Isteni bárány recept kezdőknek és haladóknak
Itthon jóval kevesebb bárányhúst fogyasztunk, mint mondjuk sertést, csirkét vagy marhát.
Ennek oka - többek között - az ára, és igen karakteres, semmihez sem hasonlítható íze lehet.
Mivel ritkán készítjük, sokan azt sem tudjuk, milyen ételekhez érdemes használni, vagy hogy hogyan kezdjünk neki az előkészítésének.
cookta.hu9 éve
Még több friss hír
Én csak karácsonyi csodakeksznek hívom: egyszerű, gyors, és brutálisan finom
erdekesmagazin.hu8 órája
Íme Borbás Marcsi karácsonyi titka: hagyományos menüsor, amit minden család szeret
mindmegette.hu13 órája
Olcsó, de látványos: 3 ünnepi előétel bolti leveles tésztából, amivel mindenkit leveszel a lábáról
blikkruzs.blikk.hu2 napja
Töltés
Kapcsolódó
A szlovákok ezt eszik szenteste ponty helyett: nincsenek benne szálkák és sokak szerint finomabb is
egeszsegkalauz.hu9 órája
A legtutibb téli szüneti programötletek, amit a gyerekek is imádni fognak!
koloknet.hu17 órája
D. Tóth Kriszta: Hogyan lehet jól meghalni?
wmn.hu4 órája
Hat eset, amikor a maximális büntetőpontot kapja a sofőr
haszon.hu13 órája
A fahamu egy „titkos” dologra is jó, tényleg nem érdemes kidobni
agroforum.hu15 órája
Idén próbálj ki valami újat: karácsonyi fogások a világ minden tájáról
szakmatszerzek.hu17 órája
Elég reggel 2 falat ebből az olcsó gyümölcsből, és beindul az emésztés, sőt búcsút inthetsz a székrekedésnek
blikkruzs.blikk.hu19 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva