A Maldív-szigetek hűségprogramot indít juttatásokkal a visszatérő látogatóknak

Fatima
A Maldív-szigetek háromlépcsős hűségprogramot indított a rendszeresen visszatérő látogatók számára, melyben különféle jutalmakat, szolgáltatásokat vagy előnyöket kapnak, ahogy előrelépnek a szinteken.

Míg tavaly 1,7 millió utazó látogatott el Maldív-szigetekre, a március 27-től bekövetkező lezárások és utazási korlátozások folytán jelentősen megcsappant az utazók száma. Július 15-én fokozott óvintézkedések bevezetésével megnyitották a szigetet, azóta pedig turistacsalogató akciókkal próbálják oda csábítani a látogatókat. Korábban egy luxus home office csomaggal állt elő egy szálloda, most pedig egy hűségprogramot vezetnek be.

Jutalompontok és kategóriák

A Maldív-szigetek “Border Miles” programja hivatalosan december 1-jén kezdődik, a résztvevő látogatók pontokat szerezhetnek az általuk tett utazások száma és tartózkodásuk időtartama alapján. További pontokat kapnak a különleges alkalmak megünneplésének céljából tett látogatásokért, azonban a jutalom további részleteiről vajmi keveset tudni. 

Maldív-szigetek utazás júliusban
Fotó: Getty Images

Három kategória van a programban: arany, ezüst és bronz. A bronz szint az első, az Aida nevet viseli, amely a divehi (maldív) nyelvből származik, és egy fényes csillagra utal az égen. Antara az ezüst szint, vonzó és tekintélyes, míg Abaarana a harmadik és legrangosabb arany szint – egyébként ez az uralkodók megtisztelő neve – írja a Lonely Planet.

Az Indiai-óceán szigetországába utazók élvezhetik lenyűgöző fehér homokos tengerpartot és a búvárkodási és sznorkelezési lehetőségeket, nem is beszélve a káprázatos víz alatti világról: a korallfalakról, a csodálatos barlangokról és az élénk színű trópusi halakról. A nászutasok és az elbűvölő trópusi kiruccanásra vagy luxusszünetre vágyók érkezhetnek nyilvános komppal, motorcsónakkal és repülővel egyaránt.