Belföld 2021. szeptember 16.

MÁV: Féláron utazhatunk az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításra

Fatima Belföld 2021. szeptember 16.
Itt vannak az 50%-os kedvezmény igénybevételének feltételei.

A Hungexpo területén 75 ezer négyzetméteren 8 pavilonban kerül megrendezésre a 2021-es év legnagyobb kiállítása, amely éppúgy foglalkozik a vadászattal, mint a természetvédelmével, a vizes élőhelyekkel, a természetmegőrzéssel és annak jövőjével. A biodiverzitással, a fenntartható természethasználattal, vagy például a solymászattal, az orvvadászattal, a gasztronómiával és az innovációval. A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 2021. szeptember 25 – október 14. között a kiállítás látogatói részére pénztári és fedélzeti jegyváltáskor 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt nyújt Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló vasútállomásokra. Rendezvény nyitva tartási ideje: 10:00-től 19:00-ig.

Utazási kedvezmény

Az 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas pénztárban vagy pénztár hiányában a vonaton megveszi az  50%-os alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a rendezvény helyszínén az alábbi pontok egyikén lebélyegeztet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania:

  • 1-es fogadócsarnok,
  • 3-as fogadócsarnok,
  • „Egy a természettel” bolt, az 1-es fogadócsarnok után
  • A pavilon „Egy a természettel” stand.

Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg!

A felhasználás feltételei

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Az alkalmi menettérti kedvezmény alapján váltott kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző nap, 2021. szeptember 24-én 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2021. október 15-én 23:59 óráig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani – tudatta a MÁV.

Illusztráció: Getty Images

Az utasnak a rendezvény helyszínén le kell bélyegeztetni a menetjegyét. Ha az utas jegyellenőrzéskor a lebélyegzett menetjegyét nem tudja felmutatni visszaútban, a kedvezményes árú jegyét az utazás viszonylatának megfelelő egy útra szóló teljesárú (vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egyúti jegyre) jegyre kerül  kiegészítésre, valamint a Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezet 2.\a) pontban előírt pótdíj is felszámításra kerül. További részletek a rendezvénnyel kapcsolatban a Vadászati és Természeti Világkiállítás oldalán olvashatók.

Keresés az oldalon