Vegán palacsinta alaprecept édes és sós töltelékhez is
Tej- és tojásmentesen is készülhet mennyei palacsinta, amelyet kedved szerint édesen vagy akár sósan is megtölthetsz.
Ahogy a hagyományos változatnál, a vegán palacsintánál is az egyik kulcs a szénsavas víz: ettől sokkal könnyedebb, levegősebb lesz a tészta állaga.
Ezenfelül növényi tej kerül bele, amitől puhább lesz a palacsinta.
Ezt nyugodtan kiv
prove.hu10 hónapja
Még több friss hír
Kapcsolódó
Megölelhetem, drága?
telex.hu1 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu3 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu10 órája
12 jel, ami átlagon aluli érzelmi intelligenciára utal
glamour.hu11 órája
Nagyon könnyű és gyors karácsonyi menü
edenkert.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva