Vásárlás 2020. február 17.

20 menő öltözet és kellék síeléshez - szuper akciósan

Balázs Vásárlás 2020. február 17.
Még simán benne vagyunk a télben, egyáltalán nem késtünk el a legszimpatikusabb sípálya kiválasztásával sem. De mi kell még az önfeledt síeléshez? Megfelelő felszerelés és ruha, már mutatjuk is. Használd a STARTLAP13 kuponkódot, és csak nálunk remek áron vásárolhatsz!

Ezúttal a Hervis kínálatából válogattunk nektek csupa olyan menő cuccot, ami jól tud jönni egy síeléssel összekötött kikapcsolódós téli üdülésen. Nők, gyerekek, férfiak számára is találni itt különféle ruházati és sportcikkeket, de ami különösen menő, hogy

ha vásárláskor a STARTLAP13 kuponkódot használjátok, akkor összegtől függetlenül mindenre 13 százalék kedvezményt kaptok! Az akció egész évben, tehát 2020 december 31-ig él. A kupon nem érvényes: a Mega Countdown, az Online kiárusítás, az Első/szuper árra, továbbá sportórákra és fitneszgépekre.

Persze mint úgy általában, itt is igaz, hogy a kedvezmények és az akciók nem vonhatók össze, magyarán, ha valami már eleve akciós a Hervisnél arra nem lesz érvényes a 13 százalékos kedvezmény. De a hosszas bevezetés után inkább nézzük, mi mindent vásárolhattok, ha hirtelen jött ötletből akartok síelni menni, vagy csak túl nagyot nőtt tavaly óta a gyerek.

Nem árt gondoskodni sisakról, ami ugyan a legtöbb helyen csak a gyerekek számára kötelező, de mi sem járunk rosszul, ha használjuk, lévén, hogy a sípályákon, ha már meg kell sérülni, azt rendszerint a térdén, vagy a fején szenvedi el az ember és olyankor nagyon jól tud jönni egy sisak. 

Ezek a sisakok ráadásul nem csak biztonságot nyújtanak, hanem a viseletük is kényelmes és tulajdonképpen tök jól is néznek ki, szóval ha mindenképp menőzni akarunk a pályán, azt semmiképp se sisak nélkül tegyük.

A sí-szemüvegek is remek munkát végeznek a látási viszonyok fenntartásában, továbbá elkerülhetjük velük a hóvakságot.

Emellett találunk köztük UV-szűrős és párásodásgátló technológiával megerősített, valamint olyan darabot is, amelyik dioptriás szemüveggel is viselhető.

A mindenféle tokok és tartók (sízsák, sícipőtartó) hasznát nem érdemes túl hosszasan taglalni, elvégre senki nem akarja csak úgy csupaszon kézben felvinni a sílécet, meg a bakancsot a hegyre.

Nevetségesnek tűnhet elsőre, de a kifejezetten síeléshez kitalált zoknit sem bölcs húzás otthon hagyni, elvégre számtalan ponton megkönnyítheti az életünket.

Például az átlagnál jóval hamarabb szárad és bizony síelés közben nem mindig választható opció az átázás.

Ha pedig éppen nem tök vizes, akkor a szabványzokniknál jóval melegebben képes tartani a lábunkat, ami azért annyira nem rossz tulajdonság. Nyilván nem akarhatunk az egész nyaralás alatt egy sisakban flangálni, úgyhogy vigyünk magunkkal sapkát is, az se baj, ha közben a sálunk is illik hozzá, szóval miért nem vesszük meg rögtön szettben?

Síbot nélkül indulni síelni nagyjából olyan szintű baklövés volna, mint serpenyő nélkül rántottát sütni. Meg lehet próbálni, de biztos, hogy csalódni fogunk és elég jó esélyünk van arra is, hogy a művelet katasztrófába torkollik.

Éppen ezért érdemes szétnézni a kínálatban, ahol női, férfi és gyermek méretben is találni remek, alumínium síbotokat.

Nem elhanyagolandó, sőt szinte kulcsfontosságú szempont a kabát kérdése is. Nagyon nem mindegy, hogy milyen kabátban kezdünk síelni, a legjobban akkor járunk, ha egy spéci, kimondottan ehhez az időtöltéshez kitalált darabbal próbálkozunk.

Egy síkabátnak ugyanis egy csomó szempontnak meg kell felelnie. Nem lehet túl nehéz, viszont nem árt, ha melegen tart, nem eresztheti úgy át a vizet, mint egy átlagos ruhadarab (a 10 000 mm-es vízállóság már tök vállalható) és jó szellőző képességgel is kell rendelkeznie, no meg kb. a világ összes zsebével.

A rendszerint szűkebbre szabott sínadrágnak is ugyanannyira kell vízállónak, szellőző képesnek és melegtartónak lennie, mint a kabátnak. Emellett még nem árt, ha boka környékén némiképp meg is van erősítve, mivel olykor a síléc hajlamos kiszakítani ott a nadrágot és egy megerősített nadrágnál ennek kisebb a kockázata.

Most hogy megnéztük a kínálatot, csak annyit tudunk még hozzátenni, hogy mulassatok jól, de csak óvatosan.

Keresés az oldalon