6 praktikus és nélkülözhetetlen kellék kiránduláshoz

A hideg és nyálkás időben több gondod akadhat a megcsúszások, vagy a lefagyó ujjak miatt. Ezek az eszközök kiválóan orvosolják őket!

Tavasszal és nyáron kirándulni kellemes és általában nem kíván meg komolyabb felkészülést: egy-egy pulóver, esődzseki, vagy jól behűtött üdítő kell a táskába, és indulhatsz is.

Más a helyzet viszont az őszi-téli kiruccanásokkal. Ilyenkor az időjárás sokkal változatosabb, a hőmérsékletet is nehezebb előre megtippelni – nem beszélve a hőérzetről -, a csapadékok miatt pedig sokféle terep csúszóssá, akár kifejezetten veszélyessé is válhat.

Ezért ajánlunk most a figyelmedbe hat kiváló kiegészítőt, amelyek ilyenkor hasznodra válhatnak.

Nincs több megcsúszás

 

Csúszásgátló cipőtalp

6190 Ft

Hirdetés

 

Ha már a csúszós terepeket említettük, kezdjük is a szuper találmánnyal, a csúszásgátló cipőtalppal! Ha épp semmi nem indokolja, hogy súlyos pénzekért új túrabakancsot vásárolj, de a meglévő valahogy mégsem az igazi csúszásmentesség terén, akkor szerezz be egy ilyet! 

Egész egyszerűen erősítsd a cipődre, és élvezd, ahogy a belőle kiálló, szívós kis szögecsek megkapaszkodnak a nyálkás, vizes felületen.

Nemcsak kirándulás, de egyszerű, hétköznapi városjárás esetén is hasznos – sőt, akár életmentő – lehet!

Családtagnak, idősebb ismerősnek is remek ajándék.

 

A legmenőbb cipőfűző

Világító cipőfűző

1990 Ft

Hirdetés

 

Maradjunk még egy kicsit a lábaknál: a hidegebb évszakok jól ismert jellemzője, hogy korábban is sötétedik. A túra így simán átcsúszhat a szürkületi, vagy akár már az egészen sötét órákba, ez pedig veszélyessé válhat. De nem akkor, ha a cipőfűződ foszforeszkál!

Ha ilyen szenzációs fűzőt húzod át a cipődön, akkor garantáltan biztonságban leszel, még akkor is, ha a reggeli napsütésben nem gondoskodtál róla, hogy fényvisszaverős holmikat pakolj el az útra.

 

Semmilyen cipőd sem ázik át többé

Vízálló cipővédő

3490 Ft

Hirdetés

 

És még mindig van tuti tippünk a cipődre: egyszerű, de nagyszerű, tulajdonképpen nem is értjük, miért nem látjuk gyakrabban az embereken. Ez a vízálló cipővédő! A cipzáros, zsinegekkel is szorosabbra húzható műanyag zacskószerűségek még a legnagyobb esőben vagy hóban is garantáltan megóvják cipődet a nedvességtől.

Nemcsak a víztől kell persze védeni a lábbeliket, hanem a kosztól is.

Hát nem sokkal egyszerűbb az élet, ha a túráról hazaérve a cipőd sikálása és óvatos fényezgetése helyett csak a védőket kell lemosni?

 

A kesztyűk modern királya

Okoskesztyű

990 Ft

Hirdetés

 

Láb után következzen a kéz. Az iGloves termékei a legmodernebb, okostelefonos világ szülte szuper-találmányok. Lényegük, hogy bármilyen sok pötyögni valód is van, nem szükséges lehúznod a kesztyűdet és lefagyasztanod az ujjadat ahhoz, hogy beírd.

Legyen szó az eltévesztett útirányról vagy egy Insta-posztról, még a csípős szélben is nyugodtan használhatod a telefonodat ezzel a kesztyűvel.

Ugyanis olyan anyagból van, amit teljesen ugyanúgy érzékel az érintőképernyő, mint a bőrödet.

Full kényelem az okostelefonos túrákhoz – na és persze a munkával teli, téli reggelekhez!

 

A 21. század sapkája

Bluetooth sapka

3490 Ft

Hirdetés

 

… nem más, mint a Bluetooth sapka! 

Ez sokkal inkább a kényelemről, mintsem az életmentő praktikumról szól, de azért nagyon hasznos akkor is, ha például a kezed tele van mindenféle cókmókkal, és telefonálnod kell. A Bluetooth sapkában beépített hangszóró van, aminek köszönhetően menet közben, a hajhagymáidat melegen tartó sapi alól szól a füledbe a zene, vagy a vonal másik végén a beszélgető partnered.

Sehol egy félkezes szerencsétlenkedés, sehol egy gabalyodó kábel!

Teljes szabadságot élvezhetsz, mindezt ráadásul egy rendkívül divatos és mutatós sapkában, amit barna, fekete vagy kék színben is megrendelhetsz!

 

Eldőlésbiztos termosz

AntiTipping – Termosz eldőlésgátló talppal

4290 Ft

Hirdetés

 

Mi kell még a hideg időbe? Hát persze: meleg ital! De az a termosz, amit itt ajánlunk, nem pusztán egy divatos termosz.

A talpára ugyanis erős tapadókorongot helyeztek, aminek köszönhetően garantált, hogy nem dől el még egy hirtelen mozdulat miatt sem.

A kempingasztalra, de akár a fára is rátapasztva stabilan megáll. Ez persze csak egy plusz benne – ami a lényeg, hogy garantáltan megtartja italod hőmérsékletét (tehát nyáron is jó barátod lesz a hideg üdítőkkel!), emellett dizájnos, jól néz ki, és természetesen hőszigetelő, vagyis a fogása sosem okoz majd kellemetlen meglepetéseket.