Szejtán, más néven búzahús – útmutató, tápanyagtartalom és recept kezdőknek
A szejtán a növényi alapú étkezés egyik fő fehérjeforrása.
Legtöbbünk számára ilyen formában ismeretlen dologról van szó, pedig egy nagyon egyszerű, mindennapos összetevőből készül: búzasikérből, azaz a búzában található fehérjéből.
Ezért is hívják más néven búzahúsnak – proteintartalma ugyanis megegyezik a legfehérjedúsabb húsokéval.
Mint sok más
prove.hu11 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu4 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu9 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu9 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu11 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu13 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu23 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva