Szépség 2020. január 14.

Téli leárazások - mutatjuk, mit érdemes beszerezni

Szabó Sári Szépség 2020. január 14.
A karácsonyi vásárlási láz lezárulásával szinte egy időben indulnak el a téli leárazások, így aki elég szemfüles, az akár egész éves ruhatárát is berendezheti most. Viszont ha okosan szeretnénk eljárni, érdemes inkább a jó minőségű alapdarabokba fektetni.
vendégszerző
Szabó Sári

Szabó Sári

Szabó Sári grafikus, stylist, ötleteit a sariszabo.com-on is megtaláljátok.
Cikkei

Alig értek véget az ünnepek, a pénztárcák mind kiürültek, mi mégis már megint az üzletek polcait böngésszük, vagy szivecskézzük be valamelyik online bolt termékét. Miért történik ez?

Hát mert elkezdődtek a leárazások, juhéj!!!

Hajlamosak vagyunk ilyenkor nagyon sok olcsó terméket felhalmozni, gondolva arra, hogy “hiszen csak ennyibe kerül” a kasszához érve pedig döbbenten nézünk magunk elé, hogy mégis sok lett a vége. Hajlamosak vagyunk az olcsóságra való tekintettel olyan dolgokat is a kosárba tenni, amit később aztán sosem veszünk fel, mondván, hogy egyszer majd jó lesz valamire. Ezek a legnagyobb hibák, amiket elkövethetünk ilyenkor, mikor elég nagy a kísértés árak tekintetében.

Érdemes ilyenkor kis mérlegeléssel kezdeni a nézelődést. Tegyük fel a kérdést magunknak: mi az, amire tényleg szükségem van?

Ha elkészült fejben a lista, kezdjünk el böngészni. Most megvehetjük azt, ami után régóta vágyakozunk, megvehetjük ami még hiányzik, és semmiképpen ne hagyjuk ki azt, amire megdobban a szívünk. Azt javasoljuk semmiképpen ne ruházzunk be olyasmibe, amink, vagy amihez hasonlónk már van (kivéve, ha a régit már lassan széthordtuk). 

Az alapdaraboknál is törekedjünk arra – természetesen, ha megtehetjük – hogy a megfelelő minőséget válasszuk, hiszen ilyenkor töredéke áron szerezhetünk be olyan darabokat, amik évekig kiszolgálhatnak minket.

Összeszedtünk pár olyan ruhadarabot, amikbe, vagy amikhez hasonlókba érdemes beruházni, ha szeretnénk pár olyan klasszikus darabot, amikbe évek múltán is örömmel bújhatunk.

01. Télikabát

Egy jó meleg télikabát januárban elengedhetetlen és ha sikerül a megfelelő szabást megtalálnunk, ne engedjük el soha! Ez a Tommy Hilfiger kabát nagyon sokáig legjobb barátunk lehet a farkasüvöltő hidegben. 

TOMMY HILFIGER kabát

Tommy Hilfiger kabát hosszú fazonjának és meleg bélésének köszönhetően bátran szállhatunk szembe a mínuszokkal.

Hirdetés

 

02. Klasszikus szabású kabát

Egy jól szabott, kiváló anyagú kabátra mindig szükségünk lehet. Ráadásul egy ilyen fazonú darab bármilyen eseményre megfelelő választás lehet. 

HEINE kabát

A Heine márka a klasszikus szabások nagymestere, ha tőlük választunk kabátot, biztosak lehetünk benne, hogy a megjelenésünk mindig kifinomult lesz.

Hirdetés

 

03. Bőrkabát, az örök darab

Sosem lehetünk elég elővigyázatosak, ha egy jó bőrkabátot szeretnénk vásárolni. Nagyon sok szép szabású műbőr kabát létezik, aminek könnyen elcsábulhatunk, de sajnos ezek az évek alatt könnyen tönkre mennek. 

GIPSY bőrdzseki

Válasszuk a Gipsy márka megbízható anyagait, és nem fogunk csalódni.

Hirdetés

 

04. Egy jó blézer mindig főnyeremény

Érdemes az évnek ebben a szakaszában beruházni egy klasszikus blézerre, hiszen az árak alacsonysága miatt nem kell azon gondolkodnunk, hogy milyen színt válasszunk. Egy jó blézerre az évben bármikor szükségünk lehet. Legyen az fekete, szürke, kockás, vagy egy olyan csodás szín, amit az Orsay kölcsönzött ennek a csodás szabású darabnak.

ORSAY blézer

Az Orsay blézerei a tökéletes szabásukról híresek. Bátran válasszuk őket, ha blézerre van szükségünk, még, ha egy ilyen merész színben is.

Hirdetés

 

05. Ruha

Tavaszi ruhát télen? Miért is ne! Érdemes az üzletek kínálatában nem csak a szezonális ruhadarabokat figyelemmel kísérni, hanem a következő évszakra is gondolni. A Twinset ruhája pont egy ilyen “szerelem első látásra” darab. Ha az üzletek kínálatában meglátunk egy csodás nyári ruhát a téli leárazottak között, semmi esetre se ijedjünk meg attól, hogy egy melegebb évszak ruhadarabja. Várjuk vele együtt az első tavaszi napsugarakat.

TWINSET ruha

A Twinset elragadó ruhája egy villanás alatt repít minket fejben egy melegebb tájra. Ha már hiányzik a kellemesebb időjárás nyúljunk a virágminták felé.

Hirdetés

 

06. Nem gondoltuk volna…

De igen, a hosszabb fazonú bermuda nadrágok lesznek az idei nyár nagy visszatérői. Ha otthon a ruhásszekrényben az előző évszázadokból  még megvan egy ilyen nadrág, semmiképpen se váljunk meg tőle. 

MOVES élére vasalt bermuda nadrág

Ha az évek során megváltunk imádott bermuda nadrágunktól, tegyünk szert a Moves márka élére vasalt bermuda nadrágjára amit a divatos magas derék és a masnis megkötő tesz igazán szerethetővé.

Hirdetés

 

07. Bőrnadrág másként

Ha tavaly bőszen követtük a divat eseményeit, megfigyelhettük, hogy nagy kedvenc lett a bőr rövidnadrág. Nem is gondoltuk volna, hogy egy ilyen darab mennyire elegáns megjelenést tud kölcsönözni. 

LAURA SCOTT rövidnadrág

Vállaljuk be bátran a Laura Scott márka shortját, hiszen még pár évig biztosan divatosnak számít majd.

Hirdetés

 

08. Egy jó minőségű bakancs

A cikk elején bíztattunk mindenkit arra, hogy alapdarabok tekintetében érdemes kicsit mélyebbre nyúlni a pénztárcába. Ha lábbeliről beszélünk, végképp érdemes megfogadni ezt a tanácsot, hiszen a jó megjelenés a jó cipőnél kezdődik. És ezt nemcsak egy cipő küllemére értjük. Ha egy cipő jó anyagból készült, az kényelmes is, mint ez a U.S. Polo Assn darab.

U.S. POLO ASSN bakancs

A U.S. Polo Assn bakancsban biztosak lehetünk benne, hogy egész napos kényelemben leszünk.

Hirdetés

 

Kellemes, átgondolt vásárlást kívánunk!

Keresés az oldalon