Salgótarján egyik legprofibb séfje elárulta a titkot: így kell palacsintát sütni anélkül, hogy olajozni kellene a serpenyőt

Így kell palacsintát sütni anélkül, hogy olajozni kellene a serpenyőt Nincs olyan ember, aki ne szeretné a palacsintát, sokan mégis nehezen szánják rá magukat, hogy süssenek egy adagot, mert macerás a sütése, nem mindegy hogy milyen a tésztája és gyakran oda is ég.

Régi módszer, hogy minden palacsinta előtt kenjük meg kicsit a serpenyőt egy csepp

kertesrecept.hu10 hónapja
Tovább olvasom

Még több friss hír

Kapcsolódó

A békák gyilkos lódarazsat ennének?

magyarmezogazdasag.hu15 órája

Receptajánló

almás pite

frankfurti leves

aranygaluska

padlizsánkrém

palacsinta recept

pizza

töltött paprika

gulyásleves