Nagy bajban van a pármai sonka – lélekben készüljünk a búcsúra
Olaszország rendkívül gazdag kulináris örökséggel rendelkezik: elég csak a vízibivaly tejéből készült Mozzarella di Bufalára, a Modenában és Reggióban készülő Parmigiano Reggianóra vagy a Prosciutto di Parmára, más néven pármai sonkára gondolni.
Utóbbi azonban komoly bajban van, a termelését ugyanis a klímaváltozás és a sertéseket sújtó betegségek
hamuesgyemant.hu1 éve
Még több friss hír
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu1 napja
Ezt az abált szalonnát egyszer megkóstolod, és soha többé nem veszel boltban
erdekesmagazin.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu4 órája
Felborult karácsonyfa – ünnep válás után, a gyerekek nélkül
telex.hu13 órája
Vizet kerestek a sivatagban – amit 48 óra alatt találtak, mindenkit meglepett
agroforum.hu20 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu1 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu3 órája
Hogyan kell kiszámítani a nyugdíjat? 9 lépésben a bonyolult számítás
hovege.hu6 órája
Három karácsonyi halétel az ünnepi asztalra
balatonica.hu16 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva