereti a kivágott orrú lábbeliket. 

Ha csíped a kivágást, csak nem az orron, akkor vess egy pillantást a Colored Stones (“Színes kövek”) fantázianevű balerinacipőre, ami egyenesen az egzotikus óvárosok girbegurba utcácskáinak kövezetét idézik meg.

Az egész cipő, kívül-belül minőségi öko-bőrből készült, amihez mérten igazán barátságos az ára.

Csodás kényelem, tartósság, és olyan egyedi kinézet, amit garantáltan mindenki megjegyez majd egyetlen pillantás után!

Sportosabb típus vagy? Sneakerekkel van tele a cipőszekrényed? Akkor imádni fogod a She In szalaggal fűzött, fehér cipőjét. Ebben aztán vég nélkül róhatod a tavaszi városi kiruccanásokat és a könnyebb túrákat. A cipőfűzőkként szolgáló színes szalagok pedig olyan különlegességet kölcsönöznek a lábbelinek, ami egyszerre sugároz magából bohém, éledező hangulatot, és könnyedséget.

Marad a sneaker, de jöhet a sokkal merészebb változat? Akkor elő a csillámokkal! Szintén a She In darabja a háromféle színben szikrázó cipő, amit nemcsak tavasszal, de akár a nyári fesztiválokon is nagy sikerrel vethetsz be.
De nyugi, nem feledkezünk meg azokról sem, akik a fekete színt kedvelik a lezserségben. Nekik igazi csemege a színes virágokkal végigvarrt fekete vászoncipő. Ez a darab a sportosság és a tavaszi hangulat tökéletes és überelhetetlen ötvözete.

Magas sarkú, tűsarkú cipők

Ha inkább ez a stílus áll közel hozzád, akkor képtelen leszel szótlanul elmenni a Sattas tűsarkú cipői mellett. Az egyik csodaszép virágmintás – minket a japán cseresznyefákra emlékeztet -, a másik pedig vegyesen színes, különböző formákkal. Nehéz eldönteni, melyik kellene, de leginkább mindkettő, igaz?

Vagy jöhet az extravagánsabb, Lady Gagásabb? Akkor ajánljuk a She In kék-fehér, gyöngyberakásos darabját, ami oldalt átlátszó! Ennél vagányabb tűsarkút aligha találsz a tavaszra.

Klasszikusan nőies, rózsaszínes-piros stílusban gondolkodsz? Akkor viszont a Marco Tozzi cipője lesz számodra a nyerő. A trapéz sarok nekünk különösen kedvencünk. Szintetikus és textil anyagból készült.

És nagy örömmel ajánljuk még a Dots női cipőt is, ami egy végtelenül vidám, színes pöttyös bokacsizma. Jó magas a sarka, szóval csak edzett lábaknak való – de eszméletlenül jól keveri a cukiságot és a vagányságot!

Keresés az oldalon