Kütyü 2020. május 27.

Apple-termékek, amik 2020 júniusában jönnek

Fatima Kütyü 2020. május 27.
Felröppentek a pletykák, hogy a legújabb iPhone nem szeptemberben, hanem sokkal később kerül bemutatásra a koronavírus miatt, ennek ellenére nem maradunk vágyott Apple termékek nélkül, ugyanis júniusban a cég több finomsággal is meglepi a vásárlóit. Lássuk, mik ezek!

Nemrég piacra dobták az új iPhone SE-t, de előrukkoltak egy felturbózott MacBook Airrel, iPad Próval és májusban a feltuningolt MacBook Próval is. Ha ennyi még nem lenne elég, a cupertinói cég júniusban több nagy dobásra is készül, számítani lehet frissístésekre az Apple TV, a HomePod, az AirPods és az iMac számára.

Fotó: Dinendra Haria/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

AirPods és iMac

Jon Prosser tweetelt az új AirPod modellekről, amelyek hamarosan megjelennek. Eddig egy jól bevált AirPods és egy Pro verzió közül válogathattunk, azonban a Macworld látomása szerint jöhetne például egy AirPods X, vagy az AirPods Pro olcsóbb verziója ( mondjuk AirPods Lite néven), esetleg az AirPods Studio fejhallgatót.


A fenti Twitter-bejegyzésből az is kitűnik, hogy hamarosan az iMac gárdája is frissülhet egy új modellel. Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, hogy a 21.5 inch-es modellt egy nagyobb képernyős, 23-as termék überelheti.

Apple TV és HomePod

Az Apple azt is rebesgette korábban, hogy készül egy új Apple TV bevezetésére, erről is tweetelt Jon Prosser. Az új Apple TV-nek valamilyen módon elő kell segítenie a céget az Apple TV + szolgáltatásának népszerűsítésében, aminek ellenfele a Netflix és a Disney.

A Macworld a különböző kedvezményekből és akciókból arra következtet, hogy a Sirivel és a HomeKittel ellátott okos hangfal is megújulhat.

Az eddigi hírek szerint az Apple szokásos konferenciája, a WWDC (Worldwide Developers Conference) 2020. június 22-én egy teljesen új formátumban, online lesz megtartva. Ekkor lerántják a leplet a tervekről és termékekről, amikre tényleg számíthatunk.

Keresés az oldalon