Hamarosan itt a szezon: így készül a legfinomabb édes sült rebarbara
Pár hozzávalóval és néhány perc alatt egy igazán egyszerű, de nagyszerű ropogtatnivalót dobhatunk össze.
Íme a sült rebarbara, ha valami igazán különlegeset próbálnánk ki a tavasz beköszöntével.
Hozzávalók 300-350 g rebarbara, felszeletelve, 5 cm-es darabokra vágva;7-8 cm hosszú gyömbér, meghámozva, vékonyra felszeletelve;150 g cukor;1/2 v
hamuesgyemant.hu9 hónapja
Még több friss hír
7 tény a karácsonyról, amit azért mindenkinek illene tudnia
evamagazin.hu10 órája
Az élet vizét keresték, de a likőrt találták
demokrata.hu14 órája
Miért éppen tömjént és mirhát vittek a kis Jézusnak?
telex.hu22 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2025 © Startlap, Minden jog fenntartva