Szejtán, más néven búzahús – útmutató, tápanyagtartalom és recept kezdőknek
A szejtán a növényi alapú étkezés egyik fő fehérjeforrása.
Legtöbbünk számára ilyen formában ismeretlen dologról van szó, pedig egy nagyon egyszerű, mindennapos összetevőből készül: búzasikérből, azaz a búzában található fehérjéből.
Ezért is hívják más néven búzahúsnak – proteintartalma ugyanis megegyezik a legfehérjedúsabb húsokéval.
Mint sok más
prove.hu11 hónapja
Még több friss hír
Ausztrál vagy új-zélandi a magyarok egyik kedvenc desszertje? 100 éve nem derül ki
hamuesgyemant.hu1 napja
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu1 napja
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu1 napja
Töltés
Kapcsolódó
Mit ne várjunk a karácsonytól?
koloknet.hu3 órája
A szemöldöke leplezi le: így ismered fel a nárcisztikus embert
femcafe.hu13 órája
7 csodálatos lánynév, aminél nincs bájosabb
babanet.hu15 órája
7 majonézes saláta, amivel biztos siker lesz a karácsonyi vacsora
mindmegette.hu18 órája
Ég a gyertya ég: illatos, hangulatos, de káros!
green.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva