Szuper vacsora: így készítsd el Brazília krémes halas raguját, a moquecát!
A raguk a hidegebb hónapok egyik nagy kedvencei, hiszen amellett, hogy átmelegítik az embert,kifejezetten laktatóak is.
Ezt persze Brazíliában is jól tudják, ahol az egyik legnépszerűbb fogásnak a halból készült moqueca számít.
Legyen bármennyire is messze az ország, a recepthez szerencsére nincsen szükségünk semmilyen egzotikus hozzávalóra, így it
drive.hu1 éve
Még több friss hír
Megkérdeztem, karácsony után mit főzzek — Nagyanyám frappáns válasza mindent vitt
blikkruzs.blikk.hu4 órája
Ezt a fokhagymalevest generációk óta főzik megfázásos időben: mentsd el a receptet
kertesrecept.hu1 napja
Csak citrom, néhány zöldfűszer és alufólia kell a tökéletes lazacfiléhez – recept!
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Újévi szokások és babonák
szakmatszerzek.hu5 órája
Mit árul el rólad, mikor jött meg először a menstruációd?
rtl.hu20 órája
Karácsonyi csoda: egy örökbefogadás története
noivalto.hu21 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva