Spanyol bundás kenyér (Torrijas)
Meglepő fogás a spanyol bundás kenyér, ugyanis kívülről meghasonlásig hajaz a magyar verzióra, azt az apróságot leszámítva, hogy ezeket a szeleteket fahéjas cukorba kell a sütés után forgatni.
Egy másik említésre méltó tulajdonság a citrusos-fahéjas aromákkal és krémes, szinte pudingos állaggal lenyűgöző belső, ami minden falattal egyre észbontóbb
nosalty.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu2 órája
Így nem ég le a linzer alja - a nagyim is így készítette
mindmegette.hu5 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu14 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu15 órája
Egy csipet tűz a hideg hónapokra
spatrendonline.hu11 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu14 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva