Annyira behavazott a szerkesztőség, hogy még a jégsárkányok is megjelentek

Startlap - Startlap
Hóvihar tombolt a szerkesztőségi asztalok között, a sílécek és igluk után pedig megjelentek a mitikus lények is az irodában csütörtökön. Nem, nem őrültünk meg, csak kipróbáltuk a “make it more” ChatGPT-trendet.

A “make it more” egy új AI trend, aminek a lényege, hogy a felhasználók arra kérik a mesterséges intelligenciát  – jelen esetben a ChatGPT képgeneráló eszközét, a Dall-E-3-at -, hogy készítsenek egy képet, majd egy-egy részletre fókuszálva még többet, még szélsőségesebbet, még jelentősebbet alkosson belőle az MI.  A Magyar Közút után szabadon, a csütörtöki havazás apropót adott arra, hogy meglovagoljuk a trendet és megnézzük, milyen is egy igazán “behavazott” szerkesztőség, ami a hírek áradata mellett szó szerint is elmerült a hóban. Galériánkban mutatjuk az egyre fokozódó helyzetet:

Make it more trend, ChatGPT

Az MI által generált képeken látható, hogy amikor belépünk a szerkesztőség ajtaján, egy csodálatos, téli világ fogadja a dolgozókat. Minderről így ír a ChatGTP, apró változtatásokkal idézzük: “A hagyományos hírszerkesztőségi környezet átalakul, és egy varázslatos birodalommá válik. A szokásos asztalok, számítógépek és irodai felszerelések között hirtelen hóvihar tombol, mintha csak egy másik dimenzióból csöppentünk volna ide. A hírszerkesztők a meglepő helyzethez igazodva, mesébe illő téli ruházatban folytatják munkájukat. A szokásos munkanap helyett egy káprázatos, téli kaland részeseivé válnak, ahol a valóság és a mesevilág határai elmosódnak.

Az egyik képen látható, ahogy a hírszerkesztők iglut építenek az asztaluk köré, míg mások síléccel vagy snowboarddal siklanak át az irodák között. A szerkesztőség légtere tele van lebegő papírokkal és iratokkal, amelyeket a varázslatos hó mozgat. A legkülönlegesebb jelenség talán a mitikus lények megjelenése, mint például jégsárkányok és hótündérek, akik játékosan kölcsönhatásba lépnek a szerkesztőkkel. Ez a fantasztikus látványvilág egy új dimenzióba helyezi a hírközlést, ahol a hagyományos hírek és a mesebeli elemek keverednek. A hétköznapi és a fantasztikus elemek ötvözése új perspektívákat nyit meg, és emlékeztet bennünket arra, hogy a valóság gyakran szorosabban fonódik össze a fantáziavilággal, mint gondolnánk.”

Ez is érdekelhet

képcím

Az OpenAI új GPT-4o asszisztense már énekelve mesél

képcím

Ötven hókotró takarítja folyamatosan Budapest úthálózatát

képcím

Súlyos baleset történt egy tiroli sípályán - A hét hírei...