Salgótarján egyik legprofibb séfje elárulta a titkot: így kell palacsintát sütni anélkül, hogy olajozni kellene a serpenyőt
Így kell palacsintát sütni anélkül, hogy olajozni kellene a serpenyőt Nincs olyan ember, aki ne szeretné a palacsintát, sokan mégis nehezen szánják rá magukat, hogy süssenek egy adagot, mert macerás a sütése, nem mindegy hogy milyen a tésztája és gyakran oda is ég.
Régi módszer, hogy minden palacsinta előtt kenjük meg kicsit a serpenyőt egy csepp
kertesrecept.hu10 hónapja
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu1 napja
Forró csokoládé francia módra: a tökéletes ünnepi ital minőségi alapanyagokból
hamuesgyemant.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu4 órája
Nagymamám féltve őrzött receptje - erdélyi töltött káposzta karácsonyra
mindmegette.hu13 órája
Így lesz hibátlan a csokimáz a karácsonyi zserbón
hamuesgyemant.hu16 órája
Nem mindig jó jel, ha a kutyád túl engedelmes
haziallat.hu6 órája
A békák gyilkos lódarazsat ennének?
magyarmezogazdasag.hu15 órája
Megváltozik a cicád, amikor vendégek jönnek? Nem véletlenül!
haziallat.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva