Az 5 legjobb társasjáték utazáshoz - egyszemélyeseket is mutatunk

Laura
Repül az idő utazás közben, ha együtt játszik a család. Ezekkel a kis kompakt, kimondottan utazásra kifejlesztett társasokkal biztosan nem fognak unatkozni sem a kicsik, sem a nagyok!

Sok szülő egy-egy utazáskor a gyerek kezébe adja a tabletet, és örül neki, hogy végre csend van és nyugalom. Szinte hihetetlennek tűnik a mai világban, hogy a kütyük létezése előtt is volt élet, és a gyerekek a családjukkal együtt akkor is átvészelték a hosszabb utazásokat. Ilyenkor barkochbapartik zajlottak, vagy előkerültek az utazó társasjátékok.

Mára a hordozható játékoknak ismét divatja van, évről évre újabb sikerdíjas darabokat dobnak piacra a gyártók. Ezek közül szemezgettünk.

1. Brainbox – Világtörténelem

Nem te vagy a legprofibb történelemtudós? Nem baj, ezzel a játékkal – amiről korábban már itt is írtunk – adott a lehetőség, hogy fejlődj és sikerélményeket szerezz!

Rövidtávú memóriádat edzve ismerkedhetsz meg a múlt meghatározó eseményeivel és hőseivel.

Egy dobókocka segítségével juthatsz el a kérdésekig, és akár egyedül is játszhatod. Csoportosan még izgalmasabb, csak úgy repül vele az idő utazás közben.

Világtörténelem brainbox

4190 Ft

Hirdetés

2. Sztorikocka

Ez a játék igazi humorforrás minden korosztály számára. A játékosoknak egy történetté kell fűzniük a sztorikockákkal kidobott 9 képet. Ha a sztorikockával játszunk, fejlődik a kreativitásunk, megélénkül a fantáziánk, mozognak az agykerekeink.

Egyetlen szabályt kell mindvégig szem előtt tartani: rossz megoldás nincs!

Inkább vonatutakra ajánljuk, mert fontos, hogy mindenki jól lássa azokat a képeket, amikből mesét szövünk.

Sztorikocka

3990 Ft

Hirdetés

3. Magnetic travel Varázserdő úti játék

Ez a kifejezetten utazásra tervezett játék a Gogetter útkereső játékok mágneses változata. A különböző nehézségi szintű feladványok fejlesztik a logikát, a megfigyelőképességet, és még a türelmünket is edzik.

Egyszemélyes játék, ezért az önállóan történő problémamegoldást is kiválóan lehet vele gyakorolni.

Reméljük, nem lesz veszekedés abból, hogy a család melyik tagja játsszon vele!

Magnetic travel varázserdő

2990 Ft

Hirdetés

4. Malacpóker

Ez a játék amennyire egyszerű, annyira szórakoztató.

Dobókockák helyett kis gumimalacokkal dobunk, és attól függően kapunk pontot, hogy a malacaink milyen pozícióban értek asztalt.

A játékot természetesen nem csak utazva lehet játszani. Ideális időtöltés akár felnőttek számára is sörözéshez, borozáshoz. Aki nem ismeri, általában szkeptikusan áll hozzá, akik igazi pókert is szoktak játszani, azok egyenesen lenézik, de az este végére a két kis röfi mindenkit levesz a lábáról!

Malacpóker

3180 Ft

Hirdetés

5. Swish

Jól tudjuk, hogy az 1-3 éves gyerekek tér- és formafelismerő képességét fejleszteni kell, különben akár egész életük során nehézségeik lehetnek majd a vizualitás terén.

De ki gondolta volna, hogy felnőttkorban is ekkora élvezetet jelent különböző formák összeillesztése és memorizálása?

A vásárlói visszajelzések az egekbe magasztalják a Swish-t, ugyanis az építészek Dobble-jának is nevezett játék amennyire egyszerű, annyira kiaknázhatatlanul zseniális. Ugye, hogy legszívesebben te is azonnal kipróbálnád?

Swish

5026 Ft

Hirdetés