Szuper vacsora: így készítsd el Brazília krémes halas raguját, a moquecát!
A raguk a hidegebb hónapok egyik nagy kedvencei, hiszen amellett, hogy átmelegítik az embert,kifejezetten laktatóak is.
Ezt persze Brazíliában is jól tudják, ahol az egyik legnépszerűbb fogásnak a halból készült moqueca számít.
Legyen bármennyire is messze az ország, a recepthez szerencsére nincsen szükségünk semmilyen egzotikus hozzávalóra, így it
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu10 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu18 órája
Retro csokikrém recept ünnepi sütményekbe
koloknet.hu18 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu3 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu6 órája
5 dolog, amivel a nárcisztikus férjek kikészítik a párjukat
miragemagazin.hu10 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu14 órája
A férfi, aki fémketrecbe zárta a fejét, hogy leszokjon a cigizésről
telex.hu17 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva