Iroda a Maldívon: az egyik szálloda ezzel a home office csomaggal állt elő

Fatima
Különleges csomagot kínál a Maldív-szigetek szállodája: távmunkára invitálja a vendégeket.

A távmunka az utóbbi években egyre növekvő tendencia, a koronavírus miatt azonban sokan kényszerből váltottak erre. A nagyobb mozgásszabadságot kihasználva néhányan elhagyják az otthonukat, és inkább egy nyaralóból végzik a munkát. Ezt kihasználva a Maldív-szigetek egyik luxusüdülőhelye egy különleges csomaggal állt elő, amely idilli környezetet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a vendég a homokos partról dolgozzon a napsütésben.

Iroda a Maldívon

A munkára felkészített tengerparti kunyhóban hét éjszaka ára 23 260 dollárnál kezdődik – igen, ez több mint 7 millió forintnak megfelelő összeg. Ennyi pénzért a Nautilus tengerparti házai érhetők el. Az ajánlat szerint a vendégek néhány órát dolgozhatnak egy eldugott partrészen egy személyes íróasztallal, árnyékos napernyővel és hordozható nagy sebességű Wi-Fi-vel, valamint holisztikus programokban vehetnek részt és filmeket nézhetnek a szabadban. A tengerparti házak tartalmaznak mindent, amire a munkavállalóknak szükségük van, beleértve a számítógépet, a vezeték nélküli nyomtatót, a telefont, teljes írószerkészletet és egy óceánra néző íróasztalt. Még külön személyi asszisztens és jóga foglalkozások is vannak a szünetek idejére – írja a Lonely Planet.

Maldív-szigetek utazás júliusban
Fotó: Getty Images

A munkanap befejeztével a látogatók sznorkelezésen, delfinlesen és borozgatáson vehetnek részt egy magán luxushajó fedélzetén. Frissítők állnak rendelkezésükre egész nap, és a Wi-Fi a sziget egész területén elérhető. A munkájukba igazán belemerült vendégeknek az ételeiket a tengerparti házba szállítják és szolgálják fel külön költség nélkül.

A Maldív-szigetek jelenleg nyitva áll az utazók előtt, negatív COVID-19 teszttel lehet belépni. További információ a csomagról a Nautilus Beach and Ocean Houses weboldalán érhető el.