Rántott lágytojás (Oeuf mollet frit)
A rántott lágytojás (franciául Oeuf mollet frit) a francia és a japán gasztronómia egyik legizgalmasabb és sokszor előforduló előétele.
A tojást 5 percig lágyra főzik, majd hideg vagy jeges vízbe merítik.
Amint kihűlt megpucolják és bundázzák, ahogy azt mi is tesszük a rántott hús esetében.
A liszt, tojás és zsemle- vagy panko morzsából álló panírb
nosalty.hu10 hónapja
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu5 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu10 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu10 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu12 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu14 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu1 órája
Ha így készítjük a hókiflit, olyan porhanyós lesz, mint a dédié
mindmegette.hu5 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva