Kütyü 2020. március 05.

Az év játéka lehet a Baby Yoda figura

Balázs Kütyü 2020. március 05.
A Mandalorian sorozat sikerét látva csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg.

A jó hír, hogy a Hasbro azonnal lecsapott a lehetőségre és szét-össze-visszakürtölték a világot a nagy bejelentéssel, hogy hamarosan teríteni fogják a sorozatban szereplő Baby Yodára megszólalásig hasonlító játékfigurájukat.

Sőt, még azon túl is, hiszen a baba mindenre képes lesz, amit Baby Yoda csinált a sorozatban, halandzsázik, gügyög, mozgatja a kezeit, mintha az erőt használná stb. Ezeket és még vagy 20 előre beprogramozott hangot, illetve gesztust a figura fejének megérintésével hívhatjuk elő.

Könnyen lehet azonban, hogy nem csak cukiskodni tud ez az apróság, elképzelhető, hogy mérgelődni is, bár ez majd akkor derül ki, ha végre kikerül a piacra.

A koronavírus miatt csúszik

És itt jön a rossz hír, hogy ez nem mostanában fog bekövetkezni. A játékfigurákat a Hasbro, mint annyi minden mást annyi mindenki más Kínában gyártatja és a koronavírus miatti lezárás a Baby Yodák terítését is kedvezőtlenül érinti. Hovatovább, ha a helyzet tartósan nem változik, akkor ez egy csomó másik játék megjelenését is késleltetni fogja.

Ha pedig valahára megjelenik a Baby Yoda, akkor az előzetes tippek szerint olyan vészesen drágának sem lesz mondható. Előzetesen olyan 15 000 forint környékén fogják dobálni, bár ha a koronavírus lecsengését követően be kell hoznia a Hasbronak a profitkiesést, akkor elképzelhető, hogy drágább lesz a figura.

(Via)

Keresés az oldalon